Įkraunama...
Įkraunama...

2016 lapkritinukai

Mano irgi pabuna, paziuri. Jai labai patinka kad brolis jai tiek sypsosi ir nori su ja bendrauti. Buvo cia sestadieni man nervine krize: nugara paskaudo nuo vaiko nesiojimo, dar kazkaip neissimiegojau, valgut baisiai norejau, o vyras ismove is namu, tai dukra sako: mama, eik pavalgyk, pabusiu su broliu :wub: . Ir nors jis zirze, ji ji kazkaip sugeba nuramint ir vis kartojo: palauk, mama pavalgys ir vel ateis 

Kaip gražu   :4u: 

Atsakyti
QUOTE(laurija @ 2017 02 17, 14:39)
Sveikos, Neįtikėtina siunčiam jums   4u.gif , namuose  geriausia.

Užsiėmusi, suprantu, kaip sunku tau.
aš pirmąją augindama gyvenau 8 a., tai vargdavau žiauriai, kai liftas neveikdavo, o dabar gyvenam name, t a i nėr ką lygint. Šiaip vežimą paskui jau palikdavau mašinoj.
O kaip jums, kurios turite vyresnius vaikus, ar padeda, pažiūri mažuosius?

Ačiū smile.gif

Mano dičkis , labai padeda, vyro nėr nuolat, jai ne jis, mano šaunuolis pasirūpina daug viduriniuku, mažę pažiūri, pažaidžia, panešioja.Nors ir paauglystė alsuoja nugaron, psichuoja, bet sesė jam matau kolkas labai.Jį pamačiusi jį net balsu būna nusijuokia, taip atpažysta ir matyt pripažysta.Mažėlį ne taip, jis retai pribėga, pakalbina, bet kai visi šalia jos , tada erelis pirmas lenda biggrin.gif , o taip iš tolo pakalbina, bet nėr ko norėt, svarbu nėr pykčio ar ne meilės jai, viskas ok. smile.gif

Apie nešiokles daug nenusimanau...turėjau su dičkiu , paprasta buvo, su mažium neturėjau, bet žiūriu šita madam tokia, kad teks įsigyt, palengvint sau buitį.Draugė sakė duos pasinaudot babybjorn, gal patiks jai.

Murkyte, visko ir man būna , oj visko karsta.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neįtikėtina: 17 vasario 2017 - 17:15

Sveikos, Neįtikėtina siunčiam jums 4u.gif, namuose geriausia.

Užsiėmusi, suprantu, kaip sunku tau.
aš pirmąją augindama gyvenau 8 a., tai vargdavau žiauriai, kai liftas neveikdavo, o dabar gyvenam name, t a i nėr ką lygint. Šiaip vežimą paskui jau palikdavau mašinoj.
O kaip jums, kurios turite vyresnius vaikus, ar padeda, pažiūri mažuosius?

Mano keturmetis irgi kiek jam išeina padeda :D ... Ir pampersi atneša ir soskyte sesei duoda ...Kai verkia prisokes klausia- " nu kas mažyte dabar ? " .. :D ..Tiesa sakant reikia kartais ji " plėšti " nuo jos .. :D Aš kažkodėl galvojau, kad po mėnesio ar dviejų gi atsibos..bet žiūriu , kad ne... :D

Aš turiu Infantino nesiokle :) 

Atsakyti

Mano keturmetis irgi kiek jam išeina padeda :D ... Ir pampersi atneša ir soskyte sesei duoda ...Kai verkia prisokes klausia- " nu kas mažyte dabar ? " .. :D ..Tiesa sakant reikia kartais ji " plėšti " nuo jos .. :D Aš kažkodėl galvojau, kad po mėnesio ar dviejų gi atsibos..bet žiūriu , kad ne... :D

Aš turiu Infantino nesiokle :)

Gražu žiūrėt :-) 

Man giminaitė sakė duos nešioklę babybjorn, išbandysim, nereiks pirkt  :ax: 

Atsakyti
Labas rytas

Neitiketina smagu , kad namie, nesirkit daugiau 4u.gif

Mano didzkis tai labai padeda, sakiau , kad auginam sese per puse, viska atnesa, pabuna, kalbina, kartais galvoju per daug jo paprasau, bet kad pats vis prisistato
O ir ji kai grizta is mokyklos , tai 9 danguj

O maniske suejus 4 men menesiams labai pasikeite, atrodo kad kas bruksni uzkirto, zaisla ima, i rankas isikibus pusiau atsiseda nekeliant, guguoja istisai, juokaisi ant visu namu, na augam zodziu

Ar planuojat su maziukais kur nors keliaut vasara? ne lt
Atsakyti

Labas rytas

Neitiketina smagu , kad namie, nesirkit daugiau 4u.gif

Mano didzkis tai labai padeda, sakiau , kad auginam sese per puse, viska atnesa, pabuna, kalbina, kartais galvoju per daug jo paprasau, bet kad pats vis prisistato
O ir ji kai grizta is mokyklos , tai 9 danguj

O maniske suejus 4 men menesiams labai pasikeite, atrodo kad kas bruksni uzkirto, zaisla ima, i rankas isikibus pusiau atsiseda nekeliant, guguoja istisai, juokaisi ant visu namu, na augam zodziu

Ar planuojat su maziukais kur nors keliaut vasara? ne lt

Va kokie staigūs pasikeitimai! Šaunuolė mažylė  :mirksiukas: 

Mes ir žaislą imam jau, kelis kartus kai dėjo.sau į galvą tai ašaros iškart  :ax:  bando verstis ant šono, tik užpakalio neužverč  :lol: 

Atsakyti
Labai smagu skaityti kaip visi mažiukai auga, stiprėja!

Dėl anytų ir mamų tai..mano mama dar dirba, bet va ir vakar pažiūrėjo kol.mes su vyru papramogavom ir šeip kai paprašai visad pažiūri..o va anytai visai neįdomu, matė vieną kartą per šventes kai buvom patys nuvykę, gyvena už 70 km kitam mieste, visą gyvenimą pradirbus darželio auklėtoja(jau pensijoje)..o savi anūkai visai nerūpi ir neįdomūs, nors turi tik 2, ir abu iš mūsų..kažkaip man net skaudu, niu bet ką padarysi..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaudri: 19 vasario 2017 - 17:18
Labas rytas

Gal kuri buvot kokiam baliuke, kur patiko muzikantai? Mamos arteja jubiliejus, nzn nieko , kaip issirinkti
Atsakyti

Labuka, kaip laikotės?

Mes šnd po pirmo masažo, viskas liuks gugavo panelė sau  :D  kaip pirmą kartą masažavo trumpiau, rytoj jau daugiau sakė masažuos.

Tai va kokia tvarka, dab 5masažai, poto vėl pas reabitologą ir vėl į eilę sekantiems 5masažams.nu kosmosas, bet ką darysi.

Atsakyti
Sveikos,

Liberty, va matai kokia šaunutė panička tavo smile.gif

Nežinau muzikantų, negaliu pasiūlyti.Gal FB kokioj grupėj užklausk .

Murkyte, kaip gerai, kad leidosi masažuojama ir patenkinta liko dukriukas, super smile.gif.

Nu , bet ir taisyklės, nežadu atstovėt eilę , pasidaryt 4 ir vėl porą mėn.laukt, jau greičiau eit pradės biggrin.gif.

Mes vakar vėl pradėjom masažus, nelabai sužavėta, atprato.Gal laikas miegui buvo, puse šypsojos, kalbėjo, kitą pusę verkė, nemėgsta pečių, rankų juostas masažuotis ir pavargo. Apsiprasim vėl.Šian zirzaliuoja ištisai, miegojo nuo 9 ryto tik 15min.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neįtikėtina: 21 vasario 2017 - 17:30

Mano siandien irgi zirzia, nuo ranku nenulipa, jau net dantu ieskot pradejau  :D 

maniske peciu juostos irgi nemegsta, uzpakalis ir kojos lafa, galetu valanda gulet, ant kamuolio irgi patinka. 

Atsakyti

Ar normalu kad per dvi savaites nepriaugom nei gramo????  :blink: 

Sveriam tiek pat kiek prieš dvi sav  :blink: 

Atsakyti