JURY buvo ir man vieną syki kad atrodo viską atpylė ką suvalgė. Išsigandau biški, bet poto tokių atpylimų didelių nebuvo.
Mane irgi puola bacilos, gerkle čiut skaud, ir nosis bėg kaip iš čiaupo.
Kažin ar galima vitamina C tabletes vartot?
Kokia nuomonė apie nešiokles? Ar naudosit?Aš tai jau naudoju , nes man tiesiog net nesigalvoja kad galėčiau iš ketvirto aukšto laiptais vežimą tempti ir paskui užtempti, o isimetu maze i nesiokle ir varom į darželį vyresnelio parsivesti...Kai mažė nesiokleje dar bernui ir apsirengti galiu padeti kai reikia. Laiptinė palikt vežimo irgi nelabai eitu, o rūsyje visas įšalęs būtų, žodžiu man taip lengviau ir patogiau. Pavasariui atėjus rusy paliksiu vežimaiti ... Apskritai pavargau bute gyventi....Taip norisi namuko su kiemu ir darziuku kad nors bliauk...
Aš tai jau naudoju , nes man tiesiog net nesigalvoja kad galėčiau iš ketvirto aukšto laiptais vežimą tempti ir paskui užtempti, o isimetu maze i nesiokle ir varom į darželį vyresnelio parsivesti...Kai mažė nesiokleje dar bernui ir apsirengti galiu padeti kai reikia. Laiptinė palikt vežimo irgi nelabai eitu, o rūsyje visas įšalęs būtų, žodžiu man taip lengviau ir patogiau. Pavasariui atėjus rusy paliksiu vežimaiti ... Apskritai pavargau bute gyventi....Taip norisi namuko su kiemu ir darziuku kad nors bliauk...
O kokį naudoji?
Suprantu tave, vyresnėlę kai pasigimdžiau gyvenom 5 aukšte tai su vežimu nusileist irgi katastrofa būdavo. Dabar gyvenam 2a tai be problemų :-)
Skaičiau gerus atsiliepimus apie ERGOBABY bet kaina nemaža.
Sveikos, Neįtikėtina siunčiam jums , namuose geriausia.
Užsiėmusi, suprantu, kaip sunku tau.
aš pirmąją augindama gyvenau 8 a., tai vargdavau žiauriai, kai liftas neveikdavo, o dabar gyvenam name, t a i nėr ką lygint. Šiaip vežimą paskui jau palikdavau mašinoj.
O kaip jums, kurios turite vyresnius vaikus, ar padeda, pažiūri mažuosius?
Mano vyresnėlei 9m tai padeda, pabūna kai maudytis einu, ar vakare šunį išvedu lauk, ar šiaip kažką pasidaryt reikia :-)
Mano irgi pabuna, paziuri. Jai labai patinka kad brolis jai tiek sypsosi ir nori su ja bendrauti. Buvo cia sestadieni man nervine krize: nugara paskaudo nuo vaiko nesiojimo, dar kazkaip neissimiegojau, valgut baisiai norejau, o vyras ismove is namu, tai dukra sako: mama, eik pavalgyk, pabusiu su broliu . Ir nors jis zirze, ji ji kazkaip sugeba nuramint ir vis kartojo: palauk, mama pavalgys ir vel ateis