Įkraunama...
Įkraunama...

2016 lapkritinukai

JURY buvo ir man vieną syki kad atrodo viską atpylė ką suvalgė. Išsigandau biški, bet poto tokių atpylimų didelių nebuvo.

Mane irgi puola bacilos, gerkle čiut skaud, ir nosis bėg kaip iš čiaupo.

Kažin ar galima vitamina C tabletes vartot? 

Atsakyti

As geriu vitamina c.

Atsakyti

As geriu vitamina c.

Po vieną tabletę į dieną? 

Reiks ir man pagert, kad nesuriestų visai. Taip laikiaus gerai ir še tau vistiek užpuolė.

Atsakyti

Po viena, jei liga puola - dvi isgeriu, ryte ir vakare.

Atsakyti
Sveikos mamuliukai,
aš čia, išleido mus su maže namo pirmadienį po piet, daug naujų užvežė ir skyriuj mūsų noro, roto užkratas😏, bendravom visos, maniau bus kaput, gyd.sako, namie baigsit gydytis, nes naujų sarazų galima pasigaut.Atrodo aplenkė mus zaraza, nes visgi 1,5sav.praėjo!.Bet dasidėjo ausytė dešinė, loras išrašė lašų, mažė paskutinę naktį visą prarėkė, matyt skaudėjo baisiai, tada loras iš ryto patikrino, bet jau vaikas panašus į vaiką, sloga minimali , tik kosulys dar vargina, praeis, tiesiog ilgai sako tas brūdas valosi.
"Pražilau" ligoninėj,bet viskas praėjo .Pati pasigavau slogą ir kosulį sunkų, bet ačiū D rimsta, atsistatysiu.

Ar toks tarpsnis ar raidos etapas, nes kiek šuolių galima, mažė bunda nnn kartų, paskutinias dvi naktis kas 1h.į val.dukart net.zombiaujam.Ar nuo ligoninės ar sutapimas.Rankinukas buvo, dabar prilipus kaip apgamėlis .Ant akių pasikeitė, suaugo mergaitė atrodo.

Plaukai juaugę, per ataugusius kirpčius nieko nebematau, niekur nebuvau beveik 2sav.jau su savim šnkėt pradėsiu, bet neišeina kolkas kitaip, totali maminukė, nurimsts tik(.), soskės nekenčia, valgo dažnai, buteliukas neatpažystamas objektas smile.gif

Laukiu emocinio antplūdžio, pavasario, saulės, žalių medžių smile.gif

Anytos aš neturiu ir neteko deja susipažint....Mama mano ateina, bet neužsibūna ilgai, nueit gali laukan su maže, bet likti su ja, val.max.nespėčiau niekur, jai (.) reik, tai skambint paniką kelt, kam to reik, nuvarau iki pardės buvo 4kartai kokie ir šlapia atgal.Paaugs, bacilos dings, su maže varinėsiu, o gal ir su baba ilgiau pasibus .

Jury, smagu dėl jūsų , masažai gėris smile.gif ,esat stiprūs jau. liūdna, kad mes tiek praleidom , vėl iš naujo viską pradėt, bet viskas turi būt gerai...Bandysim nuo pirmadienio.
Broliai mūsų išsisveiko jau, mažas tik girdis truputis sloga.Tikiuos buvo pask.kartas.Linkiu ir jūsų šeimynai atsilaikyti !

Užsiėmusi, mažei su tokiu aparatu ligoninėj išsiurbė, tiesiai iš nosiaryklės.Nesirkite!

Pasiskaičiau apie stintas mmmm.anais metais buvom apalangoj tokiu metu, stintų šventėj, ech .Dar vaikams atostogos žiemos papildomos, na dičkiui pirmadienį mokyklon, o mažam dar visą kitą savaitę .Linksma bus biggrin.gif

Su švente lithuania.gif
Atsakyti

Neįtikėtina tavo postus visada miela skaityti, tokia teigiama energija nuo tavęs sklinda!  :ax:  tiek sunkumų visokių užgriuvo, o tu visad pozityviai į viską reaguoji, šauni mamytė  :soske: 

Atsakyti

Kokia nuomonė apie nešiokles? Ar naudosit?

Atsakyti

Kokia nuomonė apie nešiokles? Ar naudosit?
Aš tai jau naudoju :) , nes man tiesiog net nesigalvoja kad galėčiau iš ketvirto aukšto laiptais vežimą tempti ir paskui užtempti, o isimetu maze i nesiokle ir varom į darželį vyresnelio parsivesti...Kai mažė nesiokleje dar bernui ir apsirengti galiu padeti kai reikia. Laiptinė palikt vežimo irgi nelabai eitu, o rūsyje visas įšalęs būtų, žodžiu man taip lengviau ir patogiau. Pavasariui atėjus rusy paliksiu vežimaiti :)... Apskritai pavargau bute gyventi....Taip norisi namuko su kiemu ir darziuku kad nors bliauk... :(
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uzsiemusi: 16 vasario 2017 - 23:51

Aš tai jau naudoju :) , nes man tiesiog net nesigalvoja kad galėčiau iš ketvirto aukšto laiptais vežimą tempti ir paskui užtempti, o isimetu maze i nesiokle ir varom į darželį vyresnelio parsivesti...Kai mažė nesiokleje dar bernui ir apsirengti galiu padeti kai reikia. Laiptinė palikt vežimo irgi nelabai eitu, o rūsyje visas įšalęs būtų, žodžiu man taip lengviau ir patogiau. Pavasariui atėjus rusy paliksiu vežimaiti :)... Apskritai pavargau bute gyventi....Taip norisi namuko su kiemu ir darziuku kad nors bliauk... :(

O kokį naudoji? 

Suprantu tave, vyresnėlę kai pasigimdžiau gyvenom 5 aukšte tai su vežimu nusileist irgi katastrofa būdavo. Dabar gyvenam 2a tai be problemų :-) 

Skaičiau gerus atsiliepimus apie ERGOBABY bet kaina nemaža.

Atsakyti
Sveikos, Neįtikėtina siunčiam jums 4u.gif , namuose geriausia.

Užsiėmusi, suprantu, kaip sunku tau.
aš pirmąją augindama gyvenau 8 a., tai vargdavau žiauriai, kai liftas neveikdavo, o dabar gyvenam name, t a i nėr ką lygint. Šiaip vežimą paskui jau palikdavau mašinoj.
O kaip jums, kurios turite vyresnius vaikus, ar padeda, pažiūri mažuosius?
Atsakyti

Sveikos, Neįtikėtina siunčiam jums 4u.gif, namuose geriausia.

Užsiėmusi, suprantu, kaip sunku tau.
aš pirmąją augindama gyvenau 8 a., tai vargdavau žiauriai, kai liftas neveikdavo, o dabar gyvenam name, t a i nėr ką lygint. Šiaip vežimą paskui jau palikdavau mašinoj.
O kaip jums, kurios turite vyresnius vaikus, ar padeda, pažiūri mažuosius?

Mano vyresnėlei 9m tai padeda, pabūna kai maudytis einu, ar vakare šunį išvedu lauk, ar šiaip kažką  pasidaryt reikia :-) 

Atsakyti

Mano irgi pabuna, paziuri. Jai labai patinka kad brolis jai tiek sypsosi ir nori su ja bendrauti. Buvo cia sestadieni man nervine krize: nugara paskaudo nuo vaiko nesiojimo, dar kazkaip neissimiegojau, valgut baisiai norejau, o vyras ismove is namu, tai dukra sako: mama, eik pavalgyk, pabusiu su broliu :wub:​ . Ir nors jis zirze, ji ji kazkaip sugeba nuramint ir vis kartojo: palauk, mama pavalgys ir vel ateis 

Atsakyti