Įkraunama...
Įkraunama...

2016 lapkritinukai

Sveikutes,

Mus kazkokia alergija uzpuole veidukas pabertas, pieno produktu jau senokai nevartoju, dabar kvieciu atsisakiau. Greitai jau nezinosiu ka valgyti...

Murkyte20 mes irgi seilejames prisipirkau kaklaskariu labai patogu smile.gif

Neįtikėtina tikiuosi jau Jus paleido namo? Kaip mazes sveikatele? Kaip broliai?
Mano vyresneliai abu snarglioti, nusiunciau pas senelius pasisveciuoti.
Mes jau daugiau kaip men masazuojames ir mankstinames kasdien, kaip gaila kad nemokamai galima gauti tik 5 masazus ir mankstas, tai gi ziauriai mazai unsure.gif Mums jau padideje tonusai susitvarke, dabar dar pasimankstinsime profilaktiskai ax.gif
Atsakyti
Koks "snargliuku siurbtuvas" jums labiausiai pasiteisino ? Kolkas isvalau nosyte plaunant su juros vandeniuku, bet nuo t laiko kai grizom is ligonines man itarimas yra, kad gal kokiu sudziuvusiu ir nelabai snargliuku labia giliai nosyteje jinai turi ..Zinau kad poliklinikose su spec aparatu valo ( nors labia baisiai ta procedura is sono atrodo)...pas mus ambulatorijoje tokio manyciau tikrai neturi...

As tai pati jauciuosi vel be apserganti verysad.gif ssavp sinusine sloga vos issigydziau ir vel sloga man ..iu nezinau reik turbot kuri r yta eit dle saves I ambulatorija, tik kad nemanau kad kokio sebuklo man ten israsys ar ka ko nezinau pasakys.....tik pavasaris turbot visas bedas isspres...
Atsakyti
Užsiėmusi laikykis! Vitamino c pagerk!

Neįtikėtina kaip laikotės?

Vakar mūsų mažulis sportavo, sportavo ir apsivertė nuo nugarytės ant pilvuko, tai šiandien jau linksminasi tik paguldai ir apsiverčia:)
Papildyta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaudri: 14 vasario 2017 - 20:00

O as siandien paislaidavau. Su dukra nuvarem i mega, h&m apsipirkau, suvalgem po deserta, apejom visa mega, dali parduotubiu, suvalgem ledu. Kadangi nakti nusitraukiau pienuko, tai neskubejom, o mamai ne kaip sekesi maitint: aplaiste vaiki vandeniu (bet ne karstu), dar isgasdino numetusi puoda, turbut suvelavo paduot valgyt, tai tas isiklyke, kol nuramino, tada vel dave buteliuka (bet nelabai is jo nori gert), ir mes grizom, tai dar is (.) biski pagere.

Nezinau kodel, bet kaskart palikusi vaiki namie su mama, jauciuosi pries ji kalta. Nors pravedinti smegenis ir vienai kir isvaziuot yra butina.

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2017 02 14, 21:12)
<p>O as siandien paislaidavau. Su dukra nuvarem i mega, h&m apsipirkau, suvalgem po deserta, apejom visa mega, dali parduotubiu, suvalgem ledu. Kadangi nakti nusitraukiau pienuko, tai neskubejom, o mamai ne kaip sekesi maitint: aplaiste vaiki vandeniu (bet ne karstu), dar isgasdino numetusi puoda, turbut suvelavo paduot valgyt, tai tas isiklyke, kol nuramino, tada vel dave buteliuka (bet nelabai is jo nori gert), ir mes grizom, tai dar is (.) biski pagere.</p><p>Nezinau kodel, bet kaskart palikusi vaiki namie su mama, jauciuosi pries ji kalta. Nors pravedinti smegenis ir vienai kir isvaziuot yra butina.</p>

Niu reikia ir toms mamoms galva pravėdinti! Niu bet su ta kalte taip jau būna..taip gamtos sutverta..

O beja kaip dažnai pas jus apsilanko mamos ar anytos?
Atsakyti
Sveikos mergaites

Vakar tokia grazi diena, siandien ziuriu apsiniauke, gal dar rytas, islis saulute
po kiek laiko isbunat lauke, kai geras oras?

kas del snargliuku traukejo klause, tai man rhinomer geriausias, su pirmu naudojau ir dabar

Pikkolo , gerai kad iseini galva pravedint mirksiukas.gif jokiu kalciu nereik jaust, as tai daznokai save issileidziu biggrin.gif nes namie stogas gali nuvaziuoti, vasara kitaip yra

mes isleidziam porai dienu vyra i nida stintu pazvejoti, tai siandien susipakuojam pas senelius, bet daiktu kai reik susirinkti, daugaiu uz visa seimyna pas mazaja biggrin.gif

Kazin kaip Neitiketina laikosi, nesirodo...

Papildyta:
QUOTE(gaudri @ 2017 02 14, 22:22)
Niu reikia ir toms mamoms galva pravėdinti! Niu bet su ta kalte taip jau būna..taip gamtos sutverta..

nedaznai pas mane, nekvieciu as biggrin.gif verzesi cia abi po gimdymo, bet man lengviau su vyru dviese, nei dar kazkas namie, atrodo savi juk, bet vistiek
tai uzsuka, aplanko, bet dazniau mes pas tevus dienelei nulekiam, pasidziaugia, ir namo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Murkyte20 @ 2017 02 13, 13:29)
<p>Laba visoms  4u.gif </p><p>Kaip laikotės?</p><p></p><p>Neįtikėtina jau namie? rolleyes.gif </p><p></p><p>Mana maže pradėjo seilėtis, sakiau seilinuką dėt reiks, nes vis šlapia biggrin.gif </p><p></p><p>Savaitgalis nekoks, šuniuks apsinuodijo stipriai tai vajė vajė, šiandien buvom pas vet suleido vaistų dab lyg geriau. Bet kainos tiem gyvūnam, kraujo tyrimas, apžiūra 18eur  blink.gif aišku plius dar vaistai ir t.t. </p>

mano irgi labai seilejasi, o jau kai ant pilvo guli, tai isvis bala, bega per sonus biggrin.gif

kuo apsinuodijo?
Atsakyti

Mano mama daznai atvaziuoja, nes vyras tai bijo su vaiku likt, jau nekalbu apie maitinima is buteliuko, o dar kai vaikis nemegsta is buteliuko gert, tai jauciu po karto ir neisleistu niekur. Va vyras 19-22 isvaziuos i komandiruote, tai vel mama atvaziuos, nes reiks dukra i mokykla vest, tai kad nereiktu maziuko kartu temptis, ji su juo pabus. Mano tevai nedirba, tai kai reik ir atvaziuoja. Anyta nei karto nebuvo pasilikusi, jei stvaziuoja tai max 1-2 val ir namo. Jai tai niekas nepadejo augint, tai ji ir nepadeda. Net ant ranku nebuvo paemusi nei karto.

Zinau kad ner ko cia ta kalte jaust, vis dar gripo sezonas (nors vskar spaudoj rase, kad jau mazeja sergamumas), bet vis tiek. Gal del to, kad vaikis is buteliuko nenoriai geria? 

Stintu vyras buvo savaitgali, sake baisiai salta buvo, parveze 40, tai vakare ir sukirtom visas.

Atsakyti

Anyta tik vieną kartą buvo, o mama per dažnai atvažiuoja. Norisi mažiau jau.

Kas liečia snargliukus tai aš turiu tą rihomer bet nenaudojau dar,  išvalau su vata kaip ligoninėj rodė  :rolleyes:

Lauke pagal situaciją būnam 1-2h. :-) 

Vakar oras superinis. Praneša lyg ir pavasarį jau  :bigsmile: 

Liberty   spėju lauke kažką bus pagavus ir prarijus, kitą syk nespėji sužiūrėt, o skrandukai jautrūs tai sureagavo, tik taip baisiai pirmą sykį.

Atsakyti

Pas mus augimo suolis. Nakti valge tris kartus. O dar vakare pries einant gult mazai is (.) valge, tai nakti ojoj liek pienuko prisigamino, ir uzvakar dar kmynu arbatos isgeriau, kad nakti galeciau nusitraukt. Nors sako kad kmynu arbata nedidina mp, bet man nuo jos labai daug pienuko prisigamina. Ir miega pagrinde ant ranku. Mama dar siandien yra, tai panesioja, pamigdo, jai labai patinka.

Atsakyti

Pas mus augimo suolis. Nakti valge tris kartus. O dar vakare pries einant gult mazai is (.) valge, tai nakti ojoj liek pienuko prisigamino, ir uzvakar dar kmynu arbatos isgeriau, kad nakti galeciau nusitraukt. Nors sako kad kmynu arbata nedidina mp, bet man nuo jos labai daug pienuko prisigamina. Ir miega pagrinde ant ranku. Mama dar siandien yra, tai panesioja, pamigdo, jai labai patinka.

O kiek geri kmynų arbatos? Aš po puodelį kasdien, bet nejaučiu pieno pagausėjimo.

Beje augimo šuolių nejaučiu, vieną sykį pirmam mėn tik pastebėjau jį ir vsio. Nes per augimo šuolį dažniau žinda vaikas ane?  :ax: 

Atsakyti

Vieno puodelio per diena uztenka, kad pieno daugiau gamintusi, nors jo kiekiu ir taip nesiskundziu.

Per augimo suoli ne tik daugiau nori valgyt, bet buna neramus, irzlus, nenulipa nuo ranku, prasciau miega. Bent maniskis taip.

Atsakyti
As tai savo mamai nebijau palikti, dazniausiai iseinu iki 3 val, tai kai griztu pamaitinu, nes irgi nelabai buteliuka megsta ax.gif
Uztai vyras nepasilieka su maziuku, niriu iseiti vis tiek mama kvieciu, nors vyras ir namie buna. Anyta jau virs men kaip nebuvo atvaziavusi, nuolat tik kalba kaip anukelius myli, turi net tris bet nelanko verysad.gif o vaikai ja megsta, labai jau ji juos lepina smile.gif

Mano dzigitui rytoj trys menesiai, tai siandien man streso padare, visa ryta nenoriai valge, po lauko suvalge gerai, atsirugo ir beveik viska atpyle verysad.gif nuotaika sokineja, arba verkia iki isteriku arba juokiasi garsu, vakare masaziste atejo peamankstino, tai jau geriau pasidare smile.gif tikiuosi naktis rami bus smile.gif tikiuose ne kruties streikas...

Kas del laukytes tai kai geras oras nelabai salta ir vejo nera mes ir 2 val pabuname. Kai atsils tai manau vaiksciosiu kol miegosime 3 val. Vasara visus savo vaikus kiekvienam miegui lauke statau, ar balkone, ar einu pasivaikscioti. Su situo manau taip pat darysiu. Nuo geguzes pabaigos planuoju visai vasarai sode apsigyventi, jei tik baigsime remontuotis

Uzsiemusi sveikateles, man nuo slogos geriausiai arbatos su avieciu uogiene padeda 4u.gif

Atsakyti