Įkraunama...
Įkraunama...

2016 lapkritinukai

Sveikutės ,

Murkyte, jau 3mėn.sveikinam ! .Mažė irgi buvo 400g.viskas gerai , svarbu auga mažulė sveika ir laiminga 4u.gif

Mes visdar ligoninėje verysad.gif, nežinia kaip kada , gerėja bronchai, karkalų mažėja, bet sloga ir kosulys iki vemimo , naktys sunkios , nes kosti, kvėpuot sunku,neprakakoha, jau klizmavo, klykia nesvietiškai, tik ant rankų.Nemaniau, kad bus taip sunku ir sunkiai, pati jau įsitempus, krūties nuo vakar atsisako dažnai, jau kietėja jos man, žodžiu.

Oj vargšiukė mažiukė, jei sunku prakvėpuot tai irzlesnė turbūt yra. O viduriukai užkietėjo, kad klizmutes daro? Kiek pamenu nesi sakius kad kietėja mažylei. 

Įsivaizduoju kaip tau sunku Neįtikėtina, kad tik greičiau pasveiktumėt ir keliautumėt namo!!!

Atsakyti

Neįtikėtina laikykis, sunku ligoninėj gulėt su vaiku, nesvarbu kokio jis amžiaus.

O maniškiui žandą pabėrė, tiesa jau buvo pabertas, bet beveik praėjo, o po iš nakties vėl daug. Ir nežinau ar nuo mano maisto ar šiaip ar dar nuo ko. Mama žiūrėjo (ji odos gydytoja), sako lyg ir ne alerginis bėrimas. Galvoju gal nuo saldumynų, paprastai tris saldainius per dieną suvalgau su kakava, o vakar daugiau suvalgiau. Bet taip žiauriai noriu saldumynų, kad negaliu. Na bet reiks bandyt susiturėt kažkaip.

Atsakyti
Labas rytas

QUOTE(Murkyte20 @ 2017 02 08, 15:56)
<p>Mes po TA ( 3mėn šnd  wub.gif ), per 3sav priaugom tik 400gr,kaip.ir mažoka, bet svarbu auga, viso sveriam 6.200kg. Užsirašėm mankštom, nuo kovo mėn tik eisim.</p><p>Penktadienį keliausim pas reabitologą. Tai kiek suprantu reabitologas tik sudarys programą masažų ar kaip?  hmm.gif </p>

liuks, svarbu viskas ok, svarbu i +

QUOTE(Neįtikėtina @ 2017 02 09, 11:10)
Sveikutės  ,

..............ir sunkiai, pati jau įsitempus, krūties nuo vakar atsisako dažnai, jau kietėja jos man, žodžiu.

sveikatukes mazylei 4u.gif o kruti turbut sunku jai traukt dabar verysad.gif ka darai, nutraukineji? sakei tau neiseina

QUOTE(pikkolo @ 2017 02 09, 11:22)
<p>Neįtikėtina laikykis, sunku ligoninėj gulėt su vaiku, nesvarbu kokio jis amžiaus.</p><p>O maniškiui žandą pabėrė, tiesa jau buvo pabertas, bet beveik praėjo, o po iš nakties vėl daug. Ir nežinau ar nuo mano maisto ar šiaip ar dar nuo ko. Mama žiūrėjo (ji odos gydytoja), sako lyg ir ne alerginis bėrimas. Galvoju gal nuo saldumynų, paprastai tris saldainius per dieną suvalgau su kakava, o vakar daugiau suvalgiau. Bet taip žiauriai noriu saldumynų, kad negaliu. Na bet reiks bandyt susiturėt kažkaip.</p>

maniskei irgi vakar isbere, as tai labai isidrasinau su mandarinais tongue.gif reik baigt dabar, ivarysiu alergija, bet taaaaaip noriu, ir saldainiu istisai noriu, cia gal del maitinimo unsure.gif as ju siaip nemegstu, nesuprantu
Atsakyti

O manęs netrauk ant saldainių, nėščia būdama.tai kondensuotą pieną ritinau kaip reikals  :D o kai pagimdžiau nebesinori nei to pieno, nei saldainių. 

Kepu duoną dabar, visi namai kvepia  :rolleyes: skranduką erzin  :D 

Atsakyti
QUOTE(Murkyte20 @ 2017 02 09, 12:38)
<p>O manęs netrauk ant saldainių, nėščia būdama.tai kondensuotą pieną ritinau kaip reikals  biggrin.gif o kai pagimdžiau nebesinori nei to pieno, nei saldainių. </p><p></p><p>Kepu duoną dabar, visi namai kvepia  rolleyes.gif skranduką erzin  biggrin.gif </p>

o as kepu torta, ryt vaziuojam pas uosvius, pasveikins mane, ir mazylei 4 men, tai galvoju reik ka skanaus sumeistraut
Atsakyti

o as kepu torta, ryt vaziuojam pas uosvius, pasveikins mane, ir mazylei 4 men, tai galvoju reik ka skanaus sumeistraut

Kokį kepi?:-) 

Atsakyti

Gavom 5 masazus ir 5 mankstas. Eisim kita ir dar kita savaite. Gal zinot kiek laiko vyksta mankstos?

Atsakyti
QUOTE(Murkyte20 @ 2017 02 09, 15:07)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="liberty666" data-cid="71428116" data-time="1486641109"><div><p>o as kepu torta, ryt vaziuojam pas uosvius, pasveikins mane, ir mazylei 4 men, tai galvoju reik ka skanaus sumeistraut</p></div></blockquote><p>Kokį kepi?:-) </p>

napaleona iskepiau

vakar TA padaryta namuose po vonios smile.gif tai mergina +750g ir 3.5cm

paziurejau pagal lenteles, tai svoris vidutinis, o ugis didesnis nei visutinis, zodziu pasivijom isnesiotus biggrin.gif tik raida dar neatsivijo
Atsakyti

Pikolo silainiuose eisit?

Atsakyti

Aha, Silainiuose. Net nezinojau, kad ten visas reabilitacijos centras yra, su baseinais, spa ir pan. Naujai suremontuota ta dalis.

Atsakyti

napaleona iskepiau

vakar TA padaryta namuose po vonios smile.giftai mergina +750g ir 3.5cm

paziurejau pagal lenteles, tai svoris vidutinis, o ugis didesnis nei visutinis, zodziu pasivijom isnesiotus biggrin.giftik raida dar neatsivijo

Auga panelė kaip ant mielių  :yahoo: 

Mes kątik iš reabitologo, užrašė masažus 5, tai už savaitės pradėsim, poto į mankštas iškart gaunasi. Įsitempus mano panelė :-) reiks stebėt kaip masažuoja ir namuose daryt :-) 

Atsakyti

pikkolo, 10 Vas 2017 - 10:38, parašė: Aha, Silainiuose. Net nezinojau, kad ten visas reabilitacijos centras yra, su baseinais, spa ir pan. Naujai suremontuota ta dalis.
Oho, reiks ir mum apsilankyt

Murkyte20, 10 Vas 2017 - 10:56, parašė: Auga panelė kaip ant mielių :yahoo: Mes kątik iš reabitologo, užrašė masažus 5, tai už savaitės pradėsim, poto į mankštas iškart gaunasi. Įsitempus mano panelė :-) reiks stebėt kaip masažuoja ir namuose daryt :-)
Ligu nebijot? Gal kova koki geriau?
Atsakyti