Sunkus su tais išėjimais, man išsigelbėjimas, tai, kad turiu truputį prisišaldžius pienelio
Kažin kodėl krūtys jau nebe tokios pilnos?Gal čia baigiasi pienas?
liberty666 su praėjusiu
Sunkus su tais išėjimais, man išsigelbėjimas, tai, kad turiu truputį prisišaldžius pienelio
Susinormalizavo pienukas, todėl ir nebe tokios pilnos/kietos būna :-) pas mane jau senai jos tokios atrodo kad tuščios
Murkyte, ačiū, nes jei to pieno ir nebūtų, tai vaikas neišmiegotų 3-4 val.
Būtent, jei ramiai išmiega reiškias viskas ok
Ačiū už sveikinimus mamukai!
Mes su mažule ligoninėj ,paūmėjo vakar kosulys, naktį, kvėpavimas negražus, švokštimas , temperatūra ir paguldė, turim bronchiolitą, kraujo tyrimų laukiam vis, kvėpuojam deguonies kauke ir ventolinu inhaliuojamės.Tikiuos greit namo gryšim.
Labu,
Mes su mažule ligoninėj ,paūmėjo vakar kosulys, naktį, kvėpavimas negražus, švokštimas , temperatūra ir paguldė, turim bronchiolitą, kraujo tyrimų laukiam vis, kvėpuojam deguonies kauke ir ventolinu inhaliuojamės.Tikiuos greit namo gryšim.
Vajėtus Neįtikėtina kaip gaila. Kaip staiga atkrito mažytė. Sveikatos pupai, stiprybės tau
O jusu leliukai jau ciumpa patys zaisliukus samoningai?
Mes tai dar ne, laukiu nedulaukiu kai tai darys
Laikykites ir sveikite greiciau
Labukas, retai uzsuku, dienomis labai reiklus mano bernuzelis savaite kaip negeriame vaistuku nuo diegliuku, gal jau baigesi,labai tuo tikiuosi
O jusu leliukai jau ciumpa patys zaisliukus samoningai?
Laikykites ir sveikite greiciau
Nu maniškė nuo šeštadienio pasikeitė pradėjo garsu guguot ištisai, žaisliuką pradėjo labiau liest, laikau prieš ją tai liečia, kartais paima bet neužlaiko ilgai, išmeta greit
Neįtikėtina kaip.mažiukė?
Liberty kaip.gimtadienis? Dingai kažkur, užbaliavojai gal?
aciu
oi laikykites, sugriebe cia jus ligos kaip siandien mazyle?
Laikykites ir sveikite greiciau </p></div></blockquote><p>Nu maniškė nuo šeštadienio pasikeitė pradėjo garsu guguot ištisai, žaisliuką pradėjo labiau liest, laikau prieš ją tai liečia, kartais paima bet neužlaiko ilgai, išmeta greit </p><p></p><p>Neįtikėtina kaip.mažiukė?</p><p></p><p>Liberty kaip.gimtadienis? Dingai kažkur, užbaliavojai gal? </p>
uzbaliavojau Murkyte jeigu taip galima pavadinti baliu be alkoholio penktadieni iki 4 ryto, sestadeni vel sveciu turejau, tai sekmadieni kaip zombis
del zaisliuku jei patogus, maniske ima neblogai, su kaire ranka geriau nei su desine, pasiima ir kisa i burna, bet mum ir menesiai jau tuoj 4, nors daro viska , kaip sunus triju, idomu kada cia issilyginsim
guguot neguguoja, tik rekauja visokiais aa, oo, ir istisai juokiasi balsu
vel leido pricituoti, pasiseka man
sveikutes aciu oi laikykites, sugriebe cia jus ligos kaip siandien mazyle? uzbaliavojau Murkyte jeigu taip galima pavadinti baliu be alkoholio penktadieni iki 4 ryto, sestadeni vel sveciu turejau, tai sekmadieni kaip zombis del zaisliuku jei patogus, maniske ima neblogai, su kaire ranka geriau nei su desine, pasiima ir kisa i burna, bet mum ir menesiai jau tuoj 4, nors daro viska , kaip sunus triju, idomu kada cia issilyginsim guguot neguguoja, tik rekauja visokiais aa, oo, ir istisai juokiasi balsu vel leido pricituoti, pasiseka man
O tai panaktinėjai neblogai, geras balius matai ir be alkoholio
Kaip fainiai kad juokiasi balsu, super Ai atsilieka dėl to kad ankščiau gimė ane? Čia turbūt matosi tas kol maža dar? Užaugs ir nesiskirs niekuom
Mes su dukra vakar žiūrėjom.jos mažutės video, tai blyn žiūriu mano vyresnėlė jau tokio amžiaus puikiai laikė žaislus, o mažoji dar silpnokai. Vyresnėlė stipresnė atrodo buvo tokio amžiaus.
Pažįstama mergytę savo pasodino 3mėn2sav ir didžiuojasi, kad sėdi, ar aš atsilikus ar ne per anksti???
Tikrai per anksti
O del naniskes tai taip, gyd dkaiciuoja koreguota amziu,iki metu turi issilygint
Tikrai per anksti
O del naniskes tai taip, gyd dkaiciuoja koreguota amziu,iki metu turi issilygint
Nu ir susilygins, svarbu sveika mergaitė :-)
Maniškė šiandien įdomiai valgo, neišvalgo (.), atrūginu bet nebeima, sukas į kitą pusę ir vsio. Matyt pakanka, bet ankščiau išvalgydavo, paspaudus vos pasirodydavo pienuko lašelis, o dab paspaudžiu tai su srovele dar purkšteli
Beje nuo to duphalac kakojam kiekvieną dieną ( būna ir po 2kartus) ir pirdalioja lengvai :-) reikės gyd užklaust kiek laiko čia jį mum gert.