QUOTE(Bitute32 @ 2021 04 22, 15:45)
MEPHISTO bateliai BRITY (modelio pavadinimas)
NAUJI tik pamatuoti
Labai kokybiški verstos odos Indigo tamsiai mėlyna spalva. Oda ir viduje.
Aatrodo labai ir kukliai ir prabangiai dėl itin smulkaus veliūro odos, jis tobulas, kaip pirštinaitė, bet man vistik pritrūko pusės dydžio, parsisiunčiau iš 6pm.com
Jie gerokai brangesni.
Pavyzdžiui mūsų tinklapyje Glami 200 eurų.
Amerikietiškas 10 dydis
Tinka prie visko, manau nuo džinsų iki išeiginio santūresnio modelio rūbo.
GLAMI apie batelius
Apie batelius
Mano pėda tokia 40.5 , šie bateliai tiktų mažintai 40 - 39.5
Mephisto avalynę nešioju jau 20 metų. Kadais Vilniuje buvo ir krautuvėlės kelios kur galėdavau nusipirkti, dabar tik Internetu, bet pas mus jie labai brangūs, o ir šiaip tai brangi avalynė po 200-300 eurų kai naujesnė kolekcija. Kadangi esu pilnapadė nuo mažens, negaliu nešioti bet kokios avalynės.
Mephisto pagaminta taip, kad ne tik patogu būtų, gera atrama skliautui, beje ir sveikai pėdai tai puiki avalynė. Įmontuota kulnuose amortizacija, kad stuburas nuo ėjimo nekentėtų, juk kiekvienas žingsnis, šioks toks smūgelis stuburui. Po pėdos pagalvėlėmis paminkštinimai, yra ventiliacija, neprakaituoja pėdos.
Kaina 45 EUR siunčiu
NAUJI tik pamatuoti
Labai kokybiški verstos odos Indigo tamsiai mėlyna spalva. Oda ir viduje.
Aatrodo labai ir kukliai ir prabangiai dėl itin smulkaus veliūro odos, jis tobulas, kaip pirštinaitė, bet man vistik pritrūko pusės dydžio, parsisiunčiau iš 6pm.com
Jie gerokai brangesni.
Pavyzdžiui mūsų tinklapyje Glami 200 eurų.
Amerikietiškas 10 dydis
Tinka prie visko, manau nuo džinsų iki išeiginio santūresnio modelio rūbo.
GLAMI apie batelius
Apie batelius
Mano pėda tokia 40.5 , šie bateliai tiktų mažintai 40 - 39.5
Mephisto avalynę nešioju jau 20 metų. Kadais Vilniuje buvo ir krautuvėlės kelios kur galėdavau nusipirkti, dabar tik Internetu, bet pas mus jie labai brangūs, o ir šiaip tai brangi avalynė po 200-300 eurų kai naujesnė kolekcija. Kadangi esu pilnapadė nuo mažens, negaliu nešioti bet kokios avalynės.
Mephisto pagaminta taip, kad ne tik patogu būtų, gera atrama skliautui, beje ir sveikai pėdai tai puiki avalynė. Įmontuota kulnuose amortizacija, kad stuburas nuo ėjimo nekentėtų, juk kiekvienas žingsnis, šioks toks smūgelis stuburui. Po pėdos pagalvėlėmis paminkštinimai, yra ventiliacija, neprakaituoja pėdos.
Kaina 45 EUR siunčiu