Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

Moonlightmagic, ačiū, kad pažiūrėjote 4u.gif . Labai nustebinote atsakymu...
Gal pamenate, kokios kortos krito? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimeta: 08 vasario 2018 - 19:21

Moonlightmagic, ačiū, kad pažiūrėjote 4u.gif. Labai nustebinote atsakymu...
Gal pamenate, kokios kortos krito? smile.gif

Laimeta, ne as ziurejau pries metus, bet paziureti kokie santykiai buvo tuo metu galima.

Atsakyti

Laba diena,

2012 metais vasara atsitiko ivykis,kuris iki sios dienos neduoda ramybes.

noreciau parasyti,atsiprasyti,bet bijau likti nesuprasta.

ka pataria kortos sioje situacijoje?

Atsakyti
Sveiki,
mastau šiuo metu įsigyti būstą tik va klausimas būtų ar šiuo metu yra geras metas jį pirkti, ar gaučiau paskolą, ar įsigyjus būstą nebūtų problemų? Labai būčiau dėkinga jei kažkas mesteltų akį. smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras...

mano klausimas : ar mano dukra L gryš pas mane į šeimą, ar paliks savo šeimą, dėl sutykto vyro A? prašau pažiūrėti.

Po atsakymo eškau burėjos- ekstrasensės tolimesnem bendradarbevimui, miestas nesvarbus.
Atsakyti
QUOTE(mamaH @ 2018 02 12, 19:02)
Labas vakaras...

mano klausimas : ar mano dukra L gryš pas mane į šeimą, ar paliks savo šeimą, dėl sutykto vyro A? prašau pažiūrėti.

Po atsakymo eškau burėjos- ekstrasensės tolimesnem bendradarbevimui, miestas nesvarbus.

Jūsų dukra pasirinko savo gyvenimo kelią ir juo eina. jai nėra labai lengva, vidinės abejonės ją drasko, bet ji įsimylėjusi ir tai šiuo metu jai svarbiausia. Jei jūs nenutrauksite santykių su dukra ji bendraus su jumis kaip su mama, bet turi praeiti laiko ir ji nori būti savarankiška, nebūti jūsų pavaldume, ji nori būti viešnia, mylima dukra, kurios visada laukiama, bet nereikalaujama aklai paklusti.
Papildyta:
QUOTE(SaturDAY1 @ 2018 02 12, 13:41)
Sveiki,
mastau šiuo metu įsigyti būstą tik va klausimas būtų  ar šiuo metu yra geras metas jį pirkti, ar gaučiau paskolą,  ar įsigyjus būstą nebūtų problemų?  Labai būčiau dėkinga  jei kažkas mesteltų akį.  smile.gif

Šioje temoje išsamių analizių nedarome, parašykite vieną konkretų klausimą.
Papildyta:
QUOTE(destan @ 2018 02 10, 13:21)
<p>Laba diena,</p><p>2012 metais vasara atsitiko ivykis,kuris iki sios dienos neduoda ramybes.</p><p>noreciau parasyti,atsiprasyti,bet bijau likti nesuprasta.</p><p>ka pataria kortos sioje situacijoje?</p>

Neturėkite iliuzijų, kad bus geriau. Sujudinsite senas žaizdas, primirštas skausmas vėl paaštrės ir tik pergyvensite, kam vėl viską iškėlėte ir atnaujinote. Palikite praeitį, mintyse atsiprašykite ir mintyse palinkėkite sėkmės tiems žmonėms, kurių norite atsiprašyti, bet senų žaizdų nejudinkite, jos apgijo, tegu taip ir lieka.
Papildyta:
QUOTE(angelface @ 2018 02 05, 14:47)
Sveikos, visos čia apie meilę klausia... Ar nusimato ir man kažkas meilės fronte? Ar taip ir būsiu viena?  mirksiukas.gif

Jūs mėgaujatės gyvenimu ir viena biggrin.gif Laukia jūsų šiemet trumpas meilės nuotykis, o ilgalaikių santykių artimiausią pusmetį nesimato.
Papildyta:
QUOTE(etcetera @ 2018 02 04, 23:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="etcetera" data-cid="71951538" data-time="1515351495"><div><p>Sveiki,  smile.gif​ klausiu ir aš to paties - ar nusimato kažkoks prašviesėjimas šiais metais meilės srityje? </p></div></blockquote><p> 4u.gif​ </p>

O jūs neturite santykių dabar? Ar esate laisvas žmogus, ar kam nors įsipareigojusi? Jums rodo kažkokią pabaigą, gal būt nutrauksite, užbaigsite kažkokius santykius, gal kokios formalios skyrybos įvyks? Jei neturite įsipareigojimų, tai reiškia jūsų gyvenime įvyks kažkoks perversmas, dabartinio gyvenimo etapo pabaiga ir tai bus kur kas svarbiau, nei meilės paieškos.
Papildyta:
QUOTE(kamila111 @ 2018 02 04, 16:23)
<p>Laba diena, gal kas galetu trumpai paziureti santykiu perspektyva su vyru R? Mano vardas prasideda E.</p><p></p><p>Dekoju:)</p>

Reikia kuo daugiau kalbėtis ir ieškoti bendrų sprendimų, nes dabar jūs galvojate apie save, vyriškis galvoja, kad santykiai griūna ir jūs tolstate. Jei tikrai jums to žmogaus reikia, ieškokite bendrų sprendimų ir kompromisų. Toks įspūdis, kad abu žinote, jog yra problemų santykiuose, bet vienas su kitu apie jas nekalbate, vaidinate, jog viskas yra puiku.
Atsakyti

Labas vakaras...

Vakar Jums atrašiau AŽ. Papildau dar čia. Dukra namo negrįš net ir tuo atvėju jeigu išsiskirtų su savo draugu, nors jų išsiskyrimo irgi nematau. Ji šeimos nepaliko, ji užaugo, nori gyventi ir kurtis savo gyvenimą. Bet Jus, norite dukrą grąžinti namo bet kokią kainą. Netgi lankotės pas "bobutes" su tokiu prašymu, bet tuo kenkiate pati sau ir tas atsispindi jūsų sveikatoje. L. protinga mergina, daug gyvenime pasieks. Ji turi labai stiprų angelą sargą, bet kas kuris jai kenks ar norės "padaryti" ją paklusnią, kenkia pats sau. Verčiau pasirūpinkite kitais savo vaikais ir savimi.

Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2018 02 13, 17:46)
Jūs mėgaujatės gyvenimu ir viena  biggrin.gif  Laukia jūsų šiemet trumpas meilės nuotykis, o ilgalaikių santykių artimiausią pusmetį nesimato.

jūs nereali oro_buckis.gif

kaip tik ilsiuosi nuo praeitų santykių ir kaip tik artimiausiam pusmečiui turiu planą, kurio neįgyvendinus sakiau nieko neieškosiu biggrin.gif

nors vis tik trūksta žmogiško dėmesio ir šilumos, ir vis krypsta mintys į vieną žmogų, tačiau jis to nežino ir aš nežinau kaip prieiti. turbūt dar ne laikas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dykuma5 @ 2018 02 03, 19:45)
Labas vakaras,
  Labai prašau pažiūrėkite, ar viskas bus gerai man su turimu darbu, o gal reiktų jau ieškotis ko nors nuo rugsėjo  unsure.gif

Jei jaučiatės negerai, ieškokite, nors matau, kad bijote ir nenorite niekur judėti ir jūs priimsite net blogesnį, mažiau apmokamą darbą, kad tik liktumėte ir nereikėtų nieko keisti. Nematau, kad jūs keisite darbą, kaip tik bandysite likti ten, kur esate tik gali būti blogesnėmis sąlygomis.
Atsakyti

Nugąsdinote, pirmaargenta, galbūt galėtumėte konkretizuoti, apie ką eina kalba? Taip, jau kuris laikas esu vieniša, viskas kaip ir teka daugiau mažiau ramia vaga, tik tiek, kad turėčiau šiais metais baigti mokslus, bet jūsų atsakymas kažkaip kur kas drastiškiau nuskambėjo.

Atsakyti
QUOTE(etcetera @ 2018 02 13, 17:50)
<p>Nugąsdinote, pirmaargenta, galbūt galėtumėte konkretizuoti, apie ką eina kalba? Taip, jau kuris laikas esu vieniša, viskas kaip ir teka daugiau mažiau ramia vaga, tik tiek, kad turėčiau šiais metais baigti mokslus, bet jūsų atsakymas kažkaip kur kas drastiškiau nuskambėjo.</p>

Nesigąsdinkite. Mokslų baigimas - tikrai labai svarbi jūsų gyvenimo etapo pabaiga ir matyt į tai turėsite susikoncentruoti, jums tai bus kur kas svarbiau, nei santykių paieškos.
Atsakyti

Ačiū  :4u:​ 

Atsakyti