Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

Aciu labai!!!

Reiskia namo man nematyt kaip savo ausu? Net jau avansas sumoketas....

Gal mes rasim buda kaip ir nama nusipirkti sita, uz kuri sumoketas avansas ir pasilikti buta?

O Dieve, as taip isprotesiu :huh2:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V.i.k.A: 02 vasario 2018 - 21:02
QUOTE(Tulpyte @ 2018 02 02, 15:57)
Labas burejos. Gal galit pazvelgti ar verta dar stengtis del griuvanciu santykiu su vyru? Labai aciu

Analizė nebus labai tiksli, nes sunku pajusti žmones, apie kuriuos nieko nežinai.
Kortos nieko gero nerodo, tik skausmą ir jei nieko nedarysite situacija nesikeis, kaip kentėjote, taip ir toliau kentėsite. Iš vyriškio pusės jausmai atšalę.
Jums pačiai reikia šią situaciją išgyventi ir priimti sprendimą, nes santykių perspektyvoje - balta korta, kuri sako, kad jums nelemta žinoti likimo, sprendimą teks jį priimti pačiai.
Atsakyti
Labas vakaras mergaitės.

Gal bus galimybė mano klausymą pažiūrėti ?

Santykių tema..

Keblųs santykiai su vyru A .. ar tai laikina? o gal ateina laikas atsisveikinti ?

Tiesiog toks sunkus metas kad pozityvo nematau o ir jis ko gero nemato. Neišmanau kaip elgtis .
Ačiū už atsakymą.
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2018 02 02, 21:34)
Analizė nebus labai tiksli, nes sunku pajusti žmones, apie kuriuos nieko nežinai.
Kortos nieko gero nerodo, tik skausmą ir jei nieko nedarysite situacija nesikeis, kaip kentėjote, taip ir toliau kentėsite. Iš vyriškio pusės jausmai atšalę.
Jums pačiai reikia šią situaciją išgyventi ir priimti sprendimą, nes santykių perspektyvoje - balta korta, kuri sako, kad jums nelemta žinoti likimo, sprendimą teks jį priimti pačiai.

Labai aciu uz atsakyma.
Atsakyti
Sveikos,
Gal galite pažiūrėti?
Šią savaitę buvau pokalbyje dėl naujo darbo, ar pavyks man jį gauti? Atsakymą žinosiu penktadienį.
4u.gif
Atsakyti

Labas vakaras, merginos! Gal galėtumėt paziureti, ar pasuksim su vyru T skirtingais keliais ar visgi pavyks issaugot santuoka? Jis mane labai įskaudines ir kaip suprantu is jo elgesio per kelis men, nelabai jauciasi kaltas. Skyrybų klausimas iškeltas , bet paliktas atviras.gyvenam kaip kambariokai, mazai kalbam, tik kiek mes taip temsim . Santykiai absoliučiai neprogresuoja nei i viena, nei iki ta puse🤔

Atsakyti
Labas vakaras,
Labai prašau pažiūrėkite, ar viskas bus gerai man su turimu darbu, o gal reiktų jau ieškotis ko nors nuo rugsėjo unsure.gif
Atsakyti

Laba diena, gal kas galetu trumpai paziureti santykiu perspektyva su vyru R? Mano vardas prasideda E.

Dekoju:)

Atsakyti

Sveiki,  :)​ klausiu ir aš to paties - ar nusimato kažkoks prašviesėjimas šiais metais meilės srityje? 

:4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(angelface @ 2018 01 07, 20:07)
Sveikos, visos čia apie meilę klausia... Ar nusimato ir man kažkas meilės fronte? Ar taip ir būsiu viena?  mirksiukas.gif

4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Beveik prieš metus klausiau del pasirinkimo tarp dvieju asmenu meiles reikaluose ir gavau tokį atsakyma:
QUOTE(Ritandra @ 2017 03 16, 23:30)
oi jei man is kortu reiktu rinktis tai tik ch...  manau jo jausmai tikrai grazus jusu atzvilgiu ir perspektyva galima... galima seima ir jus jam imponuosit kaip moteris stipriai.

Nusprendziau vystyti pazinti su Ch, taciau po metu susikloste tokia situacija:
QUOTE(Laimeta @ 2018 01 20, 23:40)
Su Ch palaikėme santykius per atstuma, buvo daug planu, bet jokiu konkreciu veiksmu, todėl mano kantrybės taurė išseko... Kokie C. jausmai mano atžvilgiu ir ateities perspektyvos? 4u.gif

Gal kas galėtu pažiūrėti? Galbūt kažka ne taip supratau ar atsirado netikėtu pasikeitimu šioje situacijoje? unsure.gif Būčiau labai dėkinga! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimeta: 06 vasario 2018 - 17:21

Laimeta, viskas kas buvo pasakyta Jums pries metus, matau, kad taip tuo metu ir buvo. Pasikeite situacija santykiuose, nes buvo laikas, kai jis daugiau stengesi del judvieju santykiu ar daugiau skyre demesio, o jus tuo megavotes ar galvojote, kad viskas yra puiku ir taip bus toliau. Buvo momentas, kai nepastebejote jo bendravimo su jumis pasikeitimo. O pastebejusi neskyret tam reikiamo demesio arba nezinojote ka daryti ir kaip kalbeti. Lauket konkreciu veiksmu is jo, bet laukimas nepasiteisino. Vyrukui dabar gerai taip kaip yra. Jo jausmai truputi atsalo jusu atzvilgiu, bet tai gali buti todel, kad yra uzsiemes savo gyvenimu (darbas, mokslai).

Dabar daugiau iniciatyvos, (nors labiau panasu i spaudima) yra is jusu puses. Jeigu norite, kad bendravimas testusi, teks mokytis buti supratingesnei.

Atsakyti