Laba, pasidalinsiu savo tokiu kortų papokštavimu
Ogi buvo užsukę nemažai svečių ir kažkas žinoma užklausė apie mano būrimus, paklausė ar gali ištraukti po vieną kortą. Na mastau, kodėl gi ne ir daviau traukt kokiem trim žmonėm. Visiem viskas gerai, aptarėm, pasijuokėm, cool. Taiva, jau vėliau, visi išsiskirstė, jau noriu dėt kortas į skrynelę, bet prieš tai užsimaniau, kad vyras trauktų. Maišau maišau, krenta ant žemės kelios. Na nieko, toliau maišau, vėl krenta. Vėl surenku, maišau. Iškrenta ant žemės vienintelė korta šį kart - velnias Sakau, aj, supyko jau ant manęs taro matyt užkniso, kad tiek lietė žmonių jas tą kart.
Manau taro kortos neskirtos seip..ant baerio padelioti tai rimtos kortos ir zinoma jos gali ir turi teise supykti ,isizeisti ir kita syk nekalbeti
Na, cia kaip paziuresi. Buciau jautusi, jog kazkas blogai, taciau jauciau tik tai, kad jos lyg kandziai papokstavo ir taip dave zinot, kad siandien va jau gana ir gal pagaliau mus pravalyk nuo svetimu energiju Tai va, greitu metu reiks prasmilkyti, jau senokai bedariau taip.
QUOTE(Rugily @ 2018 01 25, 21:42)
Laba, pasidalinsiu savo tokiu kortų papokštavimu
Ogi buvo užsukę nemažai svečių ir kažkas žinoma užklausė apie mano būrimus, paklausė ar gali ištraukti po vieną kortą. Na mastau, kodėl gi ne ir daviau traukt kokiem trim žmonėm. Visiem viskas gerai, aptarėm, pasijuokėm, cool. Taiva, jau vėliau, visi išsiskirstė, jau noriu dėt kortas į skrynelę, bet prieš tai užsimaniau, kad vyras trauktų. Maišau maišau, krenta ant žemės kelios. Na nieko, toliau maišau, vėl krenta. Vėl surenku, maišau. Iškrenta ant žemės vienintelė korta šį kart - velnias Sakau, aj, supyko jau ant manęs taro matyt užkniso, kad tiek lietė žmonių jas tą kart.
Nesamone, greiciau jus pavargsit nei kortas isvarginsit, nuo 3 zmoniu istraukimo po 1 korta nieko joms nenutiko, reiktu pripazint kad pati buvot pervargus nuo bendravimo su zmonem, zmones labiau istraukia energija nei jus galetumet ta padaryt is kortu
O! Labai geras pastebejimas, kaip tik buvau pavargusi, visai nuo sveciu atpratau.
QUOTE(Marta 2 @ 2018 01 24, 21:37)
Oooohooo... pokyčiai kokie ...
Tikėkimės ilgai neužsibus ..
Merginos , su klausymu aš .
Gavau pasiūlymą išvykti dirbti į uk. Mėtausi ar verta ,ten tas brexit prasidės ..nežinau kaip pasielgti .. reikrų labai piniginę pastiprint bet nesu tikra.
Pažiūrėkit prašau ,ar man rizikuot ten išlėkt ,gal visai neblogai būtų ? J B aš.
Dėkoju nuoširdžiai.
Tikėkimės ilgai neužsibus ..
Merginos , su klausymu aš .
Gavau pasiūlymą išvykti dirbti į uk. Mėtausi ar verta ,ten tas brexit prasidės ..nežinau kaip pasielgti .. reikrų labai piniginę pastiprint bet nesu tikra.
Pažiūrėkit prašau ,ar man rizikuot ten išlėkt ,gal visai neblogai būtų ? J B aš.
Dėkoju nuoširdžiai.
Marta, panašu, kad dar atidėliosite kuriam laikui išvykimą, nors finansinės problemos slėgs vis stipriau, o jeigu vis tik pasiryšite, tai nuvažiavus jausitės labai vieniša, nelaiminga, galvosite ir ko aš čia važiavau, tačiau finansine prasme laimėsite - pinigų tikrai daugiau užsidirbsite ir atsitiesite. Jei turite skolų, ar finansinių įsipareigojimų, tai juos susitvarkysite, skolas grąžinsite. Jei skolų neturite, tai mėgausitės gaunamais pinigais, džiaugsitės, kad nereikia skaičiuoti kiekvieno cento.
Papildyta:
QUOTE(Ashai @ 2018 01 25, 15:25)
Iškeliu pasimetusį (tarp kosmo-invazijos) man rūpimą klausimą :
Gal žvilgteltumėte Tarologės
Ar man pribrendo laikas keisti darbovietę ? rolleyes.gif (mažėja atlygis, darbų didėja...)
Ar naudingiau likti esamame ?
Gal žvilgteltumėte Tarologės
Ar man pribrendo laikas keisti darbovietę ? rolleyes.gif (mažėja atlygis, darbų didėja...)
Ar naudingiau likti esamame ?
Dabartiniame darbe pagerėjimo nesimato nei finansine, nei karjeros prasme. Išgyventi galėsite, bet atsipalaiduoti ir mėgautis gyvenimu, tikrai - ne. Nežinau kokioje srityje dirbate ir kokia jūsų kvalifikacija, bet naujo darbo paieškos nežada nieko gero.
Jums reikėtų mokytis, kelti savo kvalifikaciją, gal gauti kažkokį sertifikatą. sunku patarti nežinant jokios konkrečios informacijos.
Pažiūrėjau tris variantus: pereiti dirbti į kitą sritį - tektų pradėti nuo mokinio pozicijos ir tai jūsų netenkina; važiuoti darbo ieškoti į užsienį - jums tas variantas svetimas, nenorite ieškoti darbo kitoje šalyje; trečias - kelti kvalifikaciją, kiek tai padėtų - tai pats geriausias variantas - jums pavyktų pasiekti kur kas daugiau, nei dabar su turimomis žiniomis ir patirtimi.
Pirmaargenta ,dėkoju labai.
Taip yra skolų yra ką atiduoti skyles užtaisyti ,tiesiog jau kitaip neįsivaizduiju kaip galiu padaryti kad gyventi normaliau.. Žinau kad bus nelengva ..bet tikslas ir yra išlyginti duobutes.
O vėliau parodys laikas ,matysim .
Pasiryžus bandyti. Meilės seiles ne dabar..ne tas galvoje. Svarbu sektūsi.
Taip yra skolų yra ką atiduoti skyles užtaisyti ,tiesiog jau kitaip neįsivaizduiju kaip galiu padaryti kad gyventi normaliau.. Žinau kad bus nelengva ..bet tikslas ir yra išlyginti duobutes.
O vėliau parodys laikas ,matysim .
Pasiryžus bandyti. Meilės seiles ne dabar..ne tas galvoje. Svarbu sektūsi.
Pirmaargenta, gal galetumete paziureti, ar menesio begyje parduosime buta?
Labas burejos. Gal galit pazvelgti ar verta dar stengtis del griuvanciu santykiu su vyru? Labai aciu
Sveikos! Labai buciau dekinga, jeigu kuri nors galetumete pazvelgti, ar priemiau teisinga sprendima. Tiesiog pakankamai spontaniskai sia savaite priemiau pasitikiusa proga keisti darba. To giliai sirdyje norejau, nors ir dabar darbas pakenciamas, tiesiog jauciau poreiki iseiti. Ar palanku sau sprendima priemiau iseiti? Labai labai aciu
QUOTE(Tin-tin @ 2018 02 02, 17:35)
<p>Sveikos! Labai buciau dekinga, jeigu kuri nors galetumete pazvelgti, ar priemiau teisinga sprendima. Tiesiog pakankamai spontaniskai sia savaite priemiau pasitikiusa proga keisti darba. To giliai sirdyje norejau, nors ir dabar darbas pakenciamas, tiesiog jauciau poreiki iseiti. Ar palanku sau sprendima priemiau iseiti? Labai labai aciu </p>
Tin-tin, ar tikrai norite šį klausimą nagrinėti? O jei kortos parodys, kad neteisingą sprendimą priėmėte, ar grįšite atgal? Greičiausiai jau nebe. Dirbkite ir mėgaukitės nauja veikla
QUOTE(V.i.k.A @ 2018 02 02, 14:33)
<p>Pirmaargenta, gal galetumete paziureti, ar menesio begyje parduosime buta?
</p><p> </p>
</p><p> </p>
Kažkas tame buto pardavime yra negerai. Ar kaimynai nelabai kokie, ar bute kažkokios problemos yra, jums reikia rasti žmonių, kurie nieko nežinos apie jūsų butą ir jiems pardavinėti. O gal teks nuleisti kainą, norint greičiau parduoti. Nors sudėjus kitą dėlionę, matau, kad jūs pradėsite abejoti savo sprendimu ir užsiimsite buto remontu. Kortų patarimas - imkite viską į savo rankas ir veikite.