Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

QUOTE(Dykuma5 @ 2018 01 13, 21:41)
Labas vakaras, turiu 2 klausimus:
1. Ar nepablogės mano padėtis darbe (kol kas viskas gerai, bet mane labai neramina), o gal pagerės.
2. Ar pakeisime savo būstą į naujesnį ir geresnį (vis trūksta pinigų)
Ačiū

Lanbai laukiu atsakymo ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Damutee @ 2017 12 31, 00:52)
Sveikos, gal ismes kuri kortas artimiausiam pusmeciui, ypac meiles sritis idomu. Aciu

Pernai klausiau gal siemet atsakys 😄
Atsakyti

Pernai klausiau gal siemet atsakys 😄

Jums juk pirmaargenta jau atsakė.

Atsakyti
Labas vakaras visoms! smile.gif
Gal kuri galite paziureti kokios perspektyvos su žmogumi K.Š? smile.gifAčiü labai smile.gif
Atsakyti
Su C. palaikėme santykius per atstuma, buvo daug planu, bet jokiu konkreciu veiksmu, todėl mano kantrybės taurė išseko... Kokie C. jausmai mano atžvilgiu ir ateities perspektyvos? 4u.gif
Atsakyti

Sveiki,  :)​ klausiu ir aš to paties - ar nusimato kažkoks prašviesėjimas šiais metais meilės srityje? 

:ax:  :4u:​ 

Atsakyti
O aš su klausimu apie savo sveikatą. Negeri simptomai pasireiškė, tai nerimauju, gal labai rimto kažkas...verysad.gif ar galėtumėt paburti?
Atsakyti

O aš su klausimu apie savo sveikatą. Negeri simptomai pasireiškė, tai nerimauju, gal labai rimto kažkas...verysad.gifar galėtumėt paburti?

Paskaitykite pirmąją temos žinutę...

Atsakyti
Tik dabar radau! Tiesus klausimas - meiles perspektyva.

Netinkamas klausimas. Šioje temoje atsakome į vieną konkretų klausimą, įvairių gyvenimo sričių analizių nedarome, tą
Atsakyti
Beveik prieš metus klausiau ir gavau tokį atsakyma:
QUOTE(Ritandra @ 2017 03 16, 21:30)
oi jei man is kortu reiktu rinktis tai tik ch...  manau jo jausmai tikrai grazus jusu atzvilgiu ir perspektyva galima... galima seima ir jus jam imponuosit kaip moteris stipriai.
O dabar situacija susiklostė taip:
QUOTE(Laimeta @ 2018 01 20, 21:40)
Su C. palaikėme santykius per atstuma, buvo daug planu, bet jokiu konkreciu veiksmu, todėl mano kantrybės taurė išseko... Kokie C. jausmai mano atžvilgiu ir ateities perspektyvos? 4u.gif
Gal kas galėtu pažiūrėti? Galbūt kažka ne taip supratau ar atsirado netikėtu pasikeitimu šioje situacijoje? unsure.gif
Būčiau labai dėkinga! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimeta: 23 sausio 2018 - 12:50
Merginos , su klausymu aš .

Gavau pasiūlymą išvykti dirbti į uk. Mėtausi ar verta ,ten tas brexit prasidės ..nežinau kaip pasielgti .. reikrų labai piniginę pastiprint bet nesu tikra.

Pažiūrėkit prašau ,ar man rizikuot ten išlėkt ,gal visai neblogai būtų ? J B aš.

Dėkoju nuoširdžiai.
Atsakyti
Iškeliu pasimetusį (tarp kosmo-invazijos) man rūpimą klausimą :
Gal žvilgteltumėte Tarologės

Ar man pribrendo laikas keisti darbovietę ? rolleyes.gif (mažėja atlygis, darbų didėja...)

Ar naudingiau likti esamame ? bigsmile.gif
Atsakyti