Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

Sveikos, Mielos Tarologes smile.gif
Gal kuri is jusu noretu savo gudriaja aki uzmesti i mano situacija/ klausima?
Kada sutiksiu nauja zmogu/ partneri/ meile savo gyvenime?
Demesio netruksta, bet vis jauciu, kad ne tie zmones pasitaiko mano gyvenime. Turiu antra puse, bet jau kazkur pusmetis mes tik kaip draugai bebendraujam, viskas baigesi.
O meiles norisi. Norisi pamilti. Gal kortos ka parodytu?
Dekoju uz jusu laika ir energija wub.gif

Jeigu pasitaiko vis ne tas zmogus, galima paanalizuoti, kodel jis pasitaike, kuo pritrauke, kokios savybes patiko. Gal Jums paciai tokiu savybiu truksta, todel ir susizavejote tuo zmogumi. Kitu atveju, situacijos gali kartotis ir nutraukus vienus santykius, didele tikimybe, kad busite su panasiu zmogumi.

Gal tiktu klausimas - Ka tureciau padaryti ar pakeisti savyje, kad sutikciau tinkama zmogu ir sukurciau darnius santykius.

Atsakyti
Labas vakaras, turiu 2 klausimus:
1. Ar nepablogės mano padėtis darbe (kol kas viskas gerai, bet mane labai neramina), o gal pagerės.
2. Ar pakeisime savo būstą į naujesnį ir geresnį (vis trūksta pinigų)
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Moonlightmagic @ 2018 01 12, 20:08)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Kaligula" data-cid="71955650" data-time="1515625460"><div><p>Sveikos, Mielos Tarologes vartotojo įkelta nuotrauka
Gal kuri is jusu noretu savo gudriaja aki uzmesti i mano situacija/ klausima?
Kada sutiksiu nauja zmogu/ partneri/ meile savo gyvenime?
Demesio netruksta, bet <strong>vis jauciu, kad ne tie zmones pasitaiko mano gyvenime</strong>. Turiu antra puse, bet jau kazkur pusmetis mes tik kaip draugai bebendraujam, viskas baigesi.
O meiles norisi. Norisi pamilti. Gal kortos ka parodytu?
Dekoju uz jusu laika ir energija vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p></p><p>Jeigu pasitaiko vis ne tas zmogus, galima paanalizuoti, kodel jis pasitaike, kuo pritrauke, kokios savybes patiko. Gal Jums paciai tokiu savybiu truksta, todel ir susizavejote tuo zmogumi. Kitu atveju, situacijos gali kartotis ir nutraukus vienus santykius, didele tikimybe, kad busite su panasiu zmogumi.
</p><p></p><p>Gal tiktu klausimas - Ka tureciau padaryti ar pakeisti savyje, kad sutikciau tinkama zmogu ir sukurciau darnius santykius.
</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p>

Geras pastebejimas. Manau, kad kaip sakiau tie visi `ne tie` zmones, kurie pasitaike mano gyvenime mane daug ko ismoke. As puikiai ta suvokiu. Tiesiog idomu kada sutiksiu ta zmogu, kuris bus mano antroji puse, mano vyras. Keistai pasakysiu, bet jauciu, kad susitikimas su JUO arteja. Netgi is dalies siurpu.. smile.gif
Atsakyti
Labukas

Vėl aš čia ...bet kad pastaruoju metu visokie vėjai pučia,..

Kaip jau sakiau ketinu į Uk kovą balandį išnert dirbt ..derinau reikalus su dukra į seną vietą bet netikėtai gavau pasiūlymą į kitą miesta pas buvusę kolegę . Ji padėtų ir tt lb geras žmogus. Ir dbr galvoju tai kur man visgi pasiduot ??

Merginos trumpai kuri jei galit pažiūrėkit prašau

Kur būtų geriau tvirtintis Spaldinge kur jau buvau ar Bilstone kur viskas nauja ?
Kur geriau seksis?
Labai dėkinga.

Atsakyti
Sveikos Tarologės,
gal kuri žvigtelti galės, kaip klostysis mano santykiai su M. ir E. ? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ashai @ 2018 01 08, 09:36)
unsure.gif
užduosiu konkretesnį klausimą:
Ar man pribrendo laikas keisti darbovietę ? (mažėja atlygis, darbų didėja...)
Ačiū  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Iškeliu pasimetusį man rūpimą klausimą :
Ar man reikia ieškoti kito darbo ? rolleyes.gif Ar naudingiau likti esamame ? unsure.gif

Ačiū jums visoms 4u.gif
Atsakyti

Labukas

Kaip jau sakiau ketinu į Uk kovą balandį išnert dirbt ..derinau reikalus su dukra į seną vietą bet netikėtai gavau pasiūlymą į kitą miesta pas buvusę kolegę . Ji padėtų ir tt lb geras žmogus. Ir dbr galvoju tai kur man visgi pasiduot ??

Kur būtų geriau tvirtintis Spaldinge kur jau buvau ar Bilstone kur viskas nauja ?
Kur geriau seksis?

Atsakiau AŽ

Atsakyti
QUOTE(Moonlightmagic @ 2018 01 16, 18:36)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="** Svaja**" data-cid="71961615" data-time="1516040228"><div><p>Labukas

Kur geriau seksis?

</p></div></blockquote><p></p><p>Atsakiau AŽ</p><p></p><p></p><p></p><p></p>

Dėkoju wub.gif
Atsakyti
Sveikos tarologes,
Turiu klausimeli- ar vyrui laikas ieskotis naujo darbo? Vyro vardas S. Vakar pasieke naujienos,kad sefas nori visus atleist...
Labai aciu pakomentuosiancioms 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Pirmaargenta, gal paziuretumet mano klausima, laaabai reikia :unsure:

Sveikos, gal galite paziureti, ar man pavyks dvieju menesiu begyje parduoti tevu buta?

Labai lauksiu atsakimo! Aciuuuu!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V.i.k.A: 17 sausio 2018 - 16:59
QUOTE(Izolda @ 2018 01 08, 12:57)
Ačiū už atsakymą. Aš nežinau ar kitas vaikinas geresnis žmogus, nežinau ar man su juo būtų geriau. Nes jau esu taip gyvenime nusvilusi, kad nuo vilko prie meškos. Žinau, kad su dabartiniu sunki situacija ir nežinau ar dar verta viską gelbėti. Už tai ir parašiau jums.
Dabartinis vaikinas E.P.  O simpatizuojantis G.S.

Gal patikslintut pagal inicialus...
Atsakyti
QUOTE(angelface @ 2018 01 07, 20:07)
Sveikos, visos čia apie meilę klausia... Ar nusimato ir man kažkas meilės fronte? Ar taip ir būsiu viena?  mirksiukas.gif

Pakeliu savo klausimą, kad nepasimestų rolleyes.gif
Atsakyti