Sveiki, klausiu ir aš to paties - ar nusimato kažkoks prašviesėjimas šiais metais meilės srityje?
Ačiū
užduosiu konkretesnį klausimą:
Ar man pribrendo laikas keisti darbovietę ? (mažėja atlygis, darbų didėja...)
Ačiū
Zmogus, su kuriuo gyvenate atnes tik skausma ir nusivylima. Jusu niekas, isskyrus iliuzija nesieja. Nezinau, kodel jums patinka save kankinti, bet tas kitas vaikinas nera jusu pageidaujamas, trokstamas, pati statysite uztvaras jam tol, kol jis atsitrauks ir ieskos kitos moters. Jus rodote, kad esate isipreigojusi kitam ir kol apsispresite, kad jums reikalingas tas zmogus, jis jau bus atsales jums.
Jei manote, vaikinas geresnis zmogus ir jums tinkamesnis, turite nustoti tempti laika ir tuoj pat priimti sprendima, nes galite paveluoti.
Ačiū už atsakymą. Aš nežinau ar kitas vaikinas geresnis žmogus, nežinau ar man su juo būtų geriau. Nes jau esu taip gyvenime nusvilusi, kad nuo vilko prie meškos. Žinau, kad su dabartiniu sunki situacija ir nežinau ar dar verta viską gelbėti. Už tai ir parašiau jums.
Dabartinis vaikinas E.P. O simpatizuojantis G.S.
</p><p>Isvalyti namus nuo negatyvo.
</p><p>Pasalinti saltinius, nuimti blokus, kurie trukdo eiti i prieki.
</p><p></p><p></p><p></p>
Ačiū Monlightmagic už atsakymą
tik va dėl to "pašalinti šaltinius ir nuimti blokus..." sunkiai suprantu kaip tai padaryti...
Ar tai priklauso nuo mano vidinių įsitikinimų ? Bet tas negatyvas didžiąja dalimi yra išorėje ir aplink
Ačiū Monlightmagic už atsakymą
tik va dėl to "pašalinti šaltinius ir nuimti blokus..." sunkiai suprantu kaip tai padaryti...
Ar tai priklauso nuo mano vidinių įsitikinimų ? Bet tas negatyvas didžiąja dalimi yra išorėje ir aplink
Gal priklauso ne nuo jusu vidiniu isitikinimu, bet nuo jusu isankstinio poziurio, kad yra butent taip, kaip matote aplinka jus. Bet jeigu dabartyne gyvenimo situacija netenkina, galima pradeti ziureti nuo saves, o ne nuo supancios aplinkos. Aplinka ir situacija yra tokia, kokia dazniausiai sukuriame patys per eile metu. Daznai zmones "pakimba" ties to, kad norai, nesutampa su galimybemis.
Zinoma galima ir burtu pagalba "suluosinti" zmogu ir jo artimuosius. Kartais net ir ju nereikia, pakanka "nuosirdziai" palinketi zmogui sekmes, uzpavydeti ir pan. Kartais zmogui pasiseka susitvarkyti paciam, o kartais reikia ieskoti kas ismano kaip tas daroma.
Atkeliu klausima, labai lauksiu atsakymo
Sveikos, gal galite paziureti, ar man pavyks dvieju menesiu begyje parduoti tevu buta?
Labai lauksiu atsakimo! Aciuuuu!
Gal tinka : ar gausiu norimo darbo pasiūlymą dviejų mėnesių laikotarpyje?
Nepanasu, kad atgaivinsite satykius, bandymas gali labai skausmingai jums atsiliepti ir tada galutinai nukirsite net viltis su juo buti. Gal ir nereikia grizti atgal. Jusu triju menesiu begyje laukia meiles pradzia, jusu svajoniu vyriskis. Tik jei pradesite blaskytis tarp praeities ir dabarties, ji prarasite, nes jusu dvigubas zaidimas greitai isaiskes ir liksite viena.
Papildyta:
Aciu uz operatyvu atsakyma!!!!
Gal kuri is jusu noretu savo gudriaja aki uzmesti i mano situacija/ klausima?
Kada sutiksiu nauja zmogu/ partneri/ meile savo gyvenime?
Demesio netruksta, bet vis jauciu, kad ne tie zmones pasitaiko mano gyvenime. Turiu antra puse, bet jau kazkur pusmetis mes tik kaip draugai bebendraujam, viskas baigesi.
O meiles norisi. Norisi pamilti. Gal kortos ka parodytu?
Dekoju uz jusu laika ir energija