Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

Sveikos. 4u.gif

Neramina vienas klausimas - tiesiog labai sunku padaryti sprendimą. Šiuo metu darbuojuosi (atlieku praktiką užsienyje) ir kol kas nežinau, ką veiksiu kovo mėnesį. Ieškausi darbo, bet nežinau, ar viskas taip greit įvyks rolleyes.gif. Taip pat turiu pasiūlymą ir labai norėčiau mėnesiui išvykti į svajonių kelionę...

Gal kas nors galėtų pažiūrėti, ką aš veiksiu kovo mėnesį (ir vėliau)? 4u.gif

Būtų daug lengviau apsispręsti, nes šiuo metu kol kas nežinau, ar gausiu darbo pasiūlymą iš praktikos vietos ar kitur, o ir kelionės bilietų kainos "degančios". blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 03 sausio 2018 - 13:43
QUOTE(Aislanda @ 2018 01 03, 04:04)
Paziurekite:)

Jusu ideja kol kas gali buti tik kaip hobis, laisvalaikio uzsiemimas, nes pinigu neatnes, kaip tik atnes daug nerimo ir nusivylimo. Tobulinkite savo ideja ir gal veliau ji gales tapti jusu verslu. Siuo metu dar ne.
Papildyta:
QUOTE(Izolda @ 2018 01 02, 20:57)
Laba diena,
ar galetų kažkas pažiūrėti mano situaciją.
Pora metų esame kartu su dabartiniu vyriškiu, ir per tą laiką daug visko išgyvenom, ir mano blaškymusis, ir jo balškymusis, ir meilės pakilimus, ir pykčius. Paskutinis pusmetis buvo grynas erzelis, rodos neliko vienas kitam nei pakantumo, nei pagarbos. Atrodė, tik žeminam vienas kitą ir tik šaukiam ant vienas kito.
Paskutinius pora mėnesių daviau sau žodį, kad vat imsiu ir padarysiu viską ką galiu, ir jei iki metų galo situacija nepagerės - paliksiu jį. Nuolat jaučiausi ir žeminama, ir nevertinama, ir rodės net ne taip oro įkvėpusi kaip jam norėtųsi jį suerzinu. Daugybę kartų daviau sau žodį, kad kai sekantį kartą jis trenks durim - pirma nerašysiu. Bet vis pirma imdavau ir susitaikydavau. Po to pykdavau ant savęs. Tuo pat metu ėmė ir atsirado vienas vaikinas, su kuriuo apie pora metų lyg jaučiam vienas kitam abipusią simpatiją, lyg ryšį kažkokį. Bet jis tuo metu turėjo draugę, aš taip pat - tad nieko daugiau ir nebuvo. Dabar jis jau vienas, aš vis dar su draugu. Jis  lyg bando subtiliai užmegsti ryšį, aš subtiliai atstumiu. Bet kiekvieną kartą kilus barniui su dabartiniu draugu, aš pagalvoju apie tą vaikiną, apie tą ryšį tarp dviejų žmonių, kurio lyg ir ilgiuosi ir gal tik kaip iliuziją perkeliu jį į kitą.
Ir nors santykiai pagerėjo, vis dar išlenda vienas kitas aštrus barnis. Aš vis duodu sau žodį, kad pirma nelįsiu, bet vis tiek nesusilaikau, ir pirma susitaikau. O po to sekančią dieną ima ir susiklosto tokia situacija, kad ar tai parašo tas kitas vaikinas, ar tai susitinkam kažkur netyčia. Ir vis ima atrodyti, kad pats gyvenimas suteikia naujas progas - tuo pat metu atsiranda ir stiprus kivirčas su esamu draugu, ir galimybė vėl užmegsti ryšį su tuo kitu vaikinu. O aš vis laikausi kažko įsikibusi ir bėgu paskui senąjį. O gal ne? Gal aš klystu?
Gal galėtut peržiūrėti šią situaciją? Gal atsirastų daugiau aiškumo? Ar tikrai gyvenimas vis pasiūlo situaciją kaip viską pakeisti, o aš praleidžiu progas? O gal aš tiesiog pati ieškau dingsčių ir prisigalvoju visko? Ar galima bendra ateitis su dabartiniu vyru, ir gal su anuo nieko net nebūtų, ir paaiškėtų - nuo vilko ant meškos? O gal kaip tik anksčiau ar vėliau su dabartiniu įvyks skyrybos, ir gali būti, kad būsiu pražiobsojusi galimybę?
Būsiu dėkinga už atsakymus.

Rasant apie draugus reikia vardus ar bent inicialus parasyti. Be tikslios info prognoze apytiksle.
Zmogus, su kuriuo gyvenate atnes tik skausma ir nusivylima. Jusu niekas, isskyrus iliuzija nesieja. Nezinau, kodel jums patinka save kankinti, bet tas kitas vaikinas nera jusu pageidaujamas, trokstamas, pati statysite uztvaras jam tol, kol jis atsitrauks ir ieskos kitos moters. Jus rodote, kad esate isipreigojusi kitam ir kol apsispresite, kad jums reikalingas tas zmogus, jis jau bus atsales jums.
Jei manote, vaikinas geresnis zmogus ir jums tinkamesnis, turite nustoti tempti laika ir tuoj pat priimti sprendima, nes galite paveluoti.
Papildyta:
QUOTE(Victorious @ 2018 01 03, 13:34)
Sveikos. 4u.gif

Neramina vienas klausimas - tiesiog labai sunku padaryti sprendimą. Šiuo metu darbuojuosi (atlieku praktiką užsienyje) ir kol kas nežinau, ką veiksiu kovo mėnesį. Ieškausi darbo, bet nežinau, ar viskas taip greit įvyks rolleyes.gif. Taip pat turiu pasiūlymą ir labai norėčiau mėnesiui išvykti į svajonių kelionę...

Gal kas nors galėtų pažiūrėti, ką aš veiksiu kovo mėnesį (ir vėliau)? 4u.gif

Būtų daug lengviau apsispręsti, nes šiuo metu kol kas nežinau, ar gausiu darbo pasiūlymą iš praktikos vietos ar kitur, o ir kelionės bilietų kainos "degančios". blush2.gif

Netinkamas klausimas. Cia atsakome i konkretu klausima, giliu analiziu nedarome
Papildyta:
QUOTE(Ashai @ 2018 01 03, 13:34)
Gal kuri gali atsakyti į mano klausimėlį....  unsure.gif
ax.gif  4u.gif

Papildyta:
QUOTE(vpliople1 @ 2017 12 30, 13:48)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="vpliople1" data-cid="71937951" data-time="1514304356"><div><p>Sveikos,</p><p></p><p>Visu pirma visas sveikinu su graziausia metu svente SV. Kaledomis-bukit laimingos, mylimos. Lai ateinantys nauji metai Jums atnesa tik geri. ploja.gif</p><p></p><p>Gal kuri is merginu dirstels darbo tema-domina kaip seksis artimiausiam pusmeti darbe, kazkaip neramu man daros. Aciu.
</p><p></p><p> 4u.gif
</p></div></blockquote><p></p>

Kortos kazko blogo del jusu darbo nerodo. Tiesa, geru perspektyvu irgi - ne. Pinigu niekas daugiau nepasiulys, kiekviena centa reikes issikovoti, kazkokiu karjeros ar geresnio darbo perspektyvu irgi nematyti. Pazadai gali buti, bet realiai tai nesitikekite ju ivykdymo. Santykiai su kolegomis ir vadovais geri, bet tai vienintelis geras dalykas jusu darbe. Turite buti ryztinga, netgi sakyciau karinga, tvirta, tureti savo tvirta pozicija ir nenusileisti, jei kazkas bando jus isnaudoti.
Atsakyti

Sveikos, merginos :4u: 

Yra vyriškis D, iš kito miesto. Bendraujam su pertraukom apie metus, tai susitinkam, tai išsiskiriam...išsiskirdavom mano iniciatyva...nes nežinojau ko noriu,  buvau pasimetusi, o ir kitas gerbėjas aplink sukosi. Ir dabar aš lyg ir naujai jį pamačiau. O jis po visų mano "Ne" žinoma į mane žiūri atsargiai, gal vėl įskaudinsiu ir paliksiu. Kokia yra mūsų santykių perspektyva? Ką rodo kortos? 

Ačiū, jeigu skirsite mano klausimui laiko :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2018 01 06, 22:02)

Na, taip, tikriausiai nežinau, kaip pateikti tinkamą klausimą šioje situacijoje. Gal kas galite padėti suformuluoti? 4u.gif
Gal tinka : ar gausiu norimo darbo pasiūlymą dviejų mėnesių laikotarpyje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 07 sausio 2018 - 02:12
QUOTE(Victorious @ 2018 01 07, 00:09)
Na, taip, tikriausiai nežinau, kaip pateikti tinkamą klausimą šioje situacijoje. Gal kas galite padėti suformuluoti? 4u.gif
Gal tinka : ar gausiu norimo darbo pasiūlymą dviejų mėnesių laikotarpyje?

CV jau issiuntet butent del sito norimo darbo ?
Atsakyti
QUOTE(blykste38 @ 2018 01 07, 13:31)
CV jau issiuntet butent del sito norimo darbo ?

Na, taip, ieškau, siunčiu - viskas procese (neatmetu ir darbo praktikos vietoje galimybės). cool.gif
Atsakyti

Laba diena Taro meistrės,

Gyvenimas - tai kova, šią taisyklę žinom ir kovojam.

Bet per pastaruosius metus (tiesą sakant jau nuo 2016 metų rudens) - ta kova gaunasi vos ne kaip su vėjo malūnais...

Jei vieną bėdą nugali, išgyveni, išplauki, tai tau ant pečių dar trys nukrenta....Ir tas kapstymasis be atokvėpio, be pertraukos....jau duoda savo rezultatus...Sveikata šlubuoja...Bet turim būti stiprūs, nes tokia gyvenimo linija ir mano antrąjai pusei...Mes vienas kitą palaikom, stengiamės negąsdinti savo vaikučių :D kuriuos turime pastatyti ant kojų...Bet ar taip dar ilgai tęsis mūsų gyvenimas ? Ką mes turime nuveikti tokio, kad nors kažkiek atokvėpio įpūstų mums  kitais meteliais...

Isvalyti ir atstatyti energetini lauka.

Isvalyti namus nuo negatyvo.

Pasalinti saltinius, nuimti blokus, kurie trukdo eiti i prieki.

Atsakyti

Papildyta:
Kortos kazko blogo del jusu darbo nerodo. Tiesa, geru perspektyvu irgi - ne. Pinigu niekas daugiau nepasiulys, kiekviena centa reikes issikovoti, kazkokiu karjeros ar geresnio darbo perspektyvu irgi nematyti. Pazadai gali buti, bet realiai tai nesitikekite ju ivykdymo. Santykiai su kolegomis ir vadovais geri, bet tai vienintelis geras dalykas jusu darbe. Turite buti ryztinga, netgi sakyciau karinga, tvirta, tureti savo tvirta pozicija ir nenusileisti, jei kazkas bando jus isnaudoti.

Aciu Jums pirmaargenta :)

Atsakyti
Sveiki, pirmaargenta,

Kazkada labai padejote, gal ir dabar rastumete laiko mano klausimui.
Ar su vyru S.D. vel pradesime bendrauti artimai 3 men laikotarpyje? Ar pavyks "atgaivinti" santykius?

Aciu is anksto....
Atsakyti
QUOTE(Linusik @ 2018 01 07, 15:26)
Sveiki, pirmaargenta,

Kazkada labai padejote, gal ir dabar rastumete laiko mano klausimui.
Ar su vyru S.D. vel pradesime bendrauti artimai 3 men laikotarpyje? Ar pavyks "atgaivinti" santykius?

Aciu is anksto....

Nepanasu, kad atgaivinsite satykius, bandymas gali labai skausmingai jums atsiliepti ir tada galutinai nukirsite net viltis su juo buti. Gal ir nereikia grizti atgal. Jusu triju menesiu begyje laukia meiles pradzia, jusu svajoniu vyriskis. Tik jei pradesite blaskytis tarp praeities ir dabarties, ji prarasite, nes jusu dvigubas zaidimas greitai isaiskes ir liksite viena.
Papildyta:
QUOTE(Leticija @ 2018 01 07, 00:07)
<p>Sveikos, merginos 4u.gif </p><p>Yra vyriškis D, iš kito miesto. Bendraujam su pertraukom apie metus, tai susitinkam, tai išsiskiriam...išsiskirdavom mano iniciatyva...nes nežinojau ko noriu,  buvau pasimetusi, o ir kitas gerbėjas aplink sukosi. Ir dabar aš lyg ir naujai jį pamačiau. O jis po visų mano "Ne" žinoma į mane žiūri atsargiai, gal vėl įskaudinsiu ir paliksiu. Kokia yra mūsų santykių perspektyva? Ką rodo kortos? </p><p></p><p>Ačiū, jeigu skirsite mano klausimui laiko 4u.gif​ </p>

Vyriskis zino ko nori ir ko siekia, nors jums atrodo, kad valdote situacija, is tiesu vyriskis yra zmogus, kuris neleis jo apsukti aplink pirsta. Jei jums reikia zmogaus, kuris vadovautu jusu gyvenimui - jis pries jus. Santykiu kol kas tik uzuomazga, bet jei nusprendete, kad sis zmogus jums tinka, tai jusu laukia meile ir geras seksas, nuo kurio tapsite priklausoma. Nesugebesite blaiviai mastyti, todel dabar viska gerai ivertinkite, kol dar nepriklausoma nuo jo 😉
Atsakyti
Sveikos, kreipiuosi i jus su rupimu klausimu. Yra patinkantis vyriskis T.E. ir po menesio zinau, kad busime tame paciame mazame koncerte. Noriu suzinoti jeigu susitiksime mes tame koncerte, koks jo elgesys bus su manimi? Zinau, kad jis bus su draugais, o as viena. Is anksto dekoju.
Atsakyti
Sveikos, visos čia apie meilę klausia... Ar nusimato ir man kažkas meilės fronte? Ar taip ir būsiu viena? mirksiukas.gif
Atsakyti