Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

QUOTE(Vaivorykstes @ 2017 12 24, 01:09)
Sveikos burejos!
Labai idomu nauji metai ateina,o nauja meile ar ateis su jais? ?

Mazdaug antroi metu pusei atsiras meile ir tai greiciausiai bus internetine
Papildyta:
QUOTE(<< Mylinti širdis>> @ 2017 12 19, 19:35)
Labas vakaras merginos 4u.gif

Nuotaika... niūroka .saulės mažai gal dėl to ..o gal metų galas duoda savo...

Turiu klausymą apie sąntykius

Vyras A ..ir aš J

Abu jaučiam vienas kitam šiltus jausmus  ,nežinau kodėl jaučiu baimę kad ir vėl man nepavyks ( buvo jau taip deja  ) šį vyrą sunkiai įsileidau į širdį bet ..pramušė visas sienas ir vėl aš jaučiu meilę kurios bijau ..

Kokia mūsų santykių tolimesnė eiga?' Gal be reikalo nerimauju?'
Ačiū už atsakymą kad ir trumputį.

Pagal kortas tai abu tokie patys, baimes pas abu, abiem reik is naujo ismokt tiket meile ir ja isileist i sirdi, jei ismoksit tiket, kalbet ir sprest viska kartu, laukia bent jau metu begyje rodo grazius siltus jaukius ir svajoniu namus

Atsakyti
[quote=blykste38,2017 12 24, 16:22]

Aciu uz atsakyma bet ne tie metai kad internete ieskoti, tai cia reiskias nieko rimto ar kad per atstuma?
Atsakyti
Laba diena, norėčiau sužinoti dėl santykių su M.Č ?
Kaip jie klostysis? :-)
Ačiū labai! :-)
*

Per pusę metų santykiai atneš daug skausmo ir gali būti, kad nutrūks. Ar planuojate išsiskirti su kažkuo? Nei vienos pozityvios kortos unsure.gif

Pirmaargenta, ačiū už atsakymą! :-)

Apie tas skyrybas nesupratau tik...mes buvome pora labai trumpai, bet jis dingo...nebendrauja...nežinau kodėl taip nutiko ..... gal kažką įmanoma īžvelgti???

Ačiū, jaukių Kūčių! :-)
Atsakyti

Sveikos! Su gražiausiomis metu šventėmis visas! Noreciau sužinoti, kaip toliau klostysis mano ir vyro santykiai?

Atsakyti
Mielos mūsų taro mergaitės ,Su Šv Kalėdomis Jus wub.gif

Tegul Jūsų namuose gyvena laimė ir meilė!

Ačiū už Jūsų laiką,darbą ir kantrybę su mumis.

Gražių Jums švenčių! newyear.gif 000054.gif 000552.gif
Atsakyti

Lai buna palaimintas šis zmogus,kuris skaito šita žinute ! Tylos širdyje ir geros sveikatos! 

Su sv Kalėdom , lai ateinantys buna prasmingi  metai. xx

Atsakyti

Sveikos,

Visu pirma visas sveikinu su graziausia metu svente SV. Kaledomis-bukit laimingos, mylimos. Lai ateinantys nauji metai Jums atnesa tik geri. :ploja2:

Gal kuri is merginu dirstels darbo teme-domina kaip seksis artimiausiam pusemti darbe, kazkaip neramu man daros. Aciu.

Atsakyti
Kas laukia mano santuokos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *CoCoNuT*: 26 gruodžio 2017 - 21:30
QUOTE(blykste38 @ 2017 12 24, 17:22)
Papildyta:
Pagal kortas tai abu tokie patys, baimes pas abu, abiem reik is naujo ismokt tiket meile ir ja isileist i sirdi, jei ismoksit tiket, kalbet ir sprest viska kartu, laukia bent jau metu begyje rodo grazius siltus jaukius ir svajoniu namus

Labai dėkinga Jums.

Iš tiesų abu labai mokinamės vienas iš kito,mokomės priimti tokius kokie esam ...šie santykiai, bendra imas labai kitokie nei abu turėjom kažkada ... tikrai neskubam bet manau kiti metai daug ką pakeis gal būt eisim į kitą lygmenį .

Tikrai norisi tų šiltų jaukių namų . Mūsų oazės sukurtos kartu.

Atsakyti
Merginos aš su paskutiniu klausymu šiais metais rolleyes.gif

Kaip minėjau kažkada ketinu vykti dirbti vėl į Uk ..

Su dukra perkalbėjom šiuos dalykus ,lyg viskas ok

Bet yra šis bei tas dėl ko pasimetus...

Laukiu vieno žmogaus ... senai .. dar vis tikiu kad grįš...bet blėsta,tikėjimas .. todėl ką daryti galutinai sunku nusptėsti... dar vis laukti to žmogaus Auris .. ar pavasarį vyktį ir kurtis gerovę Uk,?

Teoriškai kai žmogus nori randa visur ...bet truputį graužia kažkoks kirminukas kad užgausiu jį išvykimu ...

Nors ...juk reikia ir apie save galvoti labiau turbūt...

Gal kortos patars ką daryti į kuria pusę suktis.
Labai ačiū atsakiusiai ..
Atsakyti

<...> Nauji santykiai, simpatija gali atsirasti, užsimegzti labai greitai, gal net per artimiausias savaites, tačiau šie santykiai bus trumpalaikiai - ne tokių santykių laukiate ir tikitės.
2018 metų antroje pusėje jūsų laukia likimo atsiųstas žmogus, kuris įneš naujovių ir sukrės jūsų pasaulį. Gali būti, kad pradžioje vengsite šių santykių, bet vėliau neatsilaikysite.<...>

Primaargenta - tavo pirmas sakinys jau išsipildė :))) žiauriai netikėtai čia :) įdomu, ar išsipildys ir antra :)

Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2017 12 16, 00:06)

Labai daug nesitikėkite, nes rezultatas - tik svajonės, panašu, kad arba negausite to darbo, arba gavusi pamatysite, kad jis neatitinka jūsų svajonių ir vėl galvosite apie kitą darbą.

Keista situacija su tuo darbu. Aš jo negavau, atrinko kitą žmogų. Bet vadovė, apie tai informuodama, pasakė, kad aš tinku šiai pozicijai, o komandą ateity numatyta plėsti. Davė suprasti, kad turės mano cv ir greičiausiai pakvies dirbti ateityje.

taip, kad ir vėl jūs visiškai teisi. Darbo negavau, jis liko ore, svajonėse. 4u.gif
Atsakyti