Susipažinau su vyru AV, viskas klojosi tikrai gerai ir staiga jis pasakė, jog nusprendė paskutinį syk mėginti sulipdyti santykius su ex (jis buvo neseniai po išsiskyrimo, teigė, jog jos nebemyli). Nenoriu būti ta trečia, jis to ir nesiūlo, tiesiog noriu paklausti - ar dar nusimato kažkoks bendravimas tarp mūsų? Ačiū.
Iš skaudžios patirties sakau ..
BĖK nuo jo kuo toliau !!!
Ateis kitas ...tavo žmogus.tik išlauk.
Ir mergaitės.... tie vargšeliai visi nebemyli ex... .niekas nesieja, jie nelaimingi ir vieniši ...ir sutikę mus /jus ...taip įpina į rožinę spalvą...per dėmesi ir tt..
Daznai ...po sexo ...grįžta į ex glėbį ...nes...jie iesko pakaitalo ...o supratę kad tai ne ji ...ta kuria jis myli ...dingsta ...daznai net be paaiškinimo....arba pasako...per greitai viskas vyksta...jie linkę lyginti ex su ta kuri šalia tuo metu ..
Soriukas įsikišau ...bet tikrai taip daznai būna.
Ypač kai nesenai nutrūkę santykiai... net metų senumo ...jei jie nepaleisti ,nuolat kalbama apie tai ...tikrai BĖKIT.
Papildyta:
Iš skaudžios patirties sakau ..
Ir mergaitės.... tie vargšeliai visi nebemyli ex... .niekas nesieja, jie nelaimingi ir vieniši ...ir sutikę mus /jus ...taip įpina į rožinę spalvą...per dėmesi ir tt..
Daznai ...po sexo ...grįžta į ex glėbį ...nes...jie iesko pakaitalo ...o supratę kad tai ne ji ...ta kuria jis myli ...dingsta ...daznai net be paaiškinimo....arba pasako...per greitai viskas vyksta...jie linkę lyginti ex su ta kuri šalia tuo metu ..
Soriukas įsikišau ...bet tikrai taip daznai būna.
Ypač kai nesenai nutrūkę santykiai... net metų senumo ...jei jie nepaleisti ,nuolat kalbama apie tai ...tikrai BĖKIT.
Neverta gaišti nei laiko nei energijos...o dar kiek ašarų laukia...o jam tai neįdomu nes galvoja apie save o ne apie Jus.
Nuotaika... niūroka .saulės mažai gal dėl to ..o gal metų galas duoda savo...
Turiu klausymą apie sąntykius
Vyras A ..ir aš J
Abu jaučiam vienas kitam šiltus jausmus ,nežinau kodėl jaučiu baimę kad ir vėl man nepavyks ( buvo jau taip deja ) šį vyrą sunkiai įsileidau į širdį bet ..pramušė visas sienas ir vėl aš jaučiu meilę kurios bijau ..
Kokia mūsų santykių tolimesnė eiga?' Gal be reikalo nerimauju?'
Ačiū už atsakymą kad ir trumputį.
<p>Sveikos:). Ar nusimato kažkoks finansinis pagerėjimas artimu metu:)? Ačiū ( gal dabar pavyko klausima suformuluot;) ) </p>
[/quot
man keista kad dabartine darbo situacija lyg ir be iseities, o is esmes jei noretum gautum darba be problemu, ir megiama ir neblogai apmokama, jokiu kliuciu i ateity del to nera
Svaja, skaudi patirtis dažnai būna kur kas geresnė patarėja už kortas ir visus burtus.
Taip, žmonės ne taip greitai išsiskiria su partneriu, net jei teigia, kad nemyli ir nieko bendro tarp jų neliko. Iš tiesų liko nematomos gijos kurios labai stipriai laiko vieną netoli kito, o dar moterys yra linkusios susigrąžinti savo eks, tad neskubėkite stačia galva pulti į tokius santykius.
Labai tiksliai pasakyta:) o pati kuriu problemas lygioj vietoj.
Aciu
nekurkit problemu nes jos net ir kuriamos jums netrukdo gauti norima darba, sekmes jums
Papildyta:
galima ir kortas padeliot, bet be kortu ir taip aisku, tokie zmones nesikeicia, iskaudino dabar ir tai pakartotu ateity be problemu, tikrai bekit ir kuo toliau nuo tokio, dar padekociau kad akis atvere , na o jeigu dar bus noras ka nors suzinot is kkortu , rasyk
Labas vakaras merginos
Nuotaika... niūroka .saulės mažai gal dėl to ..o gal metų galas duoda savo...
Turiu klausymą apie sąntykius
Vyras A ..ir aš J
Abu jaučiam vienas kitam šiltus jausmus ,nežinau kodėl jaučiu baimę kad ir vėl man nepavyks ( buvo jau taip deja ) šį vyrą sunkiai įsileidau į širdį bet ..pramušė visas sienas ir vėl aš jaučiu meilę kurios bijau ..
Kokia mūsų santykių tolimesnė eiga?' Gal be reikalo nerimauju?'
Ačiū už atsakymą kad ir trumputį.
Toks vaizdas, kad jus tik isivaizduojate santykius su juo. Nusileiskite ant zemes ir realiai i viska pasiziurekite. Nekurkite planu, neteks ir nusivylti.
Is pradziu reiketu issiaiskinti is kur, pas jus, kila baimes ir nesaugumo jausmas, o tada kurti santykius. Nelaukite, kol kitas zmogus uzpildys jusu pacios spragas.
Neverta gaišti nei laiko nei energijos...o dar kiek ašarų laukia...o jam tai neįdomu nes galvoja apie save o ne apie Jus.
Jeigu nesiseke su keliais vyrais is eiles, ypac jeigu situacijos panasios, akivaizdu, kad reikia pradeti uzsiimti savimi. Perziureti savo vertybes, charakteri, reikia objektyvios nuomones is salies ir zinoma saziningai atlikti daug namu darbu.
Ateis toks zmogus, koki sugebesi pritraukti
</p></div></blockquote><p></p><p>Jeigu nesiseke su keliais vyrais is eiles, ypac jeigu situacijos panasios, akivaizdu, kad reikia pradeti uzsiimti savimi. Perziureti savo vertybes, charakteri, reikia objektyvios nuomones is salies ir zinoma saziningai atlikti daug namu darbu.
</p><p>Ateis toks zmogus, koki sugebesi pritraukti
</p><p></p><p></p><p></p>
Visiškai sutinku
Labai idomu nauji metai ateina,o nauja meile ar ateis su jais? ?