QUOTE(Bozi25 @ 2017 01 23, 08:54)
Merginos, pažiūrėkite prašau, reikia tikrai patarimo.
Vaikinas kuri mylėjau ir draugavau visus metus, atvykęs po atostogų į Lietuvą toliau mokytis atstumė mane, neįvardijęs mano manymu tikros skyrybu priežasties. Susitaikėme bendravome, bet nebuvo taip kaip viskas buvo draugystės pradžioje.
Likus savaitei iki išvykimo į jo gimtąją šalį, paaiškėjo na kad jis pradėjo bendrauti su kita mergina, jis man to pats nepasakė, sužinojau.
Mes neišsiskyrėme iki galo ir netgi nepasikalbėjome prieš jam išvykstant. Mano klausymas būtu ar viskas tarp mūsų baigta visam laikui ir kas pas ji vyksta su šia mergina, nes jis visa tą laiką bendravo ir su manimi, taigi gaunasi apgaudinėjo ir ją ir manę?!
Ačiū
Vaikinas kuri mylėjau ir draugavau visus metus, atvykęs po atostogų į Lietuvą toliau mokytis atstumė mane, neįvardijęs mano manymu tikros skyrybu priežasties. Susitaikėme bendravome, bet nebuvo taip kaip viskas buvo draugystės pradžioje.
Likus savaitei iki išvykimo į jo gimtąją šalį, paaiškėjo na kad jis pradėjo bendrauti su kita mergina, jis man to pats nepasakė, sužinojau.
Mes neišsiskyrėme iki galo ir netgi nepasikalbėjome prieš jam išvykstant. Mano klausymas būtu ar viskas tarp mūsų baigta visam laikui ir kas pas ji vyksta su šia mergina, nes jis visa tą laiką bendravo ir su manimi, taigi gaunasi apgaudinėjo ir ją ir manę?!
Ačiū
Vis dar tikiesi ir galvoji kad ne viskas baigta tarp jusu, nors pati jauti kad reiktu pasitrauk atsitraukt nuo sito galvojimo ir paleist mintis, nieko naujo nesiimi kad issiaiskintum kas ir del ko ivyko, gryzti vis mintim atgal i praeiti ir bandai sudeliot taskus, issiaiskint kas ivyko, is praeities nieko nepesi reiktu ziuret i prieki, jo jausmai kiek matau tikri buvo, kortos rodo kad jis kazka suzinojo ir tiesiog buvo noras atsitraukt net nesiaiskinus
Realiai skyrybu nematau, kaip tik manau kad greitu laiku isspresit savo santykiu klausima