Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

QUOTE(Bozi25 @ 2017 01 23, 08:54)
Merginos, pažiūrėkite prašau, reikia tikrai patarimo.

Vaikinas kuri mylėjau ir draugavau visus metus, atvykęs po atostogų į Lietuvą toliau mokytis atstumė mane, neįvardijęs mano manymu tikros skyrybu priežasties. Susitaikėme bendravome, bet nebuvo taip kaip viskas buvo draugystės pradžioje.

Likus savaitei iki išvykimo į jo gimtąją šalį, paaiškėjo na kad jis pradėjo bendrauti su kita mergina, jis man to pats nepasakė, sužinojau.

Mes neišsiskyrėme iki galo ir netgi nepasikalbėjome prieš jam išvykstant. Mano klausymas būtu ar viskas tarp mūsų baigta visam laikui ir kas pas ji vyksta su šia mergina, nes jis visa tą laiką bendravo ir  su manimi, taigi gaunasi apgaudinėjo ir ją ir manę?!

Ačiū

Vis dar tikiesi ir galvoji kad ne viskas baigta tarp jusu, nors pati jauti kad reiktu pasitrauk atsitraukt nuo sito galvojimo ir paleist mintis, nieko naujo nesiimi kad issiaiskintum kas ir del ko ivyko, gryzti vis mintim atgal i praeiti ir bandai sudeliot taskus, issiaiskint kas ivyko, is praeities nieko nepesi reiktu ziuret i prieki, jo jausmai kiek matau tikri buvo, kortos rodo kad jis kazka suzinojo ir tiesiog buvo noras atsitraukt net nesiaiskinus
Realiai skyrybu nematau, kaip tik manau kad greitu laiku isspresit savo santykiu klausima
Atsakyti
QUOTE(miss*peony @ 2017 01 25, 09:54)
Sveikos  4u.gif
Gal kuri pažiūrėtumėt!
Išgyvenu visišką chaosą savo gyvenime ir jau nebežinau kur dėtis.. išsikėlėm gyvent su draugu ir prasidėjo pastovūs pykčiai ir tas tampymasis pirmyn atgal, nuotaikos kritusios, jėgų niekam nėra, atrodo, jog ne gyvenu, o egzistuoju, galkuri galit pažiūrėti kokia santykių perspektyva? Gal vistik dabar geriausias laikas pasukt skirtingom kryptim?

Būsiu labai dėkinga  4u.gif

Sakyciau pati i santykius ziuri lyg is salies lyg stebedama, tai reiskias nesiimi jokiu veiskmu juos pagerint, reiktu imtis kazkokios iniciatyvos , kur reikia moket pagudraut ar patylet, kur reikia pastovet uz savo nuomone, na tu santykiu perspektyvos pati nematai ir manai kad pakeist jau nieko negalima, o jis tai sakyciau stengiasi vis bando kazkaip kazka lyg pakeist lyg patobulint,na jis toks kovotojas ir visad stovi uz savo tiesas, gal reiktu ismokt pasikeist ar nusileist biskuti,nematau skyrybu jusu 3 men laikotarpy, gal sugebesit kaip nors viska issikalbet issiaiskint, kas jums tinka kas ne
Atsakyti
blykste38 norėčiau pasitikslinti na jis kaip jau ir bendrauja-draugauja su kita mergina (gruzinę) ji čia mokysis dar 1 metus.

Tai aš nesupratau, mes busime kartu ar išsispręsime savo problemas ar jis su ta savo nauja pasija kuria susirado budamas čia prieš išvykstant apie kuria aš ir sužinojau.

Ačiū už patikslinimą

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bozi25: 30 sausio 2017 - 11:45
Sveikos,

gal kas rasite laiko pažiūrėti mano situaciją:

Su vyru Ž buvo daug ir didelių išgyvenimų, šiai dienai santykiai nutraukti, nes atneša daug skausmo. Gal tiesiog nesidėlioja šiai dienai ir tikėti šviesiu rytojumi, o gal tiesiog pabandyti išgyvendinti visus jausmus iš savęs...
Su vyru D bendraujame neilgai, tačiau susidomėjimas abipusis nemažas, bendraujame nuolat, bet gal ir bendravimas tiesiog "for fun"...

Klausimas būtų apie santykių perspektyvą su šiais vyrais?
Tiesiog esu pasimetusi ar švaistyti savo laiką laukimui, o gal mėgautis vienatve.

Būsiu be galo dėkinga už atsakymą
Atsakyti
QUOTE(Bozi25 @ 2017 01 30, 10:43)
blykste38 norėčiau pasitikslinti na jis kaip jau ir bendrauja-draugauja su kita mergina (gruzinę) ji čia mokysis dar 1 metus.

Tai aš nesupratau, mes busime kartu ar išsispręsime savo problemas ar jis su ta savo nauja pasija kuria susirado budamas čia prieš išvykstant apie kuria aš ir sužinojau.

Ačiū už patikslinimą

Na as ziurejau jusu santykius, tai ir yra sandas jums viska tarpusavy issiaiskint, o jus domina labiau jusu abieju, ar jo ir tos kitos santykiai ?
Atsakyti
Gal galėtumėte pažiūrėti jo ir tos merginos tarpusavo santykius

Ačiū
Atsakyti

Laba diena mergaitės 4u.gif

Pakartoju savo klausima, gal kuri galėtumėte paklausti kortų ką man daryti ax.gif

Su vyru D.V. gyvename jau kokie 8 metai kartu, bet sutikau kitą, A.U. Gal galite pasižiūrėti kaip mano santykiai klostosi su jais abiem ateinančius metus? Su kuriuo likti?
Dabar jaučiuosi plėšoma į gabalus, nes širdis pas vieną, o protas renkasi kitą...

Dėkoju iš anksto 4u.gif

Atsakyti

Gal kuri paziuretumet ir man ? 😊

Versla uzpuole bedos, nebezinau ka daryt, galvojam apie pardavima. Palankiau butu parduoti? Ar tai tiesiog blogas etapas kuri reikia islaukti?

Atkeliu klausima😊

Atsakyti
Merginos,
apžvelkit mano santuokinį gyvenimą su vyru V.V. Šiuo metu padėtis karinė, nžn į kurią pusę linkti, ką daryti?
Ačiū iš anksto! mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Drugeliai*: 01 vasario 2017 - 12:56
QUOTE(Silvuciukas @ 2017 01 30, 18:29)
Laba diena mergaitės  4u.gif

Pakartoju savo klausima, gal kuri galėtumėte paklausti kortų ką man daryti  ax.gif

Su vyru D.V. gyvename jau kokie 8 metai kartu, bet sutikau kitą, A.U. Gal galite pasižiūrėti kaip mano santykiai klostosi su jais abiem ateinančius metus? Su kuriuo likti?
Dabar jaučiuosi plėšoma į gabalus, nes širdis pas vieną, o protas renkasi kitą...

Dėkoju iš anksto  4u.gif

na nematau as meiles is jusu puses naujam asmeniui, na sakyciau daugiau del sportinio intereso ji turet, gal labai patrauke jus, is jo puses irgi nepasakyciau kad zaizaruoja meile, su vyru santuoka galima issaugot nes dabar kiek matau tai impulsyviai neapmascius ruosiesi begt bet kazkas stabdo, o su nauja alia meile nieko nesigaus, greit stsipeikesi kad tai buvo tik iliuzijos
Papildyta:
noriu visu klausianciaju paprasyt ir pasakyt kad i privacias zinutes neatrasineju, kuri klausima atsakyt irgi pasirenku pati, jei negaunat ats i savo klausima turetumet perziuret kaip ir ka paraset, gal neteisingai suformuluotas klausimas, ar vienam sakiny 10 klausimu , ir neaisku kas konkreciai domina, taigi sukonkretinkit klausimus , aciu 4u.gif
Atsakyti
Labą vakarą merginos 4u.gif

Gal rasit kuri laiko mano klausymukui...

Vyras A G labai dėmesingas ,sakyčiau sielai mano jis patinka ,kūnui dar nepasiduodu rolleyes.gif Norisi būti tikrai ar ne iliuzija mūsų bendravimas galimi santykiai.

Klausymas , galima pasitikėti AG , santykiai ateičiai teigiami ? Ar tai vis dar ne tas žmogutis ?.Ačiū labai atsakiusiai.
Atsakyti
Atkeliu klausimą:

kas sieja ji ir ta mergina? ar yra bendra ateitis?

Ačiū
Atsakyti