[quote=juskirena,2017 12 17, 09:10]
Atsakome i 1 klausima, i kuri klausima is 3 norite gaut atsakyma
[/quote]
Tada apie sveikata.
[/quote]
Pirmam puslapy rasit visa info i kokius klausimus atsakom ir ne
Gerai, bandau paskutini karta😉. Ar bus kokios permainos darbe?
QUOTE(juskirena @ 2017 12 17, 16:29)
Gerai, bandau paskutini karta😉. Ar bus kokios permainos darbe?
Parasykit man pm, bandysim issiaiskint kas jus domina, matau kad su klausimais nesiseka del to ir atsakymu nesulaukiat
Permainu darbe nelabai matosi bet galimai bus rastas sprendimas kazka pakeisti
Papildyta:
QUOTE(eziukasruke @ 2017 12 17, 01:27)
<p>Labas.
Jau antrą mėnesį kankinuosi ir nerandu atsakymo. Gal padėsite atsakyti?
Viskas buvo gerai santykiuose su R.R., tačiau lapkričio pradžioje viskas tarsi sustojo, perdegė. Staiga. Gal galite pasakyti, kaip klostysis mano ir R.R. santykiai? Ar tai tik laikini sunkumai ir juos kartu išspręsime?
Ačiū </p>
Jau antrą mėnesį kankinuosi ir nerandu atsakymo. Gal padėsite atsakyti?
Viskas buvo gerai santykiuose su R.R., tačiau lapkričio pradžioje viskas tarsi sustojo, perdegė. Staiga. Gal galite pasakyti, kaip klostysis mano ir R.R. santykiai? Ar tai tik laikini sunkumai ir juos kartu išspręsime?
Ačiū </p>
Ar tikrai viskas labai gerai buvo? Na galbut jums ir gerai bet vyrui ne, jus dominuojanti persona, viskas ir visada turi but taip kai tu nori ir ne kitaip, apie skyrybas pati galvoji , dabar tikrai sunkus momentas, jums patiems reikia sprest si klausima , kalbejimas issiaiskinimas visu klausimu duos gera rezultata, jei nespresit sito klausimo ir nekalbesit nemanau kad santykiai galimi ateity
QUOTE(Linusik @ 2017 12 09, 19:35)
Sveikos merginos,
Kaip klostysis santykiai su vyru S.D.? Ar vėl norės su manim artimai bendrauti?
Ačiū
Kaip klostysis santykiai su vyru S.D.? Ar vėl norės su manim artimai bendrauti?
Ačiū
Pirmaagenta,
Sirdingai dekoju uz man skirta laika Jau pasirasem dokumentus ir padarem pavedima
QUOTE(braskeles @ 2017 12 19, 11:52)
<p> Pirmaagenta,</p>
<p>Sirdingai dekoju uz man skirta laika Jau pasirasem dokumentus ir padarem pavedima </p>
<p>Sirdingai dekoju uz man skirta laika Jau pasirasem dokumentus ir padarem pavedima </p>
sveikinu
QUOTE(Linusik @ 2017 12 19, 10:43)
Siuo metu jam tik darbas rupi , gal ne kiek rupi kiek ten randa ramybe ,o ar busit kartu vel , viskas priklausys nuo jusu, sprendimas rasit kaip prieit ,bet nesitikekit kad bus lengva
sveikinu
Aciu :-)
QUOTE(Darimo @ 2017 12 17, 17:08)
<p>Sveiki,</p>
<p>gal galite prašau pasakyti, ar galimi artimi santykiai su A. As esu R. Labai aciu is anksto </p>
<p>gal galite prašau pasakyti, ar galimi artimi santykiai su A. As esu R. Labai aciu is anksto </p>
Labai keistai kortos rodo, matau bendravima tik per atstuma, kur tas vyras yra siuo metu? Jei nenorit rasyt cia , galit i pm
Sveikos:). Ar nusimato kažkoks finansinis pagerėjimas artimu metu:)? Ačiū ( gal dabar pavyko klausima suformuluot;) )
QUOTE(blykste38 @ 2017 12 19, 20:09)
Siuo metu jam tik darbas rupi , gal ne kiek rupi kiek ten randa ramybe ,o ar busit kartu vel , viskas priklausys nuo jusu, sprendimas rasit kaip prieit ,bet nesitikekit kad bus lengva
Nuoširdžiai ačiū, kad radote laiko ir atsakėte....