QUOTE(brekcija @ 2017 12 15, 20:50)
Sveikos,
prisiruošiau ir aš pamėginti paklausti
Ar galėtų kas nors pažiūrėti, net nežinau kaip čia suformuluoti - kiek dar ilgai truks mano vienatvė, ar nusimato mano gyvenime kažkokių dar artimų santykių (ar nusimato kažkokių meilės apraiškų), t.y., na ne gyvenime, bet tarkim artimiausiais metais?
žodžiu kas bus su meilės/širdies reikalais artimiausiu periodu?
Santykių jūs pati nenorite, nuo jų bėgate, nes labai branginate savo nepriklausomybę, bijote, kad turėsite paaukoti dėl santykių jums svarbius dalykus, todėl kol nesuprasite, kad santykiai nėra vieno žmogaus ego įsitvirtinimas kito žmogaus sąskaita, tol bus problemos su santykių užmezgimu. Jums nereikia aukoti savęs dėl kito norų, bet ir pati negalite reikalauti, kad viskas vyktų pagal jūsų norus, reikia rasti kompromisą.
Nauji santykiai, simpatija gali atsirasti, užsimegzti labai greitai, gal net per artimiausias savaites, tačiau šie santykiai bus trumpalaikiai - ne tokių santykių laukiate ir tikitės.
2018 metų antroje pusėje jūsų laukia likimo atsiųstas žmogus, kuris įneš naujovių ir sukrės jūsų pasaulį. Gali būti, kad pradžioje vengsite šių santykių, bet vėliau neatsilaikysite.
Papildyta:
QUOTE(angelface @ 2017 12 14, 21:26)
Sveikos, buvau pokalby į kitą darbo pozociją. Kaži kaip pasiseks?
Labai daug nesitikėkite, nes rezultatas - tik svajonės, panašu, kad arba negausite to darbo, arba gavusi pamatysite, kad jis neatitinka jūsų svajonių ir vėl galvosite apie kitą darbą.
Papildyta:
QUOTE(IngaKaunas @ 2017 12 14, 09:34)
Laba diena, norėčiau sužinoti dėl santykių su M.Č ?
Kaip jie klostysis? :-)
Ačiū labai! :-)
Per pusę metų santykiai atneš daug skausmo ir gali būti, kad nutrūks. Ar planuojate išsiskirti su kažkuo? Nei vienos pozityvios kortos
Papildyta:
QUOTE(braskeles @ 2017 12 13, 07:53)
<p>Sveikos :-) </p><p>1. Del paskolos bustui kaip ir turiu jau galimybe gauti ja bet viskas dabar stovi vietoj... ar pavyks iki metu pabaigos sutvarkyti dokumentus?</p><p>2. Savaitgali svesiu gimtadieni savo (S) ir draugo (M), turim supazindint savo tevus, ar viskas vyks sklandziai?</p><p>Jei kas galesit zvilgtelt busiu labai dekinga
</p>
Situacija su paskola nepasikeis iki metų galo nepabaigsite tvarkytis, bet ir nenuostabu, juk darbo dienų visai nedaug, visi laukia švenčių.