Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

QUOTE(Svarovski @ 2017 12 03, 18:07)
As su tokiu klausimu paziurek prasau,kuri bureja smile.gif bus darbo vakarelis eiciau,jeigu eiciau del vieno zmogaus pirmoji raide B ar butu verta aplamai eiti,ar tureciau smagu laika?kotais viduj abejoju 😕

Manau del B ne tu viena eisi i vakareli , is esmes visai neblogai laika praleistum , tik B gali but kad vakareli paliks anksciau del kazkokiu tai priezasciu
Papildyta:
QUOTE(Zuikelis35 @ 2017 12 01, 23:16)
<p>Sveikutes,</p><p>Buvau klaususi del santykiu su vyru, gavau atsakyma, kad del finansiniu dalyku su juo busiu dar metus. Noriu paklausti, kokie mano vyro jausmai? nu nebegaliu - atrodo, nu lyg ir myli ar patogu jam su manim, kartais atrodo, kad nekencia ir vaikai jam trukdo. Aciu</p>

Vyro vardas arba bent pirma vardo raide?
Atsakyti
QUOTE(fiffan @ 2017 12 04, 07:01)
Sveikos mergaites,
Gal kas galetu padelioti kortas. Pries 3 metus musu seimos gyvenime "atsirado" zmones.Galvojau,kad draugai... Bet.. Nzn del kokiu priezaciu ,tie zmones pradejo nuodyti musu gyvenima. Ypac as esu "apsikta", visiem kas tik klauso,varo ant manes nusilus(moteris,jos varies R.), nekreipciau demesio,bet gyvenam vienam mieste ir aplinka ta pati,beto vyrai dar ir dirba kartu. Noriu paklausti kiek ilgai tas tesis ir kaip man reaguoti? Ar nuplesti tai veidmainei kauke ar tiesiog islaukti?Skaudu ir pikta.
Aciu atsakiusioms 4u.gif  4u.gif  wub.gif

Na taip situacija ne is prastuju, kuri atnes arba jau atnese pykcius kivircus i namus, pacia situacija ir ja kaip asmenybe tiesiog ignoruot, taip viskas ir nusistoves , na jei bandysi kaip sakai nuimt kauke, arba zaist jos pacios - sugebetum taip padaryt kas be ko, bet pati paskui labai blogai jaustaisi o ir kalbos gali pasklist apie tave pacia
Atsakyti

Sveikos, yra vyras A., su kuriuo per atstumą ilgą laiką bendravome. Bet jis neatsakė į mano jausmus jam. Norėčiau paklausti, ar jau viskas ir man reikėtų mėginti jį paleisti, ar dar yra kažkokia viltis sulaukti iniciatyvos iš jo pusės? Ačiū.

Atsakyti
Sveikos merginos .

Atėjau su klsusymu ne dėl savęs...

Darbe prieš 3 sav kolegė idarbino savo vyra...na ir ..įdomųs dalykai vyksta.žmona dirba naktį šia savaitę mes iš ryte.. pastebėjom kad kita kolege labai jau arti to vyro,ir pietūs ,ir darbo vieta kartu (galima pasirinkti kartais) ir veidukus suglaudę beveik krizena ,o kalbos kaip vandens.. labai tai krenta į akis ..kai kurios į akis sako jai ...ką darai?'

Žodžiu gal mums vaidenas ...o gal ir ne.

Klausymas...

Vyras V ir moteris L ..suka romaną?

Žmona A.

Gal bereikalo ją kolegės puola?

Ačiū atsakiusiai merginai.

Atsakyti
QUOTE(blykste38 @ 2017 12 06, 12:43)
Na taip situacija ne is prastuju, kuri atnes arba jau atnese pykcius kivircus i namus,  pacia situacija ir ja kaip asmenybe tiesiog ignoruot, taip viskas ir nusistoves , na jei bandysi kaip sakai nuimt kauke, arba zaist jos pacios  - sugebetum taip padaryt kas be ko, bet pati paskui labai blogai jaustaisi o ir kalbos gali pasklist apie tave pacia

Dekui uz atsakyma. Na taip ir stengiuos daryti-ignoruoti. Tikiuosi viskas greit rims ir nurims. Tik uzknisa,kai net nezinai priezasties kodel taip atsitiko? Kodel draugavai ir staiga tapai priesu nr1? O tiek nuosirdziai padeta,bendrauta. Skaudu
Atsakyti
QUOTE(BlackLily @ 2017 12 05, 01:06)
Sveikos burejos

Darbo perspektyvos idomu, yra kelios galimybes bet nera super galimybes ar dar toliau ieskoti ar bandyti kazka savo kurti?  ( turiu sena ideja kuria bijau isbandyti nes tai butu viesas darbas )

aciu

Jei žiūrėti finansinį aspektą, tai nei samdomas darbas neatneš didelių pinigų, nei savas verslas. Savame versle tektų gerokai susispausti, nes veiklos pradžia pareikalautų nemažų investicijų, tačiau darytumėte tai, kas jums patinka ir tai jums teiktų didelį džiaugsmą. Samdomam darbe tektų būti pavaldžiai kažkokiam vadovui, konkuruoti su kitais darbuotojais, tik tai nėra jums labai patrauklu.
Labai daug abejonių ir svarstymu kuriuo keliu pasukti, reikia pagaliau nustoti svarstyti variantus, o tiesiog priimti sprendimą.
Papildyta:
QUOTE(etcetera @ 2017 12 06, 12:58)
<p>Sveikos, yra vyras A., su kuriuo per atstumą ilgą laiką bendravome. Bet jis neatsakė į mano jausmus jam. Norėčiau paklausti, ar jau viskas ir man reikėtų mėginti jį paleisti, ar dar yra kažkokia viltis sulaukti iniciatyvos iš jo pusės? Ačiū.</p>

Vargu ar jūs vienintelė, su kuria jis bendravo per atstumą. Jis vis laiką svarsto abejoja, renkasi tarp kelių variantų ir bijo, kad jo paslaptys nebūtų išaiškintos. Jis turi kitą moterį, o jūs buvote jo slapta draugė, todėl ir neatsakė į jūsų jausmus, nes santykių realybėje nesiruošia su jumis turėti, jam patinka virtualus gyvenimas, kai partnerė yra toli ir gali apie ją fantazuoti. Jūsų santykiai gali tęstis ir toliau, bet tik per atstumą.
Papildyta:
QUOTE(Marta 2 @ 2017 12 06, 15:14)
Sveikos merginos .

Darbe prieš 3 sav kolegė idarbino savo vyra...na ir ..įdomųs dalykai vyksta.žmona dirba naktį šia savaitę mes iš ryte.. pastebėjom kad kita kolege labai jau arti to vyro,ir pietūs ,ir darbo vieta kartu (galima pasirinkti kartais) ir veidukus suglaudę beveik krizena ,o kalbos kaip vandens.. labai tai krenta į akis ..kai kurios į akis sako jai ...ką darai?'

Klausymas...

Žmona A.

Atleiskite, Marta, bet jų santykiai ne jūsų reikalas. Jei žmonai rūpės jos santykiai su vyru ir norės tarologės konsultacijos, ji pati kreipsis. Čia atsakome tik į asmeninius merginų klausimus apie jas pačias. Neturime teisės lįsti į kitų žmonių gyvenimus, jei jie to neprašo.
Atsakyti
QUOTE(Marta 2 @ 2017 12 06, 13:14)
Sveikos merginos .

Klausymas...

Žmona A.

Matau jau atsake jums, butu labai neprofesionalu is tarologu puses kistis i trecius asmenis, nemanau kad ir jums patiktu jei kas nors internete svarstytu jusu santykius
Atsakyti

Labas vakaras!  Pries dvi savaites gavau darba, išdirbau puse menesio ir gavau geresni pasiūlymą. Ar priimti ji? Ar bėgdama nuo vilko, ant meškos nepapulsiu? Kaip seksis įsitvirtinti ir darbuotis?

Atsakyti

Blykste38, klausimas del vyro jausmu man, tai patikslinu - as esu I, vyras R. Kas ten pas ji galvoje ir sirdyje sukasi? Buna, kad jauciu, jog kazka nori pasakyt, bet nutyli arba prie smulkmenu pradeda kabinetis ir kyla barniai. Aciu labai.

Atsakyti

Sveikos merginos .

Klausymas...

Žmona A.

Jeigu ir ziureti ka parodys kortos, jeigu ir parodys, kad "suka romana" ka tai jums duotu?

Gal geriau pasikalbeti su jo zmona ir tarp kitko pasakyti, bet ir tai vargu ar bus teisinga. Nes zmonos, dazniausiai suzinojusios apie kita moteri elgiasi impulsyviai ir savo elgesiu dar viska pablogina.

Atsakyti
[quote=pirmaargenta,2017 12 06, 23:22]
Jei žiūrėti finansinį aspektą, tai nei samdomas darbas neatneš didelių pinigų, nei savas verslas. Savame versle tektų gerokai susispausti, nes veiklos pradžia pareikalautų nemažų investicijų, tačiau darytumėte tai, kas jums patinka ir tai jums teiktų didelį džiaugsmą. Samdomam darbe tektų būti pavaldžiai kažkokiam vadovui, konkuruoti su kitais darbuotojais, tik tai nėra jums labai patrauklu.
Labai daug abejonių ir svarstymu kuriuo keliu pasukti, reikia pagaliau nustoti svarstyti variantus, o tiesiog priimti sprendimą.
Aciu uz atsakyma
Atsakyti
QUOTE(Zuikelis35 @ 2017 12 07, 05:54)
<p>Blykste38, klausimas del vyro jausmu man, tai patikslinu - as esu I, vyras R. Kas ten pas ji galvoje ir sirdyje sukasi? Buna, kad jauciu, jog kazka nori pasakyt, bet nutyli arba prie smulkmenu pradeda kabinetis ir kyla barniai. Aciu labai.</p>

Kas pas zmogu galvoi tai tikrai neatsakysiu, pykciai gal ir del smulkmenu bet yra bet,, viskas atsiremia i finansus, kazkaip pykciai susije su pinigu svaistymu islaidavinu, visumoi santykiai tarp jusu nera blogi o kad butu geresni manau zinot ka reik daryt
Atsakyti