QUOTE(laimosiux @ 2017 11 28, 20:56)
<p>Labas vakaras mergaitės, Nežinau ar galiu trukdyt, su savom "bėdom", bet gal rasit minutę laiko žvilgtelt. Taip jau susiklostė gyvenimas, kad prieš pusmetį mano kelyje "pasipynė" vienas žmogus. Tad to žmogaus atsiradimas man tikrai sujaukė mintis. Nežinau ar aš jam reikalinga, bet šiai minutei jis man - taip. Sėdžiu ir pusę metų dūsauju. Nežinau ką daryt, skatint santykius (jis nesenai po skyrybų, tad pats irgi labai "susivėlęs") ar tiesiog viską palikt kaip gražų miražą. Bijau ir noriu... Jo vardas M, mano L.
</p>
Laba, kadangi zmogus po skyrybu tai reiktu su juo elgtis kazkaip svelniau, nes i visus santykius gali pradet ziuret kaip i nevykusius, jus pati noretumet stipriu graziu santykiu , kol kas is jo puses to nera , bet tuo paciu jis visai nieko ir pries naujus ir galbut kitokius santykius, jo sirdis laisva ir atviras naujiems santykiams tik jums reiktu nustot galvot apie jo buvusius santykius ir kaip jam galbut sunku ir pradet galvot apie jusu abieju ateity , kuri pusmecio begyje atrodo labai grazi, taigi atsakymas - ranku nenuleist😉
Papildyta:
QUOTE(kristinkag @ 2017 11 29, 15:18)
Sveiki, noriu jusu paklausti, yra vienas bendradarbis R. M. kuris vis stebi mane, noriu paklausti ka jis apie mane galvoja?
Aciu uz atsakyma
Perkeliu arciau savo klausima, vis lieka neatsakytas
Laba, labai sunku perskaityt kortom kito zmogaus mintis, nu nematau nieko bloga ka jis galetu galvot apie tave, na sexy tu jam, gal kokius jausmus ir sukeli kaip moteris, galbut ir santykius kokius uzmegzt noretu, sory daugiau nieko is kortu neisskaitau