Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

QUOTE(** Svaja** @ 2017 12 03, 21:47)
Aš ne būrėja bet lb noriu pasakyti

Eikite! Ne dėl kažko o dėl savęs! Pamatysit kaip bus linksma. Viską daryti turit tik dėl savęs pačios ne dėl kitų.

Man nelabai aktualu tas vienkartinai linksmai praleistas laikas Svaja,bet as tam zmogui neabejinga ir nezinau ar tie jausmai su atsaku?todel ir noriu,kad kortos patartu 😉
Atsakyti
QUOTE(laimosiux @ 2017 11 28, 20:56)
<p>Labas vakaras mergaitės, Nežinau ar galiu trukdyt, su savom "bėdom", bet gal rasit minutę laiko žvilgtelt. Taip jau susiklostė gyvenimas, kad prieš pusmetį mano kelyje "pasipynė" vienas žmogus. Tad to žmogaus atsiradimas man tikrai sujaukė mintis. Nežinau ar aš jam reikalinga, bet šiai minutei jis man - taip. Sėdžiu ir pusę metų dūsauju. Nežinau ką daryt, skatint santykius (jis nesenai po skyrybų, tad pats irgi labai "susivėlęs") ar tiesiog viską palikt kaip gražų miražą. Bijau ir noriu... Jo vardas M, mano L.
</p>

Laba, kadangi zmogus po skyrybu tai reiktu su juo elgtis kazkaip svelniau, nes i visus santykius gali pradet ziuret kaip i nevykusius, jus pati noretumet stipriu graziu santykiu , kol kas is jo puses to nera , bet tuo paciu jis visai nieko ir pries naujus ir galbut kitokius santykius, jo sirdis laisva ir atviras naujiems santykiams tik jums reiktu nustot galvot apie jo buvusius santykius ir kaip jam galbut sunku ir pradet galvot apie jusu abieju ateity , kuri pusmecio begyje atrodo labai grazi, taigi atsakymas - ranku nenuleist😉
Papildyta:
QUOTE(kristinkag @ 2017 11 29, 15:18)
Sveiki, noriu jusu paklausti, yra vienas bendradarbis R. M. kuris vis stebi mane, noriu paklausti ka jis apie mane galvoja?
Aciu uz atsakyma

Perkeliu arciau savo klausima, vis lieka neatsakytas

Laba, labai sunku perskaityt kortom kito zmogaus mintis, nu nematau nieko bloga ka jis galetu galvot apie tave, na sexy tu jam, gal kokius jausmus ir sukeli kaip moteris, galbut ir santykius kokius uzmegzt noretu, sory daugiau nieko is kortu neisskaitau
Atsakyti
Sveikos mergaites,
Gal kas galetu padelioti kortas. Pries 3 metus musu seimos gyvenime "atsirado" zmones.Galvojau,kad draugai... Bet.. Nzn del kokiu priezaciu ,tie zmones pradejo nuodyti musu gyvenima. Ypac as esu "apsikta", visiem kas tik klauso,varo ant manes nusilus(moteris,jos varies R.), nekreipciau demesio,bet gyvenam vienam mieste ir aplinka ta pati,beto vyrai dar ir dirba kartu. Noriu paklausti kiek ilgai tas tesis ir kaip man reaguoti? Ar nuplesti tai veidmainei kauke ar tiesiog islaukti?Skaudu ir pikta.
Aciu atsakiusioms 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti

Sveikos mergaites,
Gal kas galetu padelioti kortas. Pries 3 metus musu seimos gyvenime "atsirado" zmones.Galvojau,kad draugai... Bet.. Nzn del kokiu priezaciu ,tie zmones pradejo nuodyti musu gyvenima. Ypac as esu "apsikta", visiem kas tik klauso,varo ant manes nusilus(moteris,jos varies R.), nekreipciau demesio,bet gyvenam vienam mieste ir aplinka ta pati,beto vyrai dar ir dirba kartu. Noriu paklausti kiek ilgai tas tesis ir kaip man reaguoti? Ar nuplesti tai veidmainei kauke ar tiesiog islaukti?Skaudu ir pikta.
Aciu atsakiusioms 4u.gif4u.gifwub.gif

Gal kas gales jusu situacija paziureti ir duoti kitokiu patarimu. Bet, man su tokiomis personomis panasiomis i jusu "drauge" ne karta teko "padirbeti", tam turiu savu metodu.

Atsakyti

Laba diena Taro meisrės,

Gyvenimas - tai kova, šią taisyklę žinom ir kovojam.

Bet per pastaruosius metus (tiesą sakant jau nuo 2016 metų rudens) - ta kova gaunasi vos ne kaip su vėjo malūnais...

Jei vieną bėdą nugali, išgyveni, išplauki, tai tau ant pečių dar trys nukrenta....Ir tas kapstymasis be atokvėpio, be pertraukos....jau duoda savo rezultatus...Sveikata šlubuoja...Bet turim būti stiprūs, nes tokia gyvenimo linija ir mano antrąjai pusei...Mes vienas kitą palaikom, stengiamės negąsdinti savo vaikučių :D kuriuos turime pastatyti ant kojų...Bet ar taip dar ilgai tęsis mūsų gyvenimas ? Ką mes turime nuveikti tokio, kad nors kažkiek atokvėpio įpūstų mums  kitais meteliais...

Atsakyti

Sveiki. Gal galetumete paziureti, kokia butu reakcija vyro (J) i mano (S) atskleistus jausmus jam? Kazkodel nedrasu sneketi sia tema. Gal del jo paties salto ir uzdaro budo. Aciu. 

Merginos, galbūt tai nėra tinkamas klausimas? Ačiū.

Atsakyti
QUOTE(blykste38 @ 2017 12 03, 23:00)
Laba, vaziuokit nes tikrai nera ko atideliot, na houskeeperes darbus mes visos atliekam namuose, bet esme tame kad jum dar ir patinka tai daryt ( man asmeniskai nepatinka tvarkytis)  bet pinigus rodo gerus , darbas patiks , gali but kad gausit ilgalaiki pasiulyma, sekmes jums

Labu,labai dėkoju blykste bigsmile.gif

Šeip nežinau dar ka dirbsiu tik girdėjus apie ta darba namų.
Vasarį planuoju pajudėt . Manau šį syk bus ok viskas.
Atsakyti
QUOTE(Fluty @ 2017 12 04, 13:00)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fluty" data-cid="71904658" data-time="1511806836">
<div>
<p>Sveiki. Gal galetumete paziureti, kokia butu reakcija vyro (J) i mano (S) atskleistus jausmus jam? Kazkodel nedrasu sneketi sia tema. Gal del jo paties salto ir uzdaro budo. Aciu. </p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Merginos, galbūt tai nėra tinkamas klausimas? Ačiū.
 </p>

Sorry maciau jusu klausima, ir zadejau atsakyt, bet pati pasiklydau jau tarp postu

Gal neskubekit su savo jausmais, nors jau ir pasiruosus esat atskleist savus jausmus, jis dar nepasiruoses ju priimt
Atsakyti

Aciu, Blykste! Taip kazkaip ir nujauciau. Padejote pasitvirtinti. Gero vakaro ;)

Atsakyti

Laba, kadangi zmogus po skyrybu tai reiktu su juo elgtis kazkaip svelniau, nes i visus santykius gali pradet ziuret kaip i nevykusius, jus pati noretumet stipriu graziu santykiu , kol kas is jo puses to nera , bet tuo paciu jis visai nieko ir pries naujus ir galbut kitokius santykius, jo sirdis laisva ir atviras naujiems santykiams tik jums reiktu nustot galvot apie jo buvusius santykius ir kaip jam galbut sunku ir pradet galvot apie jusu abieju ateity , kuri pusmecio begyje atrodo labai grazi, taigi atsakymas - ranku nenuleist😉

Dieve, kaip dėkoju. 😉 

Atsakyti
QUOTE(Svarovski @ 2017 12 03, 21:07)
As su tokiu klausimu paziurek prasau,kuri bureja smile.gif bus darbo vakarelis eiciau,jeigu eiciau del vieno zmogaus pirmoji raide B ar butu verta aplamai eiti,ar tureciau smagu laika?kotais viduj abejoju 😕

Up 4u.gif
Atsakyti
Sveikos burejos

Darbo perspektyvos idomu, yra kelios galimybes bet nera super galimybes ar dar toliau ieskoti ar bandyti kazka savo kurti? ( turiu sena ideja kuria bijau isbandyti nes tai butu viesas darbas )

aciu
Atsakyti