Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

Sveiki. Gal galetumete paziureti, kokia butu reakcija vyro (J) i mano (S) atskleistus jausmus jam? Kazkodel nedrasu sneketi sia tema. Gal del jo paties salto ir uzdaro budo. Aciu. 

Blykste38, gal Jūs, radusi laiko, pažiūrėtumėte mano klausimą. Ačiū. :4u:

Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2017 11 29, 01:44)
Labai laukiu is jusu ziniu ,tikiuos geru,nes tikrai labai noriu sito darbo  smile.gif

Gavau,dekui labai,sekmes jums moonlightmagic 4u.gif
Atsakyti

Sveiki, noriu jusu paklausti, yra vienas bendradarbis R. M. kuris vis stebi mane, noriu paklausti ka jis apie mane galvoja?
Aciu uz atsakyma

Perkeliu arciau savo klausima, vis lieka neatsakytas
Atsakyti
Gal kas galėtų pasižiūrėti? blush-anim-cl.gif 4u.gif
QUOTE(Laimeta @ 2017 11 28, 15:00)
Moonlightmagic, gal galėtumėte pagelbėti? 4u.gif

Išskrendu keliems mėnesiams praktikos į užsienį ir gavau du tokius ĮDOMIUS nuomos pasiūlymus biggrin.gif. Miestas brangus, bet pavyko susiderinti dėl labai geros kainos, todėl net svarstau, kurį variantą priimti ir galvoju, kaip man ten sektųsi apsigyvenus...

Variantas, kai šeimininkas G. (pasirodė visai padorus žmogus, kuris išskrenda žiemai gyventi į Tailandą, todėl nuomoja ir labai aktyviai siūlė nuomotis būtent iš jo, daug nuleido, dar sakė, dėl darbo galėtų pagelbėti, nes turi nemažai kontaktų...).

Variantas, kai šeimininkas E. Na, irgi atrodo kaip ir viskas ok, bet žinau, kad toj vietoj nebūčiau ilgai, nors sakė, kad galėčiau apsistoti tiek, kiek reikia... Lokacija toliau nuo centro, todėl nesu tikra, kaip sektųsi važinėti iš tos vietos.
Atsakyti

Sveikutes,

Buvau klaususi del santykiu su vyru, gavau atsakyma, kad del finansiniu dalyku su juo busiu dar metus. Noriu paklausti, kokie mano vyro jausmai? nu nebegaliu - atrodo, nu lyg ir myli ar patogu jam su manim, kartais atrodo, kad nekencia ir vaikai jam trukdo. Aciu

Atsakyti

Gal kas galėtų pasižiūrėti? blush-anim-cl.gif4u.gif

QUOTE(Laimeta @ 2017 11 28, 15:00)
Moonlightmagic, gal galėtumėte pagelbėti? 4u.gif

Išskrendu keliems mėnesiams praktikos į užsienį ir gavau du tokius ĮDOMIUS nuomos pasiūlymus biggrin.gif. Miestas brangus, bet pavyko susiderinti dėl labai geros kainos, todėl net svarstau, kurį variantą priimti ir galvoju, kaip man ten sektųsi apsigyvenus...

Variantas, kai šeimininkas G. (pasirodė visai padorus žmogus, kuris išskrenda žiemai gyventi į Tailandą, todėl nuomoja ir labai aktyviai siūlė nuomotis būtent iš jo, daug nuleido, dar sakė, dėl darbo galėtų pagelbėti, nes turi nemažai kontaktų...).

Variantas, kai šeimininkas E. Na, irgi atrodo kaip ir viskas ok, bet žinau, kad toj vietoj nebūčiau ilgai, nors sakė, kad galėčiau apsistoti tiek, kiek reikia... Lokacija toliau nuo centro, todėl nesu tikra, kaip sektųsi važinėti iš tos vietos.

Pirmas variantas labiau priimtinas, negu antras. Nors siūlyčiau paieškoti dar galimybių. Manau, kad rasite ar gausite dar vieną pasiūlymą. Gal bus brangiau, bet labiau vertas dėmesio.

Gal kas dar pasižiūrės.

Gal kas dar pažiūrės.
Atsakyti

Gavau,dekui labai,sekmes jums moonlightmagic 4u.gif

Praneškite kaip jums sekėsi. Sėkmės.

Atsakyti
QUOTE(Moonlightmagic @ 2017 12 02, 09:11)
Pirmas variantas labiau priimtinas, negu antras. Nors siūlyčiau paieškoti dar galimybių. Manau, kad rasite ar gausite dar vieną pasiūlymą. Gal bus brangiau, bet labiau vertas dėmesio.</p><p>  </p><p>Gal kas dar pasižiūrės.</p><p></p>Gal kas dar pažiūrės.

Labai ačiū, kad pažiūrėjote 4u.gif. Tikrai taip, buvo ir trečias variantas - ir taip, šiek tiek brangesnis, bet geresnėj lokacijoj. Buvau apžiūrėti ir viskas tiko patiko, bet dabar gavau atsakymą, kad buvo du kandidatai, metė monetą ir sėkmė teko kitam žmogui biggrin.gif.
Tai manau, kad liksiu prie pirmojo varianto...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimeta: 02 gruodžio 2017 - 20:21
Gal kas galetu pakonsultuot asmeniskai. Sumokeciau 4u.gif
Atsakyti
As su tokiu klausimu paziurek prasau,kuri bureja smile.gif bus darbo vakarelis eiciau,jeigu eiciau del vieno zmogaus pirmoji raide B ar butu verta aplamai eiti,ar tureciau smagu laika?kotais viduj abejoju 😕
Atsakyti
QUOTE(Svarovski @ 2017 12 03, 21:07)
As su tokiu klausimu paziurek prasau,kuri bureja smile.gif bus darbo vakarelis eiciau,jeigu eiciau del vieno zmogaus pirmoji raide B ar butu verta aplamai eiti,ar tureciau smagu laika?kotais viduj abejoju 😕

Aš ne būrėja bet lb noriu pasakyti

Eikite! Ne dėl kažko o dėl savęs! Pamatysit kaip bus linksma. Viską daryti turit tik dėl savęs pačios ne dėl kitų.

Atsakyti
QUOTE(** Svaja** @ 2017 11 28, 09:25)
Labu merginos.
Blykste ar galiu paprašyti kad pažiūrėtumėt kortas? Mano klausymui?
Planuoju pavasarį išvykti į Uk vėl padirbėti . Ilgesniam laikui ty...iki 5 m .

O gal dar nevykti palaukti?

Jei išvažiuoju , ar lydės sėkmė  ,ko tikėtis gal saugotis?

Ačiū labai.
Tos namų tvarkymo paslaugos  4u.gif  houskeeper.. moka už jas kaip ir neblogai čia kaip užsirekomenduosi...bet tai lb sunkus darbas.. pati nedirbau ..bet panos ne visos ilgai užsibūna.  Gal būt kaip kokioj šaly ... Uk ...priekabūs šeimininkai ...bet ....aš ir būčiau priekabi  smile.gif  atrodo gal kad paprasta ir sugebesi...būna kitaip..

Bet vistiek linkiu sekmes kas ieško tokio darbo  biggrin.gif

Laba, vaziuokit nes tikrai nera ko atideliot, na houskeeperes darbus mes visos atliekam namuose, bet esme tame kad jum dar ir patinka tai daryt ( man asmeniskai nepatinka tvarkytis) bet pinigus rodo gerus , darbas patiks , gali but kad gausit ilgalaiki pasiulyma, sekmes jums
Atsakyti