Blykste ar galiu paprašyti kad pažiūrėtumėt kortas? Mano klausymui?
Planuoju pavasarį išvykti į Uk vėl padirbėti . Ilgesniam laikui ty...iki 5 m .
O gal dar nevykti palaukti?
Jei išvažiuoju , ar lydės sėkmė ,ko tikėtis gal saugotis?
Ačiū labai.
Tos namų tvarkymo paslaugos houskeeper.. moka už jas kaip ir neblogai čia kaip užsirekomenduosi...bet tai lb sunkus darbas.. pati nedirbau ..bet panos ne visos ilgai užsibūna. Gal būt kaip kokioj šaly ... Uk ...priekabūs šeimininkai ...bet ....aš ir būčiau priekabi atrodo gal kad paprasta ir sugebesi...būna kitaip..
Bet vistiek linkiu sekmes kas ieško tokio darbo
Dar pasakyk houskeeperes pareigos labai aukstos, vyr gydytoja tarkim 😂😂😂
https://www.jobs.nhs...5c3f07ed11ecfb/
Ivesk zodi housekeeper
Dar kazka pridurt nori 😁
Svaja, atleisk, mergyt, kad aš tau taip ir nepramečiau- visai per tas ligas iš galvos išgaravo, kad pasižadėjau
Svaja, atleisk, mergyt, kad aš tau taip ir nepramečiau- visai per tas ligas iš galvos išgaravo, kad pasižadėjau
Labu Saule...
Nieko baisaus ...ok viskas.. kartais sveika kai kurių dalykų nežinoti
Šeip pasakysiu... viskas kol kas kaip buvę ir...manau greitai sulauksiu ...
O gal ir ne
Išskrendu keliems mėnesiams praktikos į užsienį ir gavau du tokius ĮDOMIUS nuomos pasiūlymus . Miestas brangus, bet pavyko susiderinti dėl labai geros kainos, todėl net svarstau, kurį variantą priimti ir galvoju, kaip man ten sektųsi apsigyvenus...
Variantas, kai šeimininkas G. (pasirodė visai padorus žmogus, kuris išskrenda žiemai gyventi į Tailandą, todėl nuomoja ir labai aktyviai siūlė nuomotis būtent iš jo, daug nuleido, dar sakė, dėl darbo galėtų pagelbėti, nes turi nemažai kontaktų...).
Variantas, kai šeimininkas E. Na, irgi atrodo kaip ir viskas ok, bet žinau, kad toj vietoj nebūčiau ilgai, nors sakė, kad galėčiau apsistoti tiek, kiek reikia... Lokacija toliau nuo centro, todėl nesu tikra, kaip sektųsi važinėti iš tos vietos.
Nieko baisaus ...ok viskas.. kartais sveika kai kurių dalykų nežinoti
Šeip pasakysiu... viskas kol kas kaip buvę ir...manau greitai sulauksiu ...
O gal ir ne
Visko tu sulauksi ir laiminga būsi duosiu aš tau 'ne'
Žinai...kas mano pro šalį nepraeis liks kiek reikia.
Jei jau tiek laiko ta sriuba verda...nu matyt ateina laikas jau ją skanaut ...žiūrėsim ką išvirėm
Bus naujienų pranešiu
Labas vakaras mergaitės, Nežinau ar galiu trukdyt, su savom "bėdom", bet gal rasit minutę laiko žvilgtelt. Taip jau susiklostė gyvenimas, kad prieš pusmetį mano kelyje "pasipynė" vienas žmogus. Tad to žmogaus atsiradimas man tikrai sujaukė mintis. Nežinau ar aš jam reikalinga, bet šiai minutei jis man - taip. Sėdžiu ir pusę metų dūsauju. Nežinau ką daryt, skatint santykius (jis nesenai po skyrybų, tad pats irgi labai "susivėlęs") ar tiesiog viską palikt kaip gražų miražą. Bijau ir noriu... Jo vardas M, mano L.
<div>
<p>Moonlightmagic[COLOR=blue] gal jus galite paziureti mano klausima </p>
</div>
</blockquote>
<p>Pasižiūrėsiu, bet nebent rytoj. Atsakymą atsiųsiu į AŽ.</p>
Labai laukiu is jusu ziniu ,tikiuos geru,nes tikrai labai noriu sito darbo
Labai laukiu is jusu ziniu ,tikiuos geru,nes tikrai labai noriu sito darbo
Bet as jums vakar atsakiau i AZ...
Labas vakaras mergaitės, Nežinau ar galiu trukdyt, su savom "bėdom", bet gal rasit minutę laiko žvilgtelt. Taip jau susiklostė gyvenimas, kad prieš pusmetį mano kelyje "pasipynė" vienas žmogus. Tad to žmogaus atsiradimas man tikrai sujaukė mintis. Nežinau ar aš jam reikalinga, bet šiai minutei jis man - taip. Sėdžiu ir pusę metų dūsauju. Nežinau ką daryt, skatint santykius (jis nesenai po skyrybų, tad pats irgi labai "susivėlęs") ar tiesiog viską palikt kaip gražų miražą. Bijau ir noriu... Jo vardas M, mano L.
Nezinau, gal jums kiti atsakytu kitaip, bet mano atsakymas butu toks. Jeigu zmogus atsiduria tokioje situacijoje, kortu deliojimu man nepakanka.
Visada i klausimus ir situacijas ziuriu placiau, nebent pats zmogus nenori, na, kartais gal patinka kankintis.
Cia reiketu isigylinti. Paskui spresti ka galima pakoreguoti, kurioje vietoje jums reikia pagalbos ir kokiu patarimu.
Nezinau, gal jums kiti atsakytu kitaip, bet mano atsakymas butu toks. Jeigu zmogus atsiduria tokioje situacijoje, kortu deliojimu man nepakanka.
Visada i klausimus ir situacijas ziuriu placiau, nebent pats zmogus nenori, na, kartais gal patinka kankintis.
Cia reiketu isigylinti. Paskui spresti ka galima pakoreguoti, kurioje vietoje jums reikia pagalbos ir kokiu patarimu.
Na iš esmės tai nėra kažkokia kankynė, gal kiek perdėjau rašydama "dūsauju" Mes "NON STOP" kiekvieną dieną bendraujam, bet vat lygio kito pasiekti neina. Klausimas ir kilęs, kur bėda? Manyje ar jame?