Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

Blykste...taiklumas...tyliu..

Taip abu jaučiam jausmus..

Rodau gal mažiau. Nudrgus esu..

O kad sex trukumas taip..jis dirba toli po naujų tik grįžti turi..

Jei kas nenusvilps jo man iš panisės...sutiksiu su jo pasiūlymu.. užteks čia vieniem miegoti mirksiukas.gif

Labai dėkoju.

Ir paslapčių yra..rimtų.. bet sakė grįš ..pasakys. nu tokėlimės.
Atsakyti

Sveiki. Gal galetumete paziureti, kokia butu reakcija vyro (J) i mano (S) atskleistus jausmus jam? Kazkodel nedrasu sneketi sia tema. Gal del jo paties salto ir uzdaro budo. Aciu. 

Atsakyti

Sveiki,

Ar galite paziureti vyro M jausmus mano atzvilgiu? Ko nori is musu santykiu?

Atsakyti

Darbe viskas kaip ir gerai. Keisti darbo nera reikalo.

Patarciau perziureti savo mityba. Darbas gerai, bet reikia tureti ir asmenini gyvenima.

Atsakyti

Gal kuri galite pažvelgti į kortas?
Dirbu darbe, kurio pobūdis iš esmės visai patinka, darbo sąlygos gana geros, sekasi neblogai, tačiau jau kurį laiką visiškai dingo motyvacija dirbt, atrodo, kad nematau savęs šiame darbe, kad čia ne mano vieta. Tarsi vieną dieną išsijungė mano darbinis mygtukas. Bandžiau žiūrinėtis darbo skelbimus, bet realiai nežinau, ko noriu, pagal mano darbinę patirtį tektų rinktis panašaus pobūdžio darbą/įmonę, tai bijau, kad nesigautų nuo vilko ant meškos...Pastaruoju metu darbe dažnai skauda galvą, labai pavargstu. Darbas ofise, nuo 8-17 val.
Klausimas būtų, ar čia laikinas užtemimas man, ar tiesiog metas ieškoti naujų horizontų?
Ačiū 4u.gif

Darbe viskas kaip ir gerai. Keisti darbo nera reikalo.

Patarciau perziureti savo mityba. Darbas gerai, bet reikia tureti ir asmenini gyvenima.

Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2017 11 27, 17:50)
Sveiki, noriu jusu paklausti, yra vienas bendradarbis R. M. kuris vis stebi mane, noriu paklausti ka jis apie mane galvoja?
Aciu uz atsakyma

Perkeliu arciau savo klausima

Užversti jus nori nu, sekso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 11 27, 22:24)
Užversti jus nori nu, sekso smile.gif

Kortos taip parode?
Atsakyti
QUOTE(blykste38 @ 2017 11 27, 13:54)
3 men begyje ne, kazkas su finansais nelabai sklandu
Papildyta:
Parasykit to zmogaus varda arba bent pirma raide
Papildyta:
Laikas i anglus kalbos kursus, dabar madoi kelias kalbas moket, house ir hospital du skirtingi pastatai
Papildyta:
Gal ir nedinge, manau paskaito dauguma, bet kaip daznokai klausimai uzduoti neteisingai del to neatdakoma i juos, o ir dauguma pirmenybe reikia mokiems klientams o cia savo malonumui padelioja, kai lieka laisvo laiko , na arteja ilgi ziemos vvakarai gal dazniau uzsuks😉

Jums gal linka imesti su darbo nuoroda "protingoji":))baigsis greitai komentarai :Dmatosi jusu geros labai anglu zinios du zodzius ir temokat biggrin.gif
Atsakyti
[quote=blykste38,2017 11 27, 11:54]

Parasykit to zmogaus varda arba bent pirma

Oi V.;)
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2017 11 26, 03:30)
Labas vakaras,
Ar as gausiu darba housekeperes darba ligonineje ?
Dekui ☺Prasau paziurekite 😉

Moonlightmagic[COLOR=blue] gal jus galite paziureti mano klausima smile.gif
Atsakyti

Moonlightmagic[COLOR=blue] gal jus galite paziureti mano klausima smile.gif

Pasižiūrėsiu, bet nebent rytoj. Atsakymą atsiųsiu į AŽ.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonlightmagic: 27 lapkričio 2017 - 23:10
QUOTE(Aislanda @ 2017 11 27, 20:54)
Jums gal linka imesti su darbo  nuoroda "protingoji":))baigsis greitai komentarai :Dmatosi jusu geros labai anglu zinios du zodzius ir temokat biggrin.gif

Dar pasakyk houskeeperes pareigos labai aukstos, vyr gydytoja tarkim 😂😂😂
Papildyta:
QUOTE(Ganbei1991 @ 2017 11 25, 23:37)
Sveiki,
Buvo zmogus mano gyvenime prapuole,vel atsirado,kalba daug,zada taip pat,bet as noriu suzinoti ar yra cia jausmai ar tik vel tuscios kalbos ?aciu aciu smile.gif

Jei isileisit atgal i savo gyvenima , bus trumpam laikui, pas jus irgi jausmu jam nera, kaip sakant uzmusti, jis galvoja tik apie save, jam siuo metu reikia kazkokio zmogaus del ko jis ir atsirado vel, jei nenorit but iskaudinta vel tai geriau atsiribot nuo jo
Atsakyti