Taip abu jaučiam jausmus..
Rodau gal mažiau. Nudrgus esu..
O kad sex trukumas taip..jis dirba toli po naujų tik grįžti turi..
Jei kas nenusvilps jo man iš panisės...sutiksiu su jo pasiūlymu.. užteks čia vieniem miegoti
Labai dėkoju.
Ir paslapčių yra..rimtų.. bet sakė grįš ..pasakys. nu tokėlimės.
Sveiki,
Ar galite paziureti vyro M jausmus mano atzvilgiu? Ko nori is musu santykiu?
Darbe viskas kaip ir gerai. Keisti darbo nera reikalo.
Patarciau perziureti savo mityba. Darbas gerai, bet reikia tureti ir asmenini gyvenima.
Gal kuri galite pažvelgti į kortas?
Dirbu darbe, kurio pobūdis iš esmės visai patinka, darbo sąlygos gana geros, sekasi neblogai, tačiau jau kurį laiką visiškai dingo motyvacija dirbt, atrodo, kad nematau savęs šiame darbe, kad čia ne mano vieta. Tarsi vieną dieną išsijungė mano darbinis mygtukas. Bandžiau žiūrinėtis darbo skelbimus, bet realiai nežinau, ko noriu, pagal mano darbinę patirtį tektų rinktis panašaus pobūdžio darbą/įmonę, tai bijau, kad nesigautų nuo vilko ant meškos...Pastaruoju metu darbe dažnai skauda galvą, labai pavargstu. Darbas ofise, nuo 8-17 val.
Klausimas būtų, ar čia laikinas užtemimas man, ar tiesiog metas ieškoti naujų horizontų?
Ačiū
Darbe viskas kaip ir gerai. Keisti darbo nera reikalo.
Patarciau perziureti savo mityba. Darbas gerai, bet reikia tureti ir asmenini gyvenima.
Aciu uz atsakyma
Perkeliu arciau savo klausima
Užversti jus nori nu, sekso
Kortos taip parode?
Papildyta:
Parasykit to zmogaus varda arba bent pirma raide
Papildyta:
Laikas i anglus kalbos kursus, dabar madoi kelias kalbas moket, house ir hospital du skirtingi pastatai
Papildyta:
Gal ir nedinge, manau paskaito dauguma, bet kaip daznokai klausimai uzduoti neteisingai del to neatdakoma i juos, o ir dauguma pirmenybe reikia mokiems klientams o cia savo malonumui padelioja, kai lieka laisvo laiko , na arteja ilgi ziemos vvakarai gal dazniau uzsuks😉
Jums gal linka imesti su darbo nuoroda "protingoji")baigsis greitai komentarai :Dmatosi jusu geros labai anglu zinios du zodzius ir temokat
Ar as gausiu darba housekeperes darba ligonineje ?
Dekui ☺Prasau paziurekite 😉
Moonlightmagic[COLOR=blue] gal jus galite paziureti mano klausima
Moonlightmagic[COLOR=blue] gal jus galite paziureti mano klausima
Pasižiūrėsiu, bet nebent rytoj. Atsakymą atsiųsiu į AŽ.
Dar pasakyk houskeeperes pareigos labai aukstos, vyr gydytoja tarkim 😂😂😂
Papildyta:
Buvo zmogus mano gyvenime prapuole,vel atsirado,kalba daug,zada taip pat,bet as noriu suzinoti ar yra cia jausmai ar tik vel tuscios kalbos ?aciu aciu
Jei isileisit atgal i savo gyvenima , bus trumpam laikui, pas jus irgi jausmu jam nera, kaip sakant uzmusti, jis galvoja tik apie save, jam siuo metu reikia kazkokio zmogaus del ko jis ir atsirado vel, jei nenorit but iskaudinta vel tai geriau atsiribot nuo jo