QUOTE(braskeles @ 2017 11 23, 06:02)
<p>Sveiki :-)</p><p>Esu nevilty totaliai :-( </p><p>Bendraturtis reikalauja pinigu uz buta, bet bankai man neduoda paskolos vienai, tik su draugu M. P. Anas as nesuprantu, nieko konkreciai nepasako ar imtu kartu ar ne. Is kitos puses, kadangi zinau, kad jis nenori vedybu su manim tai ir pati nezinioj :-( gal koki patarima man duotumet
</p>
Nelabai aisku kokios patarimo tikikes is kortu, jusu vietoi reikia klaust pacio zmogaus tiesiai sviesiai, ims kartu kredita ar ne
Papildyta:
QUOTE(Ryto saule @ 2017 11 23, 18:26)
<p>Sveiki,</p><p></p><p>neseniai pradėjau susitikinėti su vyriškiu D, patinkame vienas kitam, turime daug panašumų ir interesų, bet bendravimas yra gana audringas, nes abu esame ambicingi ir užsispyrę, nuolat užsiplieskiame. Kaip klostysis mūsų santykiai? Ar kortos rodo bendrą ateitį, šeimą?</p><p></p><p>Būčiau dėkinga, jei pažiūrėtumėte, ačiū
</p><p></p><p></p>
O jus kartu kuriat planus kokius? Nes pagal korta tai tik svajojat viska turet, jausmu tam zmogui nera,gal reiktu labiau atsivert jam ir jausmus parodyt, nes zmogus matosi kad uzsiplieskia kaip dektukas bet jis dazniau imasi kazkokios iniciatyvos, jis kaip pasiruoses santykiuose pereit i kita lygy bet jus pati viska stabdot, ir jei toliau ateity nepasikeisit , jusu laukia skyrybos