pirmaargenta,noriu Jusu paklausti,ar artimu metu man pavyks pakeisti darba?
Keistai skamba jūsų klausimas. Kaip gali dėl jūsų skųstis vadovai? Kam jie gali skųstis? Jie tik jums gali pasakyti, kad kažką blogai darote. Apie save esate labai geros nuomonės ir tiesiog vaikiškai bijote neigiamų atsiliepimų. Esate gera darbuotoja, profesionali ir nieko apart jūsų pačios baimių nematau. Niekada nebūna viskas vien gerai, jei žmogus dirba, jis padaro ir klaidų. Neklausykite gandų, gyvenkite savo galva ir net jei kažką blogai padarėte, neskubėkite viską mesti ir bėgti. Viskas praeina, net ir patys blogiausi dalykai. Bendrai matau labai pozityvias kortas aplink jus, tik jums pačiai reikia plačiau atmerkti akis ir pamatyti tą gerį aplink jus, net ir tą jums simpatizojantį vyriškį, kurį jūs ignoruojate.
Aciu, kad paziurejote
Toje situacijoje mano tiesioginis vadovas pokalbio metu pasake, kad centrinio padalinio vadovaujamas pareigas uzimantis darbuotojas skundesi del manes bet del ko man nepasake ir beja jau 2 karta :-( tai ir sustresavau... del mano noro mest ir begt tikra tiesa o del vyriskio kazkokio suintrigavot
Gal kuri pažiūrėtumėt!
Išgyvenu visišką chaosą savo gyvenime ir jau nebežinau kur dėtis.. išsikėlėm gyvent su draugu ir prasidėjo pastovūs pykčiai ir tas tampymasis pirmyn atgal, nuotaikos kritusios, jėgų niekam nėra, atrodo, jog ne gyvenu, o egzistuoju, galkuri galit pažiūrėti kokia santykių perspektyva? Gal vistik dabar geriausias laikas pasukt skirtingom kryptim?
Būsiu labai dėkinga
Ar sie 2017-ieji metai atnes man nauja pazinti su rimtu vyru, apie koki svajoju ir jau daug metu laukiu? Bet ne siaip trumpalaike pazinti, o rimtiems seimyniniams santykiams?
Pasiziurekit prasau, kuri galesit
Būčiau labai dėkinga gavosi bent kažkokią užuominą ;)
Pirnaargenta būk gerutė žvilgterk į kortas apie vieną žmogų...
Yra toks Valdas,dėmesį rodo ,flirtuoja ,tipo našliukas senokai. ..O as baidausi ,netikiu , gal bereikalo? Kas per fruktas tas vyras? Gal visai rimtas? Kaip parodys kortos taip ir darysiu,reiks pasiūsiu po velnių ar pas žmoną
Ačiū labai .
Aš jei siunčiu tai š....visi nuo to tik sveikesni:)
O jei rimtai negalima blogo linkėti net jei lb pyksti...
Pvz...vakar kolegė su tokiu negatyvu dirbo,isterikė bandė pulti...bet ...as rami ,sakau kiek energijos be reikalo.išeikvoji ...ir toliau ausinukus i ausis...ji vos neplyšo...mane irgi triputį išjudino bet...mano apsauga suveikė ir jai grįžo dvigubai....pakilo spaudimas,galva skaudėjo,raudona iki darbo galo buvo...na ir kas kaltas?? Buvau kažkada sugertukas...dabar išmokau atmušti.. Todėl linkekite gero vieni kitiems,nauda didesnė bus.Ir ...atsiprašau...ši....į batą nereikės ..
Na kortos to neparodys, kaip sakant karma is the bitch, reiktu nuo dusios is visos sirdies , atsiprasyt to zmogaus, nebutinai jo tiesiogiai, o sau mintyse viduj, uzsidekit zvake pamedituokit, perverskit ivykius kas ivyko ir ko nenoretumet kad ivyktu, svarbu paciai patiket kad nuosirdziai atsiprasai ir daugiau blogo nelinkesi