Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

QUOTE(Eri` @ 2017 10 31, 16:55)
<p>Sveikos merginos, busiu dekinga jei kuri nors pazvelgs i kortas. Esu visiskai dugne, tiesiog sedziu namie parom, nei darbo nei draugu nieko. Ieskau darbo, bet rezultatu ner. Bandziau internete ieskot pazinciu (vyru), bet irgi nesekmingai Sukonkretinus klausima, tai kiek visa tai tesis, kada pajudesiu is to mirties tasko. Ar rasiu dar siemet ta darba (zinoma i kokia maxima pati nenoriu eit), ar sutiksiu koki vyra, nes ta vienatve tai visiska depresija kelia.</p>

Kortos jus mato kaip tikslo siekiancia asmenybe, komunikabili, lanksti. Nebent koja kisa per aukstai iskelta kertele. Neatitinka "noriu" su "galiu", ir.... laukimas stebuklo. Neleiskite sau depresuoti, gyvenimas uz tai ne juokais baudzia. Verksi, gausi dar, o paskui bus dar sunkiau issikapstyti, o teks.

Is pradziu su savimi reiketu susitvarkyti, o paskui vyro ieskoti.

Atsakyti

Kortos jus mato kaip tikslo siekiancia asmenybe, komunikabili, lanksti. Nebent koja kisa per aukstai iskelta kertele. Neatitinka "noriu" su "galiu", ir.... laukimas stebuklo. Neleiskite sau depresuoti, gyvenimas uz tai ne juokais baudzia. Verksi, gausi dar, o paskui bus dar sunkiau issikapstyti, o teks.

Is pradziu su savimi reiketu susitvarkyti, o paskui vyro ieskoti.

Aciu. ieskosim kur cia as uzsikelus ir kur cia nusileist :4u:

Atsakyti
QUOTE(jurgita.ar @ 2017 11 08, 21:38)
<p>Labas vakaras! Uzvakar su vyru atvirai kalbejomes apie skyrybas, musu santykius. Be pykcio, kaltinimu. Ko finale suvokem, kad kelio atgal nera. Abiem be galo skaudejo. Yra mazas vaikas, kuri be proto mylim. Kokios tolimesnes musu santykiu perspektyvos?kaip pati susitvarkysiu su skyrybom?ar ilgai busiu vienisa? Man tiesiog labai baisu </p>

Jums reik rimtesnes analizes
Atsakyti
QUOTE(eirona @ 2017 11 09, 08:59)
Sveikos, esu lb pasimetusi dėl darbo. Įstaigos vadovas sakė luktelti , po Naujų metų pereičiau į kitas pareigas, bet aš jau ja nebetikiu, nes buvo nuvylusi. Tai klausimas skambėtų taip: ar vis dėl to po Naujų metų pasikeis mano pareigos?
Ačiū labai☺

Pareigom pasikeist sansu yra bet yra ir kliutis, ta kliutis nepakankamai yra patirties ar ziniu toi srity, tai tik tiek - reiktu kazkiek pasitobulint, is kortu nematau kad darbas butu blogas ar nepatiktu, ko nepatarciau - tai mes ir irskot kito darbo, nepalabkus metas, tuo labiau kad sansai tikrai yra pereit i kitas pareigas
Atsakyti
Laba. Ar galite paziureti kaip man pasibaigs dabartine astri situacija darbe? Eile metu nesutariam su kolege, trys zmones per ja buvo atleisti. Iki siol jauciau vadovybes palaikyma, dabar panasu, kad palaiko ja. Kasdien itampa. Ar atleis mane, ar perkels kitur, ar niekas nesikeis, ko tiketis...
Atsakyti
QUOTE(blykste38 @ 2017 11 14, 21:19)
Pareigom pasikeist sansu yra bet yra ir kliutis, ta kliutis nepakankamai yra patirties ar ziniu toi srity, tai tik tiek - reiktu kazkiek pasitobulint, is kortu nematau kad darbas butu blogas ar nepatiktu, ko nepatarciau - tai mes ir irskot kito darbo, nepalabkus metas, tuo labiau kad sansai tikrai yra pereit i kitas pareigas

Ačiū, šiek tiek nuraminot...
Bet pereidama į kitas pareigas, ar aš sugebėsiu😑? Padės tas pasitobulinimas?
Ačiu tikrai Jums
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2017 11 14, 22:44)
Laba. Ar galite paziureti kaip man pasibaigs dabartine astri situacija darbe? Eile metu nesutariam su kolege, trys zmones per ja buvo atleisti. Iki siol jauciau vadovybes palaikyma, dabar panasu, kad palaiko ja. Kasdien itampa. Ar atleis mane, ar perkels kitur, ar niekas nesikeis, ko tiketis...

Visu pirma nusiraminkite pati, nera taip blogai kaip matote. Pabandysime ta "kolege" truputi nuraminti, itampa sumazinti, o jusu pozicija kiek galima pagerinti. Paziuresim kaip bus.

Atsakyti

Ačiū labai...

Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Ilgą laiką neturiu darbo. Kažkaip nebuvo blogai lyg ir, nors psicologiškai jaučiausi nekaip. Bet paskutiniu metu tiesiog jau nebepakeliu to tylaus psichologinio spaudimo. Galvoju prekiaut turguje. Kaip man sektųsi finansiškai? Kad morališkai būtų gerai, tai jau man bele koks darbas būtų gerai, kad nebūt namie. Bet rūpi, ar gausiu tokias pajamas, su kuriomis jausiuosi savarankiška ir nepriklausoma ? Ačiū, jei kuri galės padėliot. 4u.gif
Atsakyti

Sveiki, susiradau nauja darba, visiskai nauja man sfera. Kaip man ten seksis? Kaip susitvarkysiu? Baisoka...

Atsakyti
QUOTE(infinita. @ 2017 11 18, 11:32)
Sveiki  4u.gif 
  Ilgą laiką  neturiu  darbo.  Kažkaip  nebuvo blogai lyg ir, nors psichologiškai jaučiausi nekaip.  Bet paskutiniu metu  tiesiog  jau nebepakeliu to  tylaus psichologinio  spaudimo.  Galvoju  prekiaut turguje. Kaip man sektųsi finansiškai?  Kad morališkai būtų gerai, tai jau  man bele koks darbas būtų gerai, kad nebūt namie. Bet rūpi, ar gausiu tokias pajamas, su kuriomis jausiuosi  savarankiška ir nepriklausoma ?  Ačiū, jei kuri galės  padėliot.  4u.gif

O kas yra tas "tylus psichologinis spaudimas", jusu vidinis ar kazkas is artimuju?

Jums netinka bele koks darbas, tinka darbas klientu aptarnavimo srityje. Turgus irgi variantas, bandykite.

Atsakyti
Sveikos merginos , esu kryžkelėj,netikrume ..pasimetus..

Stresinė būsena dėl netikrumo santykių su vyru A ... stovim vienam taške ir nė krust. Prašo būt kantriai...nebežinau ar tikėti žmogumi ...bet jausmai ima viršų.. tuo pačiu verkiant reik savo finansinę pusę stiprint todėl mąstau apie išvykimą į užsienį..

Ką patartų kortos ? Išvykti dirbti ir pradėti naują etapą ?

Ar visgi santykiai su A pereis į naują lygį ?

Labai dėkinga atsakiusiai merginai.
4u.gif

Atsakyti