Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

QUOTE(pirmaargenta @ 2017 10 23, 08:47)
Jūsų klausimas yra per daug asmeniškas, kad jį nagrinėti viešai, reikėtų nagrinėti priežastis, kodėl vyro giminė pikta, greičiausiai išlįstų daug dalykų, kurių jūs nenorėsite viešai analizuoti.
Skyrybos yra labai skausmingas dalykas, tad susikaupkite ir laikykitės.

Jei galėsite, tai bent žvilgtelėkite, ar šįmet viskas baigsis?
Ačiū dideliausias😊
Atsakyti

Laba diena,

ar galit pažiūrėti, ar galima bendra ateitis su dabartiniu draugu. Kažkada jį mačiau savo vyru, bet jis pasikeitė, turbūt ir aš. Nebežiūri taip į mane, taip nebevertina, lyg abu jau būtume kiti žmonės. Ar verta bandyti išsaugoti? Viskas ant išsiskyrimo ribos.

Ačiū.

Atsakyti
Labuka , mergaites 4u.gif

Po naujuju kazkuriame laike sausi /kova planuoju vel griebtis Uk darbo. dabar noreciau ilgesniam laikui ... sakykit ar teisinga linkme galvoju , sekme lydes mane ar gal nelaikas dar?
unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu paklausti, ar nusimato kokie pokyčiai asmeniniuose santykiuose iki Naujų metų?
Ačiū Jums☺

Atsakyti
Sveikos,

Gal galite paziureti, kaip klostysis santykiai su vyru S.D. Ar mus sies gyvenimas kartu?
Didelis aciu!!!!
Atsakyti
QUOTE(Linusik @ 2017 11 05, 12:17)
Sveikos,

Gal galite paziureti, kaip klostysis santykiai su vyru S.D. Ar mus sies gyvenimas kartu?
Didelis aciu!!!!

Jei uzduodi tokius klausimus, tai - metas išskleisti sparnus
Papildyta:
QUOTE(dzese @ 2017 10 03, 21:01)
Aciu jums labai labai....bet as po paskutines damos stengiau negrauziau jo. Nepriekaistaudavau. O jos va akivaizdziai susirado kita. Sedi salia manes kitai raso zinute kaip pasiilgo. Vakar tokia situacija buvo....ir nesupranta jos kad negerai daro sako jog cia nieko tokio....taip idomu butu suzinot ka jis galvoja toliau....o man taip skaudu....rodos plysiu perpus is skausmo....

Kodel tu jam dar nesudėjai smutkiù ir neisspyrei is namų?
Atsakyti
Sveikos. Gal kas galėtų pasipraktikavimui išmesti kortas, kokios būtų mano ir neseniai sutikto žmogaus D. santykių perspektyvos?

Mainais galiu Jums atsakyti į panašaus tipo konkretų klausimą, Taro arba/ ir Lenormand kortų pagalba smile.gif
Atsakyti
Mergaites, prašau išmeskit, kuri kortas apie tikimybę apsigyventi naujuose namuose? Ar realu greitu metu? Ar dar daug vargu like i juos kojas ikelti?
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2017 11 06, 21:21)
Mergaites, prašau išmeskit, kuri kortas apie tikimybę apsigyventi naujuose namuose? Ar realu greitu metu? Ar dar daug vargu like i juos kojas ikelti?

Na iki nauju tai neissikelsit, stabdis del valdisku namu ir moters, nebent ta moteri palenkt i savo puse kazkokiu budu 😉
Atsakyti
QUOTE(blykste38 @ 2017 11 08, 12:16)
Na iki nauju tai neissikelsit, stabdis del valdisku namu ir moters, nebent ta moteri palenkt i savo puse kazkokiu budu 😉

Geras! Kurioje vietoje cia moteris? Bendraujam tik su vyrais?....bet kwzkada juk isikelsim? Ar ir cia miglotai?
Atsakyti

Labas vakaras! Uzvakar su vyru atvirai kalbejomes apie skyrybas, musu santykius. Be pykcio, kaltinimu. Ko finale suvokem, kad kelio atgal nera. Abiem be galo skaudejo. Yra mazas vaikas, kuri be proto mylim. Kokios tolimesnes musu santykiu perspektyvos?kaip pati susitvarkysiu su skyrybom?ar ilgai busiu vienisa? Man tiesiog labai baisu 

Atsakyti
Sveikos, esu lb pasimetusi dėl darbo. Įstaigos vadovas sakė luktelti , po Naujų metų pereičiau į kitas pareigas, bet aš jau ja nebetikiu, nes buvo nuvylusi. Tai klausimas skambėtų taip: ar vis dėl to po Naujų metų pasikeis mano pareigos?
Ačiū labai☺
Atsakyti