Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

Laba diena, mielosios,

gal kuri galite pažiūrėti ir pasufleruoti, kaip palankiau elgtis... Naujame darbe neatrandu ramybės, darbai laukia sunkūs ir labai atsakingi, tik juose esu paliekama viena. Finansiškai kolkas naudinga, tačiau tai nepadeda... Visai išeiti neišdrįstu, o gal vis dėlto reikėtų? Ką rodo kortos? Kaip palankiau elgtis? Labai lauksiu Jūsų komentarų...

Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2017 10 22, 22:18)

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti

O jūs šiuo metu esate laisva, vieniša? Kortos rodo, kad turite draugą.   :hmm:

Tai kad su tuo "draugu" A mes jau issiskyre.Ar nusimato kiti kazkokie rimti santykiai?as - R.aciu  :4u: 

Atkeliu savo klausima.aciu :4u: 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gele4: 23 spalio 2017 - 18:55

Ar gali kažkas išeiti man su A.M. ir kaip turėčiau elgtis, jog kažkas klostytųsi tarp mūsų? 

Atsakyti
Sveikos, esu lb pasimetusi dėl darbo. Įstaigos vadovas sakė luktelti , po Naujų metų pereičiau į kitas pareigas, bet aš jau ja nebetikiu, nes buvo nuvylusi. Tai klausimas skambėtų taip: ar vis dėl to po Naujų metų pasikeis mano pareigos?
Ačiū labai☺
Atsakyti
Sveiki, senai nebuvau čia užsukusi...o užsukusi dėliodavau kortas kitoms. Db man reikia pagalbos, gal kas padėliotų man. Klausimas būtų toks, turiu darbe nemalonumų, kuo tai baigsis ir ar per mėnesį išsispręs mano naudai? 4u.gif
Dėkui iš anksto.
P.S. Kai aprimsiu padėliosiu kitoms.
Atsakyti
Sveikos, noriu paklausti, ar nusimato kokie pokyčiai asmeniniuose santykiuose iki Naujų metų?
Ačiū Jums☺
Atsakyti
QUOTE(Greiss @ 2017 10 23, 12:26)
Sveikos!
Gal kas pažiūrės kokios santykių perspektyvos su vyrų...ką rodo kortos?
Ačiū

4u.gif
Atsakyti

Gal galite paziureti kaip klostysis meiles reikalai artimiausiu metu?  

Atsakyti

Sveikos merginos, busiu dekinga jei kuri nors pazvelgs i kortas. Esu visiskai dugne, tiesiog sedziu namie parom, nei darbo nei draugu nieko. Ieskau darbo, bet rezultatu ner. Bandziau internete ieskot pazinciu (vyru), bet irgi nesekmingai Sukonkretinus klausima, tai kiek visa tai tesis, kada pajudesiu is to mirties tasko. Ar rasiu dar siemet ta darba (zinoma i kokia maxima pati nenoriu eit), ar sutiksiu koki vyra, nes ta vienatve tai visiska depresija kelia.

Atsakyti
Eri ,ne ezoterikė aš bet patirtis nebloga gyvenimo..

Apie internetines pažintis... mesk iš galvos nes ten didžioji dauguma vedę ir kiti ieškantys lengvų neįpareigojančių santykių ...Aš asmeniškai manau kad žmogus pats netikėtai ateina kai jo neieškai ir nelauki reikia išlaukti savojo laiko ir bus ok.

Del darbo ,būk atkaklesne ,bandyk dar ir dar kol pasiseks ,nors lengva nebus ..

Pasibuvus viena apmastyk ko nori ,kas tavo jėgose ir pirmyn tikslo siekti ,bus sunku bet įmanoma .

Bandyk medituoti save labiau mylėk ,galvą užimk kad nebūtų laiko saves gailėti .

As viena 5 m ir tikrai stogą neša vienatvė bet žinau kad bele vyras man netinka ...todel tikiu kad vieną diena nušvis ta saulė .

Susideliok mintis kas pirmoje vietoje ir tt ..ir pirmyn po truputį.

Draugai ... keisk aplinką ,darba rasi atsiras naujų žmonių ir tarp jų bus draugų .

Taip kad nosyte aukštyn viskas bus gerai ir viskas tavo rankose. Sekmės Tau. 4u.gif

Dugnas gerai ... turi atsispirti ir kilti aukštyn o ne likti jame .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ** Svaja**: 31 spalio 2017 - 16:14

Eri ,ne ezoterikė aš bet patirtis nebloga gyvenimo..
[.......]
Dugnas gerai ... turi atsispirti ir kilti aukštyn o ne likti jame .

Aciu svaja uz moraliska palaikyma :)

Atsakyti