Sveikos, šiandien sudėtinga diena man gali išpulti... gal kas galite padėliot? Ypač svarbu, kaip elgtis... pakomentuočiau vakare
QUOTE(Austuja @ 2017 10 10, 11:10)
<p>Sveiki,</p><p>ar nusimato mano finansu pagerejimas artimiausiu metu? Ilga laika esu be darbo, ir tai slegia tai kas laukia su tuo darbu siais metais?..</p>
[right][snapback]71835274[/snapback][/right]
[right][snapback]71835274[/snapback][/right]
Jeigu ilga laika nerandate darbo, tam turi buti priezastis. Cia jau reikia issamiau pasiziureti.
Gal norite tokio darbo, kuris jums netinka, gal truksta kokiu asmeniniu savybiu. Pabandykite pasiziureti kitu darbu. Nes negaliu pasakyti, kad darbo susirasti negalite.
QUOTE(Ramiele @ 2017 10 19, 20:40)
Labas vakaras, norėčiau sužinoti, ar nusimato galimybė artimiausioje ateityje susirasti darbą?
Jūsų gyvenime labai didelę reikšmę turi šeima, ar nėra kokio šeimos verslo, kur jus kviečia dalyvauti, bet jūs atsisakote? O gal tiesiog jums reikėtų skirti visą savo laiką šeimai, nes darbo artimiausiu metu nematau, o kad rūpinsitės šeima - taip, tą kortos rodo.
Sveikos,Mielosios,
esu skyrybų procese, gavau ieškinį, penktadienį einu pas advokatę, visa vyro giminė pikta nežmoniškai, nesuprantu tik dėl ko... Ojei...
Merginos, kaip baigsis mūsų skyrybos, ar greitai, ar labai skaudžiai, ar šiais metais? Baisu kažkaip man labai...
Ačiū iš anksto😊
esu skyrybų procese, gavau ieškinį, penktadienį einu pas advokatę, visa vyro giminė pikta nežmoniškai, nesuprantu tik dėl ko... Ojei...
Merginos, kaip baigsis mūsų skyrybos, ar greitai, ar labai skaudžiai, ar šiais metais? Baisu kažkaip man labai...
Ačiū iš anksto😊
QUOTE(elvega @ 2017 10 18, 19:38)
sveikos tarologes,
Vyresnis vyriskis pasiule man santuoka. Si santuoka man butu finansiskai naudinga.
Taciau.
Esu dar santuokoje su savo vyru,nors jau daugybe metu gyvename atskirai, nera jokiu jausmu, tik sieja suauge vaikai ir bendras turtas. Jei sutinku teketi, tada reikia tvarkytis skyrybas.
labai lauksiu kortu patarimo. Kazkodel jauciuos pasimetusi
labai aciu jei rasit mano klausimui laiko
Vyresnis vyriskis pasiule man santuoka. Si santuoka man butu finansiskai naudinga.
Taciau.
Esu dar santuokoje su savo vyru,nors jau daugybe metu gyvename atskirai, nera jokiu jausmu, tik sieja suauge vaikai ir bendras turtas. Jei sutinku teketi, tada reikia tvarkytis skyrybas.
labai lauksiu kortu patarimo. Kazkodel jauciuos pasimetusi
labai aciu jei rasit mano klausimui laiko
Kokio atsakymo laukiate iš kortų? Jei su oficialiu vyru niekas nesieja tik formalūs dokumentai, tai tvarkykitės ir būkite laisva. O naujoji santuoka turėtų jums pačiai daug klausimų kelti, pagal jūsų komentarą suprantu, kad vyriškio nemylite, jus domina tik jo pinigai. Tai ar tikrai tokie dideli pinigai, kad galėsite pakęsti jo visas neigiamas savybes, juk nėra nei vieno žmogaus be trūkumų, o gyventi su žmogumi, kuriam nejauti meilės, pagarbos, arba žinoti, kad esi nuo jo priklausoma tikrai nėra lengva.
Kol kas nežinau, ko kortų klausti, jūs pati turite nuoširdžiai atsakyti ko norite ir ką galėsite pakęsti, tada gal ir kortų nebereikės
Papildyta:
QUOTE(MariaMersedes @ 2017 10 16, 19:27)
Laba diena, labai reikia kortu pagalbos, turejau dideliu problemu darbe, gresia atleidimas, labai neramu, noreciau paprasyti paziureti ar neteksiu dabartinio darbo ?
Neparašėte, kokios problemos, bet sprendžiant iš kortų pati irgi esate šioje situacijoje kalta ir ambicijos nemažai sužaidė. Pagal kortas, jūs iš darbo išeisite.
Papildyta:
QUOTE(batida @ 2017 10 15, 11:11)
<div>Laba diena, </div>
<div>kokios butu santykiu perspektyvos su J , jeigu pirma parodyciau demesi ir susidomejima vadovui kaip vyriskiu </div>
<div>kokios butu santykiu perspektyvos su J , jeigu pirma parodyciau demesi ir susidomejima vadovui kaip vyriskiu </div>
Neskubėkite rodyti dėmesio, nes jūsų elgesys jį įstūms į nepatogią padėtį, nepatinkate jam tiek, kiek jums atrodo, tad jis pasijus nepatogiai: atstumti jūsų nenorės, bet ir atsakyti tuo pačiu negalės. Palaukite, gal jis pats atkreips į jus dėmesį pirmas.
Papildyta:
QUOTE(poksht @ 2017 10 13, 17:50)
<p>Sveikos,</p><p></p><p>Gal galit pažiūrėt ar artimiausiu metu nusimato gyvenimo pagerėjimas? Atrodo, kad nesiseka visur, kur tik gali nesisekt...</p>
Sukonkretinkite klausimą, kas tiksliai turi pasikeisti, kad sakytumėte, jog gyvenimas gerėja?
Papildyta:
QUOTE(Beautiful Life @ 2017 10 09, 00:33)
Merginos, aš pas jus su klausimų
Ruošiamės įsigyti kelionę ateinantiems metams ir pagalvojom gal paimt su savim anytą. Bet pradėjau kazkaip abejoti, gal galit pažiūrėti ar nesugadinsim viena kitai atostogų ir ar nepasikeis mūsų santykiai į blogąją pusę?
Ačiū labai
Ruošiamės įsigyti kelionę ateinantiems metams ir pagalvojom gal paimt su savim anytą. Bet pradėjau kazkaip abejoti, gal galit pažiūrėti ar nesugadinsim viena kitai atostogų ir ar nepasikeis mūsų santykiai į blogąją pusę?
Ačiū labai
Viskas priklauso nuo jūsų požiūrio. Pasiėmus anytą reikia į viską, kas vyks žiūrėti filosofiškai, nes kelionė yra trumpas laikas, kuriame kylančius nepatogumus galima pakentėti ir jei jūsų vyras nori palepinti savo mamą, o jums smagu jam suteikti tokį malonumą, tai nusiteikite iš anksto, jog gali tekti kažko atsisakyti - gal jūsų poreikia bus skirtingi: jums norėsis į muziejų, o jai į parduotuvę, ar atvirkščiai. Nebus santykių griūtis, jei būsite pasiruošusi ir lanksti, neplanuosite, kad viskas vyks pagal jūsų norą, be to viską galite aptarti prieš kelionę, kur eisite, ką darysite, kam ir kiek pinigų skirsite, ar kelionė bus ekonominė, ar prabangi. Iš anksto viską aptarus, kelionėje bus mažiau nesusipratimų.
Geros kelionės
Papildyta:
QUOTE(V.i.k.A @ 2017 10 08, 21:37)
<p>Sveikos </p>
<p>Gal galite zvilgtelt, ar matosi kortose kad pakeisiu gyvenamaja vieta. Labai noriu nuosavo namo, ar bent kito buto..</p>
<p>Gal galite zvilgtelt, ar matosi kortose kad pakeisiu gyvenamaja vieta. Labai noriu nuosavo namo, ar bent kito buto..</p>
2018 metais kito gyvenamo būsto nerodo, bet gali būti padaryti pirmi žingsniai į tą pusę, susirinkta informaciją apie galimybes ir pradėta rūpintis finansų gavimu.
Sveikos, pavasariop planuoju pirkti butą. Ar viskas bus gerai?
QUOTE(*Drugeliai* @ 2017 10 22, 21:49)
Sveikos,Mielosios,
Ačiū iš anksto😊
Ačiū iš anksto😊
Jūsų klausimas yra per daug asmeniškas, kad jį nagrinėti viešai, reikėtų nagrinėti priežastis, kodėl vyro giminė pikta, greičiausiai išlįstų daug dalykų, kurių jūs nenorėsite viešai analizuoti.
Skyrybos yra labai skausmingas dalykas, tad susikaupkite ir laikykitės.
[b]Papildyta:[/b] 2018 metais kito gyvenamo būsto nerodo, bet gali būti padaryti pirmi žingsniai į tą pusę, susirinkta informaciją apie galimybes ir pradėta rūpintis finansų gavimu.[/quote]
Pirmaargenta, aciu Jums labai! Butent taip ir yra😊 Kai rasiau klausima, tai buvo tik svajone.. Bet jau per sias dienas, kol laukiau atsakimo, pradejom dometis paskolos gavimu, ziurim sklypus, renkam visa informacija. Tikiuosi mums pavyks
Sveikos!
Gal kas pažiūrės kokios santykių perspektyvos su vyrų...ką rodo kortos?
Ačiū
Gal kas pažiūrės kokios santykių perspektyvos su vyrų...ką rodo kortos?
Ačiū
QUOTE(pirmaargenta @ 2017 10 23, 08:47)
Jūsų klausimas yra per daug asmeniškas, kad jį nagrinėti viešai, reikėtų nagrinėti priežastis, kodėl vyro giminė pikta, greičiausiai išlįstų daug dalykų, kurių jūs nenorėsite viešai analizuoti.
Jei galėsite, bent dirstelkite, ar šįmet viskas baigsis?
Ačiū labai😊