Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

Sveikos, esu lb pasimetusi dėl darbo. Įstaigos vadovas sakė luktelti , po Naujų metų pereičiau į kitas pareigas, bet aš jau ja nebetikiu, nes buvo nuvylusi. Tai klausimas skambėtų taip: ar vis dėl to po Naujų metų pasikeis mano pareigos?
Ačiū labai☺
Atsakyti

Pirmaargenta, ne pirmą kartą jūsų atsakymas tooooks tikslus. Ačiū už pažiūrėjimą. Jeigu galima žvilgterėt, kokios perspektyvos būtų su senu pažįstamu M? Ačiū

Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2017 09 30, 20:53)
Nepasiduokite jausmams, nes tai praeinantis žmogus, trumpai stabtelėjo prie jūsų, po to eis prie kitos. Atsargiai, nes sudaužys jums širdį ir liksite vieniša ir liūdna.

Supratau. Aciu
Atsakyti
gele4, 25 Rgs 2017 - 14:52, parašė:

<p>Laba diena.gal galite kuri paziureti ar nusimato kokie nauji santykiai puses metu laikotarpyje.Isanksto dekoju  :4u:</p>

O jūs šiuo metu esate laisva, vieniša? Kortos rodo, kad turite draugą.  :hmm:

Tai kad su tuo "draugu" A mes jau issiskyre.Ar nusimato kiti kazkokie rimti santykiai?as - R.aciu :4u: 

Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2017 09 30, 20:48)
Apie ką mes kalbam? Apie meilės trikampį? Žengiate kažkokį beprotišką žingsnį ir perspektyvoje  jūsų santykiuose tampriai persipina meilė ir pinigai.

blink.gif taip, šiuo metu abu esame trikampyje. Jis tai ateina, tai išeina iš mano gyvenimo. Gal galite patikslinti antrą savo atsakymo dalį - jis su manim dėl pinigų, bet yra ir jausmai? Realiai jis neigia jausmus, bet elgsena priešinga. Po kiek laiko prisipažįsta, kad jausmai buvo, o dabar nebe, nors sakau, elgesena jo priešinga nei žodžiai. Todėl esu žiauriai pasimetusi - ko jam reikia iš manęs ir mūsų santykių. Pasikalbėti ta tema jis vengia arba sako ne tai ką jaučia
Atsakyti
Laba diena, 
kokios butu santykiu perspektyvos su J , jeigu pirma parodyciau demesi ir susidomejima vadovui kaip vyriskiu 

Aciu  :4u:  :4u:  :4u:
Atsakyti
Labas mergaites
Ir vel as pas jus....siaip noreciau isamios konsultacijos,bet tam nelieka pinigeliu visai....o cia jus labai teisingai atsakote uz ka as jums dekinga....busiu ir dar karta labai dekinga jei kuri perzvelgsite ir pasakysite....amzinas mano klausimas....situacija tokia
Su vyru susituoke daug metu gyvenom. Atsirado kitos moterys buvo asaru piktumu ivyko dokumentines skirybos bet realiai as jo nepaleidau mano iniacitiva likome kartu...bet ir vel man nuojauta kuzda ir jo elgesys isduoda kad galimai yra vel kita moteris....tad klausimas ar neapgauna mane nuojauta? Ka jis isvis masto apie mane musu santykius? Tikrai buciau nuosirdziai dekinga jei kuri perzvelgsite.....
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2017 09 30, 21:48)
Tarologai - ne gaisrininkai ir gaisrų negesina. Jei reikia skubių atsakymų, ieškokite konsultatų ne šioje temoje, nes čia atsakau tik tada, kai turiu laiko.
Jūs jau per daug užsivedusi ir mintimis ir dvasia persikėlusi į Ženevą, tad beliko fiziškai persikelsite ten, kortos rodo gyvenamos vietos pakeitimą, jūsų atkaklumas ir užsispyrimas duos trokštamą rezultatą.

Ačiū, atsakymas buvo skubus 4u.gif. Taip, esu užsispyrusi ir atkakli, todėl labai tikiuosi, jog tikrai įgyvendinsiu savo planus smile.gif. Nors atrodo kaip fantastinis filmas...
Atsakyti
Sveikos, gal galit pažiurėti ko galiu tikėtis iš draugo M
( Manto) ? Ar įmanomi ilgalaikiai santykiai? :-)

Ačiū Jums☺
Atsakyti
QUOTE(dzese @ 2017 10 02, 18:20)
Labas mergaites
Ir vel as pas jus....siaip noreciau isamios konsultacijos,bet tam nelieka pinigeliu visai....o cia jus labai teisingai atsakote uz ka as jums dekinga....busiu ir dar karta labai dekinga jei kuri perzvelgsite ir pasakysite....amzinas mano klausimas....situacija tokia
Su vyru susituoke daug metu gyvenom. Atsirado kitos moterys buvo asaru piktumu ivyko dokumentines skirybos bet realiai as jo nepaleidau mano iniacitiva likome kartu...bet ir vel man nuojauta kuzda ir jo elgesys isduoda kad galimai yra vel kita moteris....tad klausimas ar neapgauna mane nuojauta? Ka jis isvis masto apie mane musu santykius? Tikrai buciau nuosirdziai dekinga jei kuri perzvelgsite.....

Nerandat bendros kalbos, o jo nuejimus “i sona” provokuojate, is dalies, pati, savo kalbomis, pavydu. Sakote tada, kada geriau butu patyleti, bet isdavystes skausmas ir baime kad yra kita moteris, viduje neduoda ramybes ir “grauzia”. Suprantama, norite kad pasakytu, kad nieko nera, o jus to patiketumete ir atrodo akmuo nuo sirdies nusiristu. Nezinote kaip su vyru kalbeti, kaip butu geriausia pasielgti. Jis, taip pat pat nezino kai elgtis ir kaip kalbeti. Praradote pasitikejima tiek vyru, tiek savimi, o tai jau prie gero nepriveda. Galimybe viska sutvarkyti yra, bet zinoma jeigu noresite.
Galite man rasykite asmenine zinute, susitarsime. Jeigu is tiesu finansiskai sunku, nesirupinkite, rasime iseiti.
Atsakyti
QUOTE(oscar @ 2017 09 29, 08:35)
<p>Labas rytas  4u.gif  čia rašiau porą kartų ir visus kartus gaudavau labai tikslius atsakymus. Šį kartą kreipiuosi vėl, nes esu ties nežinojimu ką daryti toliau. Šiuo metu ieškau darbo pagal specialybę, tačiau galvoju keisti kvalifikaciją baigti kažkokius mokymus, galbūt savo kažką pradėti. Tačiau nežinau ar verta, galbūt kortos parodys kokiu keliu palankiau eit. Būčiau labai dėkinga už atsakymą. </p>

4u.gif
Atsakyti

Labas tarologes ar galite kuri paziureti kokia mano ir vyro perspektyva ,kad santykiai atsigaus?Labai daug kas nutiko buvo daug blogo ir tiesiog paskutiniu metu pradejau galvoti ,kad mum nebepakeliui.

Atsakyti