QUOTE(shiver @ 2017 09 25, 12:17)
pirmaargenta, gal tada jūs galite pasižiūrėti? Kažkokie įdomūs dalykai vyksta ir nesuprantu kas...
Kokios perspektyvos manęs laukia su M.T.? Kaip jis žiūri į mūsų santykius? Ar ką jam tie mūsų santykiai duoda?
Apie ką mes kalbam? Apie meilės trikampį? Žengiate kažkokį beprotišką žingsnį ir perspektyvoje jūsų santykiuose tampriai persipina meilė ir pinigai.
Papildyta:
QUOTE(jurgita.ar @ 2017 09 25, 13:34)
<p>O galbut galetumete ka nors rekomenduoti?</p>
Nežinau, kur gyvenate, jei Kaune, tau siūlau įAUM klubą nueiti, ten net kelios geros tarologės dirba, internetu galiu ir aš pakonsultuoti, jei norėtumėte, bet tikrai yra daug tarologų, pilnas FB reklamų.
Papildyta:
QUOTE(Zuikelis35 @ 2017 09 25, 13:38)
<p>Sveikutės, pakartosiu klausimuką - gal pažiūrėsit, kaip mano santuoka klostysis toliau? Aš I., o vyras R.</p>
Nežiūrint visų savo abejonių ir nuoskaudų, jūs dar metus tikrai atidėsite bet kokio sprendimo priėmimą, kęsite tai, kas jums nepatinka ir skaudina, bet materialiniai dalykai jus stabdys nuo kažkokio sprendimo priėmimo.
Papildyta:
QUOTE(gele4 @ 2017 09 25, 14:52)
<p>Laba diena.gal galite kuri paziureti ar nusimato kokie nauji santykiai puses metu laikotarpyje.Isanksto dekoju
</p>
O jūs šiuo metu esate laisva, vieniša? Kortos rodo, kad turite draugą.
Papildyta:
QUOTE(Marta 2 @ 2017 09 25, 21:01)
Sveikos mergaitės.
Senokai lankiausi ...nauja,forumo versija keista,..rašiau ir dingo viskas ..
Aš su klausymu santykių ..
Bendrauju su vyruku jau gerokas laikas ..pastrigom laike šiek tiek nirėtūsi postūmio pirmyn kol kas neišeina..
Klausymas... mudviejų santykių perspektyva yra toliau į ateitį ? Ar dairytis aplinkui plačiau ir tikėtis kažko vertesnio?
Vyras A aš J B .
Dėkinga labai už atsakymą.
Jei tokie klausimai kyla, tai net kortų nereikia - taip dairykitės, kai jau būsite įsimylėjus, tokios mintys nelįs į galvą
Papildyta:
QUOTE(Victorious @ 2017 09 26, 20:00)
Sveikos. Turiu klausimą - ar man pavyks susirasti apmokamą praktiką/darbą Ženevoje šiam rudeniui ar kitiems metams? Klausimas "degantis", tai tikiuosi atsakymo ir galbūt Jūsų pastebėjimų arba patarimų šiuo klausimu.
Tarologai - ne gaisrininkai ir gaisrų negesina. Jei reikia skubių atsakymų, ieškokite konsultatų ne šioje temoje, nes čia atsakau tik tada, kai turiu laiko.
Jūs jau per daug užsivedusi ir mintimis ir dvasia persikėlusi į Ženevą, tad beliko fiziškai persikelsite ten, kortos rodo gyvenamos vietos pakeitimą, jūsų atkaklumas ir užsispyrimas duos trokštamą rezultatą.
Papildyta:
QUOTE(etcetera @ 2017 09 26, 22:19)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="etcetera" data-cid="71805096" data-time="1505834086"><div><p>Sveikos. Kodėl ilgą laiką nepritampu kolegų būry? Ar to priežastis manyje, ar visgi ne? Kokia jiems atrodau iš šono žvelgiant? Kaip turėčiau elgtis, kad situacija pasikeistų? Ačiū.</p></div></blockquote><p>
</p>
Tai sudėtingas klausimas, daug asmenybės analizės reikia atlikti, klausimas ne šiai temai.
Papildyta:
QUOTE(angelface @ 2017 09 26, 23:30)
Sveikos, gal žvilgtelėtumėte dėl santykių su V. ar bus kažkas? Ir išvis ar lemta sutikti SAVO žmogų smile.gif
Net nesuprantu kas jus sieja, nematau nieko bendro tarp jūsų, bet jūsų bendravimas gali peraugti į praktinę, protu suvestą porą ir bendravimas išliks ilgai.