Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

QUOTE(Nerile666 @ 2017 09 25, 01:07)
<p>pirmaargenta,</p>
<p>kaip as jums dekoju! As tas pacias mintis galvoje turejau, tiesiog dabar tokia maisalyne. Viska pasisakiau savo partneriui, jisai tik galva pakraipe- kokios cia dabar nesamones... As prisiekiu jokio romano nebuvo, buvo tik flirtas, kuris truko apie menesi. Nebekalbu su juo, vengiu kiek galiu. Viskas. Zinau, kad cia ju reikalas, tiesiog ji man parase, pasijauciau tokia siuksle, nenorejau, kad viskas taip isirutuliuotu. Pripazystu savo klaida. Slykstu. Pasimokiau. Niekada nebuciau pagalvojusi, kad jis taip pames galva del manes, nes NIEKO nebuvo, tik flirtas. As gailiuosi, baudziu save kiekviena diena uz tai. Noriu tik ramybes. Ispirkti savo klaida. </p>
<p>Bijau, kad jinai manes neuzpultu kur pries/ po darbo. Nes iskaudinta moteris yra nenuspejama. Bijau del saves. Nenoriu itraukti policijos i tai, tikiuosi, kad to neprireiks. Manasis jam paskambino, tai tas vyras nori susitkti ir pasikalbeti su juo. Nezinau kam. Nezinau kas bus. As tiesiog taip gailiuosi... </p>

Nerile666, nustokite panikuoti, nešiokitės pipirų saują ar dujų balionėlį savigynai, jei taip bijote duel.gif ir negraužkite savęs. Mes negalime valdyti kitų žmonių jausmų ir veiksmų. Jums trūksta savigarbos, pasitikėjimo savimi, jei kažkokios moters žinutė gali priversti jus pasijusti šiukšle. angel_sadangel.gif Galvą aukštyn, krūtinę pirmyn ir šluote iššluojate iš galvos visas jus menkinančias mntis. Be reikalo savo vyrą įpynėte į šį reikalą, nes vyrai viską mato kitaip nei moterys, bet tikėkitės kad jūsų vysiškis sveiko proto ir suvaldys situaciją.
Nustokite save kaltinti, nes tokios moterys kaip jūs net smurtaujančio vyro mušamos kaltina save ir bando rasti kiekviename vyro polgį savo kaltę. frusty.gif Kiekvienas žmogus atsako už SAVO elgesį, bet ne už kitų. Jei kolega įsimylėjo jus, tai nesvarbu ar jūs flirtavote, ar būtumėte kaip pelė po šluota sėdėjusi, jis vis tiek būtų įsimylėjęs, todėl tame jūsų kaltės nėra. O kaip toliau jūs susitvarkysite savo gyvenimą, viskas tik nuo jūsų priklauso. Būkite išdidi ir nelaiskite savęs žeminti, juo labiau pati nesižeminkite. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(jurgita.ar @ 2017 09 24, 22:49)
<p>Pirmaargenta, aciu labai uz atsakyma! Zinokit tame, ka jus pasakete, yra daug tiesos! Taip, as turiu 4 m mergaite, bet kadangi per darbo pokalbi apie vaikus neklause nieko, tai net nepagalvojau, kad tai galejo buti priezastis manes nepriimti. Juolab man 35 m, nesu jaunikle. Ir matesi, kad jie buvo manim susidomeje ir liepe laukt skambucio konkrecia diena.na bet matomai rado kazka tinkamesni...ir taip, as turi galimybe nedirbti, bet to labai nenoriu, nes man atrodo, kad seimoje mano darbas namuose yra nevertinamas, pasidariau vyrui neidomi, nepatraukli. Ir labai nuo jo priklausau. Mane tai slegia ir baigia isvest is proto.darbo toliau ieskosiu, bet noriu artimo sirdziai...o tai viska apsunkina</p>
Ir dar noreciau paklausti, ar nenusimato artimu metu kokio  nestumo?nors daugiau vaiku neplanuojam, bet maza ka...jei sakot, kad mazi vaikai gali kisti koja ieskant darbo...

Vaikų kiekis priklauso nuo jūsų pačios, jei nustarsite turėti vaiką, ar pati gimdysite, ar įsivaikinsite, kortos vis tiek parodys vaiką, jei nutarsite, kad jums vaikų daugiau nereikia, tai ir kortos nerodys vaikų. Todėėl vaikų klausimą nagrinėju ypatingai retais atvejais.
Aš nemanau, kad vyrui pasidarėte nepatraukli tik dėl to, kad nedirbate, manau priežastys yra giliau, tiesiog santykiai visada vystosi kreive, kuri tai kyla, tai leidžiasi žemyn ir natūralu, jei išgyvenate santykių krizę, paprasatai jos kartojasi šeimoje kas 7 metus, o jei jūs vyras vyresnis ir jam jau apie 39, tai jo gyvenime apskritai vyksta dideli lūžiai ir vertybių perkratimas galvoje. Ne darbo ieškokite, o pagalvokite kaip tapti vėl įdomiai savo vyrui. Viena iš atvėsimo priežasčių gali būti, kad atsisakėte savo gyvenimo, pagalvokite, kokia buvote, kai susipažinote, kai jis pamilo jus ir kokia esate dabar, gal reikia tiesiog vėl tapti savimi ir viskas sugrįš į savo vietas.
Papildyta:
QUOTE(vetmi @ 2017 09 24, 23:01)
Ačiū Jums, primaargenta. Man irgi kirba toks jausmas, kad jausmų iš jo pusės nelabai yra, labiau toks praktiškas požiūris. Gaila, aišku. Ir liūdna, kad jis mėtosi tarp dviejų moterų. Neapsisprendžiantis toks. Bet ir man šitas santykis gan patogus toks, tai dar 'pasitampysiu' kol kas.
P.S. gal, jei nesunku, galėtumėt pažiūrėti, kokie jo jausmai tai kitai moteriai? Irgi tokie praktiški tik, kaip ir man, ar kažkas daugiau?

Temoje atsakome tik į vieną klausimą, jei turite daugiau, teks kreiptis į tarologus mokamai konsultacijai. 4u.gif
Atsakyti

Pirmaargenta, ir vel jus pataikete kaip pirstu i aki!😊 Vyrui ne uz kalnu 42. Jis visa galva pasineres I versla ir seima liko nuosaly. Anksciau buvau velniu pririjus mergaite, smalsi, aktyvi, zingeidi. Atsiradus vaikui, pasikeite tiek jis, tiek as. Sirdy as vis ta pati, bet jo nenoras kartu paselioti, kazka nuveikti idomaus be vaiko tiesiog uzmusa.jis nieko nenori daryt kartu.net atostogavome atskirai, jis sau, o as su vaiku sau . Vyras sake, kad yra per senas.didele itaka padare jo motina, ji visaip saugodama.ji man isreze, kad seimos nasta jam per sunki ir per mus jis turi vargti, kad melziam jo pinigus, kad as ir vaikas buvom klaida. Taip ivyko tada, kai pasikeite vyro finansine padetis.ji labai nenorejo anukes ir siekia, kad mes daugiau neturetume vaiku.mudvi labai del sito apsipykome, o vyras netiki visu tuo ir net nemegina musu apginti, toks neutralus.

Atsakyti

Nors paskui ir pats pasisake, kad gyvenime pi skyrybu neplanavo tureti seimos, dziaugesi, kad ir as jos nenorejau. Bet tada man buvo 20 m 😊 Po desimt draugystes metu man prisireike ir vaiku, ir seimos. Tik nepagalvojau, kad jis to giliai sirdy neplanavo. kai atsirado vaikas, jis viska prieme naturaliai kaip savaime suprantama dalyka. Tik dabar po konflikto su jo mama supratau, kad nesamoningai ji apgavau.zodziu, kazkoks nesusipratimas. Nors dabar jauciu pagarba is jo, mes niekad nesipykstam, atrodo viskas ok. Jam viskas gerai, o man ne.

Atsakyti

Ir savo dukra jis be galo myli, lengvai randa bendra kalba su kitais vaikais, kurie tiesiog lipte prilimpa prie jo. O ir buvo itin sunkus koki penki metai vyrui,kai jo mama meldesi, kad tik buciau su jo sunum....zodziu, kapanojuosi sitam sh, ir nebezinau, ka daryt, labai pavargau 🙁

Atsakyti
pirmaargenta, gal tada jūs galite pasižiūrėti? Kažkokie įdomūs dalykai vyksta ir nesuprantu kas...

Kokios perspektyvos manęs laukia su M.T.? Kaip jis žiūri į mūsų santykius? Ar ką jam tie mūsų santykiai duoda?
Atsakyti
QUOTE(jurgita.ar @ 2017 09 25, 10:41)
<p>Ir savo dukra jis be galo myli, lengvai randa bendra kalba su kitais vaikais, kurie tiesiog lipte prilimpa prie jo. O ir buvo itin sunkus koki penki metai vyrui,kai jo mama meldesi, kad tik buciau su jo sunum....zodziu, kapanojuosi sitam sh, ir nebezinau, ka daryt, labai pavargau 🙁</p>

Jurgita.ar, jums reikėtų rimtos asmeninių santykių konsultacijos pas gerą tarologą. Reikėtų palandžioti po santykius giliau ir pažiūrėti kas ten pas jus darosi. Nes keistai skamba, kai 42 metų vyras teigia esąs kažkam per senas. paprastai jie visada jauni, net ir visai kretantys mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirmaargenta: 25 rugsėjo 2017 - 12:18

O galbut galetumete ka nors rekomenduoti?

Atsakyti

Sveikutės, pakartosiu klausimuką - gal pažiūrėsit, kaip mano santuoka klostysis toliau? Aš I., o vyras R.

Atsakyti

Laba diena.gal galite kuri paziureti ar nusimato kokie nauji santykiai puses metu laikotarpyje.Isanksto dekoju :4u:

Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2017 09 25, 07:43)
Papildyta:
Temoje atsakome tik į vieną klausimą, jei turite daugiau, teks kreiptis į tarologus mokamai konsultacijai.  4u.gif

Supratau. Atsiprašau už įkyrumą ir dėkoju, kad pažiūrėjote 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės.

Senokai lankiausi ...nauja,forumo versija keista,..rašiau ir dingo viskas ..

Aš su klausymu santykių ..
Bendrauju su vyruku jau gerokas laikas ..pastrigom laike šiek tiek nirėtūsi postūmio pirmyn kol kas neišeina..

Klausymas... mudviejų santykių perspektyva yra toliau į ateitį ? Ar dairytis aplinkui plačiau ir tikėtis kažko vertesnio?

Vyras A aš J B .

Dėkinga labai už atsakymą.
Atsakyti
Sveikos. Turiu klausimą - ar man pavyks susirasti apmokamą praktiką/darbą Ženevoje šiam rudeniui ar kitiems metams? Klausimas "degantis", tai tikiuosi atsakymo ir galbūt Jūsų pastebėjimų arba patarimų šiuo klausimu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 26 rugsėjo 2017 - 19:10