Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

Sveikos, merginos, jau pasiilgau jūsų klausimų, bet per darbus ir mokslus, nes dabar kremtu astrologiją, nelabai lieka laiko užbėgti pas jus. Pabandysiu atsakyti nors į kelis klausimus 4u.gif

QUOTE(vetmi @ 2017 09 24, 19:00)
<p>Sveikos, tarologės. Gal galit pažiūrėti, kokie A.B jausmai man? Bendrauju, atrodo, su žmogum, bet kažkas 'ne to'. Ir galvoju, ar pati prisimąstau, ar rimtai jausmais čia dideliais nekvepia iš jo pusės.</p>

vetmi, vyriškis mėgaujasi jūsų santykiais, jausmų iš jo pusės nematau, greičiau praktiškas pamąstymas, kad jam patogu su jumis bendrauti. Vyriškis tarp dviejų moterų? Jei jus tenkins tokie santykiai, jie tęsis ir toliau, nematau jokių pasikeitimų.
Papildyta:
QUOTE(Ridziniece @ 2017 09 23, 22:38)
Nusprendžiau įgyvendinti seną svajonę - tapti medžiotoja (gauti pažymėjimą pirmiausia). Kaip man seksis, t. y. ar jausiu pilnatvę įgyvendinusi šį troškimą?

Soriukas, bet gal šį klausimą pažiūrės kas nors kitas, aš nemėgstu medžioklės ir medžiotojų, todėl šio klausimo nežiūrėsiu unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(jurgita.ar @ 2017 09 23, 15:53)
Labas visoms! Kagi, norimo darbo negavau, priesingai nei kortos sake. Noreciau suzinoti, kokios to priezastys ir kaip seksis tolimesnes darbo paieskos? ax.gif

Jurgita.ar, ar jūs neturite mažų vaikų? Net dvi kortos iš trijų rodo šeimą ir mažus vaikus, sakyčiau, kad darbdaviui nesinori priimti moters, kuri turi mažą vaiką ar gali išeit vaiko auginimo atostogų, be to gal jūs ir pati abejojote savo pasirinkimu, nepasirodėte pakankamai trokštanti to darbo.
Kortos nerodo, kad jūs pusės metų bėgyje rasite darbą, tiksliau net nerodo, kad jo ieškosite, panašu kad jus yra kas išlaiko ir jums pinigai nebus aktualūs, todėl mėgausitės gyvenimu ir be darbo.

Jugita.ar lauksiu jūsų komentaro, nes man labai įdomu, kodėl kortos rodo, kad jūs neieškosite darbo, ar gali taip būti?

Papildyta:
QUOTE(Krista @ 2017 09 23, 14:43)
Laba diena,  gal galetumete paziureti kokios perspektyvos mano dabartiniame darbe. Itampa didziule,kruvis,  jau sveikata pradejo slubuoti,gal keisti darba ar laukti pagerejimo. Aciu labai

Krista, likusi šiame darbe pinigų padaugės, bet nė dėl pasikeitųsių pareigų, o dėl padidėjusio krūvio, įtampa yra ir liks, ji jums varys neviltį ir vis didesnį norą išeiti iš darbo, pasitenkinimo darbe nelaukite.
Nają darb rastumėte pusės metų bėgyje, bet reikėtų intensyviai ieškoti, teisa, iš karto ieškokite su kuo didesniu atlyginimu, nes paskui ilgai nepavyktų jį pasikelti, bet bendrai būtumėte naujame darbe laimingesnė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirmaargenta: 24 rugsėjo 2017 - 18:50
QUOTE(Nerile666 @ 2017 09 23, 14:24)
<p>Sveikos mielosios tarologes, reikia skubios jusu pagalbos...</p>
<p>Zodziu darbe buvo flirtas tarp manes ir vieno vyro. Tik flirtas. Jis isimylejo mane! pasisake savo zmonai apie jausmus. Ji man pradejo rasyti, sake, kad sugrioviau seima, kad sugriaus mano gyvenima. Pradejo grasinti, kad lauks manes salia mano darbo... Bandziau ja nuraminti, nes NIEKO tarp manes ir jos vyro nebuvo, tik flirtas, nesuprantu kaip jam taip galva susisuko. Nebebendrauju zinoma su juo. Noriu ir darba pakeisti, nes dirbam kartu. </p>
<p>Mano klausimas ar ji bandys man pakenkti? Esu soke, gyvenime niekas man nera grasines. Jauciuosi pati slyksciai del sitos situacijos, negalvojau, kad viskas taip pasisuks... Prasau, mielosios, perzvelkit mano situacija... </p>

Nerile666, tai ne jūsų problema, tai to vyro ir jo žmonos reikalai, tegu jei tarpusavyje ir aiškinasi, pasiųskite ją kur nors toliau ir pasakykite, kad jus paliktų ramybėje, o aiškintųsi su savo vyru. Jei vyras įsimylėjo kitą moterį, reiškia žmonai jis nieko nejaučia ir jei ne jūs tai būtų kita. Jeigu nieko nedarysite, tik gūšitės į kampą, situacija liks tokia pati, vyriškis nieko nedarys, žmona draskysis, o jūs jausitės auką, pakliuvusi tarp jų santykių girnapusių. Nemeskite darbo, liepkite vyrui sutramdyti savo žmoną, pagrasinkite, kad iškviesite policiją jei pamatysite žmoną kur nors netoli jūsų buvimo vietos. Pakovokite už save, juo labiau, kai nėra romano tarp jūsų, kodėl turite leisti save įžeidinėti ir žeminti?
Papildyta:
QUOTE(fiffan @ 2017 09 22, 19:47)
<p>Sveikos. Gal kuri mergaite galetu paziureti rupima klausima. Pastaruoju metu labai blogi santykiai su vyru, pastovus priekaistai, balso kelimas. Daros agresyvus, atsiaurus. Mastau spie skyrybas. Ar teisingas butu zingsnis? Mano vardo raide L, vyro- S. Niekada neturejom problemu, bet pastaruoju metu kaip kas burtu lazdele butu pamojes, ritames zemyn ir zemyn. Dekui atsakiusiom. Svarbu isties</p>

fiffan, visus svarbius gyvenimo sprendimus turite priimti pati. Kortos negali už jus priimti sprendimo, jei jūs blogai jaučiatės, jei nesaugi jaučiatės, tai skirkitės. Jei norite kažką paklausti, tai patikslinkite klausimą, nes sprendimo už jus kortos nepriims, tik parodys jūsų mintis apie skyrybas.
Papildyta:
QUOTE(Highlander @ 2017 09 21, 13:24)
Sveikos, merginos  4u.gif
Nežinau, kaip taisyklingai suformuluoti klausimą, tad visų pirma nupasakosiu situaciją. Visai neseniai išsilaikiau teises ir važinėju tik 4 mėn, bet absurdiškai dažnai iššoka gyvūnai prieš automobilį... Per šiuos mėnesius 4 stirnos, kelios lapės, vienas zuikutis, kelios katės ir šunys bei šernas, po kurio reikėjo remontuoti automobilį. Dauguma šios statistikos Vilniuje ir 40 km aplink jį, nėra taip, kad miške gyvenčiau ir tik po miškus važinėčiau. Kiek klausiu aplinkinių rato, nieko panašaus su rimtesniu stažu nenutinka, o čia man per 4 mėn... Bijau sėsti prie vairo, temstant išvis atsisakau važiuoti.
Galbūt dar reiktų paminėti, kad yra buvę situacijų, kai važiuojant keleivio sėdynėje žmogui daug kačių kelią kirsdavo, esu sulaukusi komentaro, kad pirmą kartą taip ir juokaujant pavadindavo ragana. Tai va, mąstau, gal problema manyje...
Klausimas: ar staigiai stabdyti priverčiantys gyvūnai yra ženklas nevairuoti? Gal yra būdų automobilį apvalyti nuo buvusio savininko energetikos (auto ne naujas iš salono)? Ką galėčiau padaryti, kad išsivaduočiau iš besikartojančios situacijos?
Būčiau labai dėkinga už patarimus ir pagalbą  4u.gif

Jums reikėtų kreiptis į kokį ekstrasensą, gal jis pamatytų kas traukia gyvūnus, kodėl jie kelia jums pavojų, greičiausiai bus kokia karminė pamoka, bet nieko negaliu atsakyti, nes man iškrito balta korta, kuri reiškia, kad neduota man žinoti atsakymo į jūsų klausimą. Aš rekomenduočiau pabendrauti su Jelena Simonova, ji turi savo interneto svetainę, FB galima ją rasti, manau, jums galėtų padėti.
Papildyta:
QUOTE(Linusik @ 2017 09 20, 10:24)
Mergaites, labai svarbu. ACIU
Labas rytas,
Mano klausimas susijęs su santykiais:
Kokia santykių perspektyva  3 mėn. laikotarpyje su vyru S.D.
AČIŪ

Linusik, per 3 mėnesius nukris jums rožiniai akiniai nuo akių ir pamatysie tą žmogų kitomis akimis. Jis manipuliatorius, moka apsukti galvą ir suvilioti moteris. Suprasite, kad jūsų gražios mintys ir jausmai nesulaukia tokio gražaus atsako.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirmaargenta: 24 rugsėjo 2017 - 19:22

Labas vakaras Pirmaargenta, Gal paziuretumete ir man  :4u:  

Jau senokai galva pametusi del vyriskio vardu Jem. Kokios perspektyvos santykiams su juo ir ar yra kliutys is jo puses. 

Aciu  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(protegi @ 2017 09 24, 20:50)
<p>Labas vakaras Pirmaargenta, Gal paziuretumete ir man  4u.gif  </p><p>Jau senokai galva pametusi del vyriskio vardu Jem. Kokios perspektyvos santykiams su juo ir ar yra kliutys is jo puses. </p><p>Aciu  4u.gif </p>

Kodėl kortos rodo, kad jūsų gyvenimas sugriautas o širdis sudaužyta? Ar tai tas žmogus jums širdį sudaužė? Kortos rodo, kad jūsų gyvenime atsiras naujas žmogus, kuris jums suteiks viltį, bet ne tas, kuris sudaužė jūs gyvenimą. Nežinau, kaip pakomentuoti, gal jums pačiai aiškiau.
Atsakyti

Sudauzyta kito zmogaus, o del sio vyriskio dusauju gal metus. Galvoju nuo ryto iki vakaro, musu bendravimas formalus, nezinau jo asmeninio gyvenimo ir negaliu paklausti. Bijau susikompromituoti. Nuo rydienos vel musu keliai susikirtines kiekviena diena. Tai labai charizmatiskas zmogus, demesingas, dzentelmenas. Nezinau ar jis tik mandagus su manim ar as dominu ji kaip moteris. Man metu virs 40 jam apie 50

Atsakyti

Pirmaargenta, prašau, pažiūrėkite ir man. Kaip man seksis palikti vyrą ir ar ilgai tęsis persekiojimai ir grąsinimai?

Sveikos būrėjos! Gal kuri paverstų ir man kortas?! Noriu keisti savo gyvenimą..palikti savo vyrą, bėda ta, kad jis iš tų vyrų, kurie žinau persekios ir terorizuos(kažkoks psichopatas), dėl to tyliai kuriu planus-palieku savo darbą ir mąstau bėgti į užsienį...tik...turiu labai sergantį tėvą po insulto ir nelabai yra kam juo pasirūpinti, todėl esu tarsi kryžkelėje, nežinau kaip pasielgti. Klausimas: ar ilgai jis man grasins ir persekios, kai išeisiu iš namų? Ir ar nesužalos manęs?

Atsakyti

Sveiki,

Ar galite paziureti del mano santykiu su vyru M. Ar mums kas nors iseis?Jo jausmai? Lukesciai?

Aciu

Atsakyti

Sveikos. Kodėl ilgą laiką nepritampu kolegų būry? Ar to priežastis manyje, ar visgi ne? Kokia jiems atrodau iš šono žvelgiant? Kaip turėčiau elgtis, kad situacija pasikeistų? Ačiū.

Taip pat labai laukčiau atsakymo  :4u: 

Atsakyti

Pirmaargenta, aciu labai uz atsakyma! Zinokit tame, ka jus pasakete, yra daug tiesos! Taip, as turiu 4 m mergaite, bet kadangi per darbo pokalbi apie vaikus neklause nieko, tai net nepagalvojau, kad tai galejo buti priezastis manes nepriimti. Juolab man 35 m, nesu jaunikle. Ir matesi, kad jie buvo manim susidomeje ir liepe laukt skambucio konkrecia diena.na bet matomai rado kazka tinkamesni...ir taip, as turi galimybe nedirbti, bet to labai nenoriu, nes man atrodo, kad seimoje mano darbas namuose yra nevertinamas, pasidariau vyrui neidomi, nepatraukli. Ir labai nuo jo priklausau. Mane tai slegia ir baigia isvest is proto.darbo toliau ieskosiu, bet noriu artimo sirdziai...o tai viska apsunkina

Atsakyti

Ir dar noreciau paklausti, ar nenusimato artimu metu kokio  nestumo?nors daugiau vaiku neplanuojam, bet maza ka...jei sakot, kad mazi vaikai gali kisti koja ieskant darbo...

Atsakyti
Ačiū Jums, primaargenta. Man irgi kirba toks jausmas, kad jausmų iš jo pusės nelabai yra, labiau toks praktiškas požiūris. Gaila, aišku. Ir liūdna, kad jis mėtosi tarp dviejų moterų. Neapsisprendžiantis toks. Bet ir man šitas santykis gan patogus toks, tai dar 'pasitampysiu' kol kas.
P.S. gal, jei nesunku, galėtumėt pažiūrėti, kokie jo jausmai tai kitai moteriai? Irgi tokie praktiški tik, kaip ir man, ar kažkas daugiau?
Atsakyti

pirmaargenta,

kaip as jums dekoju! As tas pacias mintis galvoje turejau, tiesiog dabar tokia maisalyne. Viska pasisakiau savo partneriui, jisai tik galva pakraipe- kokios cia dabar nesamones... As prisiekiu jokio romano nebuvo, buvo tik flirtas, kuris truko apie menesi. Nebekalbu su juo, vengiu kiek galiu. Viskas. Zinau, kad cia ju reikalas, tiesiog ji man parase, pasijauciau tokia siuksle, nenorejau, kad viskas taip isirutuliuotu. Pripazystu savo klaida. Slykstu. Pasimokiau. Niekada nebuciau pagalvojusi, kad jis taip pames galva del manes, nes NIEKO nebuvo, tik flirtas. As gailiuosi, baudziu save kiekviena diena uz tai. Noriu tik ramybes. Ispirkti savo klaida. 

Bijau, kad jinai manes neuzpultu kur pries/ po darbo. Nes iskaudinta moteris yra nenuspejama. Bijau del saves. Nenoriu itraukti policijos i tai, tikiuosi, kad to neprireiks. Manasis jam paskambino, tai tas vyras nori susitkti ir pasikalbeti su juo. Nezinau kam. Nezinau kas bus. As tiesiog taip gailiuosi... 

Atsakyti