QUOTE(Nerile666 @ 2017 09 23, 14:24)
<p>Sveikos mielosios tarologes, reikia skubios jusu pagalbos...</p>
<p>Zodziu darbe buvo flirtas tarp manes ir vieno vyro. Tik flirtas. Jis isimylejo mane! pasisake savo zmonai apie jausmus. Ji man pradejo rasyti, sake, kad sugrioviau seima, kad sugriaus mano gyvenima. Pradejo grasinti, kad lauks manes salia mano darbo... Bandziau ja nuraminti, nes NIEKO tarp manes ir jos vyro nebuvo, tik flirtas, nesuprantu kaip jam taip galva susisuko. Nebebendrauju zinoma su juo. Noriu ir darba pakeisti, nes dirbam kartu. </p>
<p>Mano klausimas ar ji bandys man pakenkti? Esu soke, gyvenime niekas man nera grasines. Jauciuosi pati slyksciai del sitos situacijos, negalvojau, kad viskas taip pasisuks... Prasau, mielosios, perzvelkit mano situacija... </p>
Nerile666, tai ne jūsų problema, tai to vyro ir jo žmonos reikalai, tegu jei tarpusavyje ir aiškinasi, pasiųskite ją kur nors toliau ir pasakykite, kad jus paliktų ramybėje, o aiškintųsi su savo vyru. Jei vyras įsimylėjo kitą moterį, reiškia žmonai jis nieko nejaučia ir jei ne jūs tai būtų kita. Jeigu nieko nedarysite, tik gūšitės į kampą, situacija liks tokia pati, vyriškis nieko nedarys, žmona draskysis, o jūs jausitės auką, pakliuvusi tarp jų santykių girnapusių. Nemeskite darbo, liepkite vyrui sutramdyti savo žmoną, pagrasinkite, kad iškviesite policiją jei pamatysite žmoną kur nors netoli jūsų buvimo vietos. Pakovokite už save, juo labiau, kai nėra romano tarp jūsų, kodėl turite leisti save įžeidinėti ir žeminti?
Papildyta:
QUOTE(fiffan @ 2017 09 22, 19:47)
<p>Sveikos. Gal kuri mergaite galetu paziureti rupima klausima. Pastaruoju metu labai blogi santykiai su vyru, pastovus priekaistai, balso kelimas. Daros agresyvus, atsiaurus. Mastau spie skyrybas. Ar teisingas butu zingsnis? Mano vardo raide L, vyro- S. Niekada neturejom problemu, bet pastaruoju metu kaip kas burtu lazdele butu pamojes, ritames zemyn ir zemyn. Dekui atsakiusiom. Svarbu isties</p>
fiffan, visus svarbius gyvenimo sprendimus turite priimti pati. Kortos negali už jus priimti sprendimo, jei jūs blogai jaučiatės, jei nesaugi jaučiatės, tai skirkitės. Jei norite kažką paklausti, tai patikslinkite klausimą, nes sprendimo už jus kortos nepriims, tik parodys jūsų mintis apie skyrybas.
Papildyta:
QUOTE(Highlander @ 2017 09 21, 13:24)
Sveikos, merginos
Nežinau, kaip taisyklingai suformuluoti klausimą, tad visų pirma nupasakosiu situaciją. Visai neseniai išsilaikiau teises ir važinėju tik 4 mėn, bet absurdiškai dažnai iššoka gyvūnai prieš automobilį... Per šiuos mėnesius 4 stirnos, kelios lapės, vienas zuikutis, kelios katės ir šunys bei šernas, po kurio reikėjo remontuoti automobilį. Dauguma šios statistikos Vilniuje ir 40 km aplink jį, nėra taip, kad miške gyvenčiau ir tik po miškus važinėčiau. Kiek klausiu aplinkinių rato, nieko panašaus su rimtesniu stažu nenutinka, o čia man per 4 mėn... Bijau sėsti prie vairo, temstant išvis atsisakau važiuoti.
Galbūt dar reiktų paminėti, kad yra buvę situacijų, kai važiuojant keleivio sėdynėje žmogui daug kačių kelią kirsdavo, esu sulaukusi komentaro, kad pirmą kartą taip ir juokaujant pavadindavo ragana. Tai va, mąstau, gal problema manyje...
Klausimas: ar staigiai stabdyti priverčiantys gyvūnai yra ženklas nevairuoti? Gal yra būdų automobilį apvalyti nuo buvusio savininko energetikos (auto ne naujas iš salono)? Ką galėčiau padaryti, kad išsivaduočiau iš besikartojančios situacijos?
Būčiau labai dėkinga už patarimus ir pagalbą
Jums reikėtų kreiptis į kokį ekstrasensą, gal jis pamatytų kas traukia gyvūnus, kodėl jie kelia jums pavojų, greičiausiai bus kokia karminė pamoka, bet nieko negaliu atsakyti, nes man iškrito balta korta, kuri reiškia, kad neduota man žinoti atsakymo į jūsų klausimą. Aš rekomenduočiau pabendrauti su Jelena Simonova, ji turi savo interneto svetainę, FB galima ją rasti, manau, jums galėtų padėti.
Papildyta:
QUOTE(Linusik @ 2017 09 20, 10:24)
Mergaites, labai svarbu. ACIU
Labas rytas,
Mano klausimas susijęs su santykiais:
Kokia santykių perspektyva 3 mėn. laikotarpyje su vyru S.D.
AČIŪ
Linusik, per 3 mėnesius nukris jums rožiniai akiniai nuo akių ir pamatysie tą žmogų kitomis akimis. Jis manipuliatorius, moka apsukti galvą ir suvilioti moteris. Suprasite, kad jūsų gražios mintys ir jausmai nesulaukia tokio gražaus atsako.