Mergaitės,trumpai jei galima ...būkit gerutės kuri...
Taigi sumasčiau laikytis teises

Taigi,imtis man šio sumanymo ,pavyks tapti vairuotoja?
Ačiū!
pirmaargenta, 22 Sau 2017 - 20:09, parašė:
pirmaargenta, 22 Sau 2017 - 20:09, parašė: ![]()
Protegi, jūs abu galvojate apie vienas kitą su simpatija. Jūs pati labai mielai nertumėte į nuotykį, galvojate apie galimus aistringus santykius. Vyriškis simpatizuoja, mielai paflirtuos, nors į rimtesnius santykius, ar romaną nesivels. Išnaudokite sau naudingai jums skiriamą dėmesį, bet neturėkite tuščių vilčių, nes labai nusivilsite ir jausitės įskaudinta. Nerodykite pati iniciatyvos, o dėstytojo rodomą dėmesį mielai priimkite ir išnaudokite jį sau pragmatiškai, studijose. Saugokitės manipuliavimo, nes jis tam turi galias, o jūs deja, nelabai ką galite.
braskeles, 22 Sau 2017 - 09:12, parašė:
braskeles, 22 Sau 2017 - 09:12, parašė: ![]()
<p>Labas rytas
Noriu del darbo paklausti. Ka blogai padariau, kada ir ar tikrai padariau? Man tik pasake kad skundesi del manes vadovai bet nieko daugiau! Stresuoju labai ir istisai man darbines sutuacijos sapnuojasi, gal jau reikia mankstint sparnus is ten...
</p>
** Svaja**, 22 Sau 2017 - 22:28, parašė:
** Svaja**, 22 Sau 2017 - 22:28, parašė: ![]()
Labuka
![]()
Mergaitės,trumpai jei galima ...būkit gerutės kuri...
Taigi sumasčiau laikytis teisesšeip visad bijojau o santuokoj kai buvau niekas nemokino nors prašiau..O dabar galvoju ir reikia ir norėčiau tik kažin ar sugebėsiu
o ir šioks toks ėjimas į priekį būtų...
Taigi,imtis man šio sumanymo ,pavyks tapti vairuotoja?
Ačiū!
pirmaargenta, 22 Sau 2017 - 23:12, parašė:
pirmaargenta, 22 Sau 2017 - 23:12, parašė: ![]()
Papildyta:
Svaja, net nereikia kortų klausti tokių dalykų. Teisės yra būtinos, dabar toks gyvenimo tempas, kad tik su automobiliu gali suspėtiNežinau, kiek jums metų, bet pažįstu ne vieną moteriškę, kurios vairuoti pradėjo tik išėję į pensiją. Pirmyn ir tik pirmyn
![]()
pirmaargenta, 22 Sau 2017 - 22:09, parašė:
pirmaargenta, 22 Sau 2017 - 22:09, parašė: ![]()
Jūs ieškote darbo, bet kažkodėl netikite, kad jums pavyks rasti darbą. Nors turite patirtį ir gerai dirbate, jums trukdo jūsų neigiamas nusistatymas, jau iš anksto nusiteikę, kad paieška bus sunki ir jums teks nusivilti, kad jums nepasiseks. Jei pakeisite savo išankstines neigiamas nuostatas, panaudosite visas savo turimas patirtis ir įjungsite į darbo paiešką visus draugus ir pažįstamus, jums pavyks rasti darbą.
ovimama, 22 Sau 2017 - 19:11, parašė:
ovimama, 22 Sau 2017 - 19:11, parašė: ![]()
Galite paziureti man...pavyks nemokama moksla gauti ar teks uz savo pinigelius...? :-) Busiu labai dekinga...
__AUTHOR__ parašė
__AUTHOR__ parašė