Sveikos būrėjos! Gal kuri paverstų ir man kortas?! Noriu keisti savo gyvenimą..palikti savo vyrą, bėda ta, kad jis iš tų vyrų, kurie žinau persekios ir terorizuos(kažkoks psichopatas), dėl to tyliai kuriu planus-palieku savo darbą ir mąstau bėgti į užsienį...tik...turiu labai sergantį tėvą po insulto ir nelabai yra kam juo pasirūpinti, todėl esu tarsi kryžkelėje, nežinau kaip pasielgti. Klausimas: ar ilgai jis man grasins ir persekios, kai išeisiu iš namų? Ir ar nesužalos manęs?
Sveikos. Nesuprantu, yra 2 tokios pačios temos, bet čia veiksmas didesnis vyksta, tai perkeliu savo pasisakymą čia
Labukas, iūriu nauja čia viskas, net savo senąją paskyrą praganiau. Senokai besilankiau. Norėčiau konsultacijos. Gal būtų galima žvilgterėt pusmečio įvykius, kas laukia. Su vyru ® banguojantys santykiai, pavargau. Ir dar kas keista, išlindo buvę simpatijos 2 ir poros dienų bėgyje abudu, kaip grybai iš po lapų. Su vienu iš jų tikrai žinau, kad ten tik saldūs žodžiai, o dėl kito (M) nesuprantu, kas su juo. Ačiū pažiūrėjusiai. Labiausiai domina, kas laukia santuokoje artimiausiu laiku,
Beje, ar Amariliai dar čia būna?
Blykste, būtų gerai paiūrėti santykiussu sutuoktiniu R. ir jegu įmanoma, ką mąsto M. Ačiū
meiles reikalu nereik forsuot, viska gerai su tuo vyruku B, noretu jis kitokiu santykiu nei jie yra dabar, galbut is bucinuku pereit i gilesnius santykius, patarimas jums nereikia visur izvelgti kazko -ko nera, ir itarinet ir pavydet maziau reiktu, visus situs dalykus reikia issikalbeet, ir negasdinkit vyru savo noru labai greit isteket, taip tik atstumsit juos, jei pati kazkiek pasikeisit tai yra sansas kad sitie santykiai taps ilgalaikiai
Papildyta:
jums reikia gilios analizes, mes atsakom tik i viena konkretu klausima
Papildyta:
Atkeliu
o kodel negaunat darbo? blogai pasiruosiat i interviu, nerodot iniciatyvos , sedit uzsidarius, ko klausia ta atsakot, reikia paciai atsiskleist kad darbdavys ne klausinetu o sedetu issiziojes ir klausytu jusu reziume, jei maziau baiminsites, darba gausit iki lapkricio men, del darbo srities tai galiu pasakyt kad kortos rodo, viskas kas susije su dokumentais, mokytoja, buhaltere, rasytoja, admine galbut net kokia tyreja, nezinau galiu ir klyst del specialybes
Sveikos. Kodėl ilgą laiką nepritampu kolegų būry? Ar to priežastis manyje, ar visgi ne? Kokia jiems atrodau iš šono žvelgiant? Kaip turėčiau elgtis, kad situacija pasikeistų? Ačiū.
Mergaitės, help, labai svarbu!
Sveikos būrėjos! Gal kuri paverstų ir man kortas?! Noriu keisti savo gyvenimą..palikti savo vyrą, bėda ta, kad jis iš tų vyrų, kurie žinau persekios ir terorizuos(kažkoks psichopatas), dėl to tyliai kuriu planus-palieku savo darbą ir mąstau bėgti į užsienį...tik...turiu labai sergantį tėvą po insulto ir nelabai yra kam juo pasirūpinti, todėl esu tarsi kryžkelėje, nežinau kaip pasielgti. Klausimas: ar ilgai jis man grasins ir persekios, kai išeisiu iš namų? Ir ar nesužalos manęs?
Papildyta:
Aišku...o galite bent del meiles srities ismest kortas. Ar nusimato sekme?
Simpatizuoju vyriskiui B ,"trinames"tame paciame darbe.Ar simpatija abipuse?Galima perspektyva ar viskas ir liks fantaziju lygmenyje .Aciu
Laba 😊Aplamai galit paziureti nerandu vis sau skirto,kodel? Mazai cia ,kurios cia klausia n kartu per kelis men.,tai butu malonu atkreipt jusu demesi 😉aciu
Papildyta:
Aišku...o galite bent del meiles srities ismest kortas. Ar nusimato sekme?
Kurios kortos rodo negavima darbo, bloga pasiruosima, iniciatyvos nerodyma?
darbas jau gautas.