Ačiū. Tikiuosi taip ir bus kaip sakote. Atgaiva mano širdžiai šis bendravimas.
Sveikos. Nesuprantu, yra 2 tokios pačios temos, bet čia veiksmas didesnis vyksta, tai perkeliu savo pasisakymą čia
Labukas, iūriu nauja čia viskas, net savo senąją paskyrą praganiau. Senokai besilankiau. Norėčiau konsultacijos. Gal būtų galima žvilgterėt pusmečio įvykius, kas laukia. Su vyru ® banguojantys santykiai, pavargau. Ir dar kas keista, išlindo buvę simpatijos 2 ir poros dienų bėgyje abudu, kaip grybai iš po lapų. Su vienu iš jų tikrai žinau, kad ten tik saldūs žodžiai, o dėl kito (M) nesuprantu, kas su juo. Ačiū pažiūrėjusiai. Labiausiai domina, kas laukia santuokoje artimiausiu laiku,
Beje, ar Amariliai dar čia būna?
Gal kuri tarologė galėtų pažiūrėti mano situaciją
Kitą savaitę turiu darbo pokalbį-konkursą Kaip man seksis, ar laimėsiu ir gausiu tą darbą?
Būsiu labai labai labai dėkinga, jeigu pažiūrėtumėte, ką kortos rodo
Simpatizuoju vyriskiui B ,"trinames"tame paciame darbe.Ar simpatija abipuse?Galima perspektyva ar viskas ir liks fantaziju lygmenyje .Aciu
Gal galetu,kuri zvilgtelt,ne bereikalo klausiu?Aplamai maza sekme meiles srity pas mane ,kame cia saknis ?Aciu
neuzsidarykit savyje, ir neatstumkit siulomos pagalbos is kazkokio vyro, kitaip galitir nelaimet
Papildyta:
tai su kuriuo is 3 paziuret santykius?
Papildyta:
labai grazus santykiai i prieki, ir mintys ir jausmai jusu abieju grazus, labai toli i prieki neziurejau, pusmeciui, bet galimas nestumas apie kuri abu svajosit
Papildyta:
jei dar nepakviete i antra interviu, tai pakvies , o cia jusu svajoniu darbas, labai jau apie ji svajojat
Atkeliu