Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

Laba, kas noretu paziuret ne nusibodusiu meiles reikalu, bet kaip issuki teisminio proceso baigties, baigsis i gera puse ar i bloga? aciu
Atsakyti
Laba, kas noretu paziuret ne nusibodusiu meiles reikalu, bet kaip issuki teisminio proceso baigties, baigsis i gera puse ar i bloga? aciu
Atsakyti

Ačiū. Tikiuosi taip ir bus kaip sakote. Atgaiva mano širdžiai šis bendravimas.

Atsakyti

Sveikos. Nesuprantu, yra 2 tokios pačios temos, bet čia veiksmas didesnis vyksta, tai perkeliu savo pasisakymą čia 

Labukas, iūriu nauja čia viskas, net savo senąją paskyrą praganiau. Senokai besilankiau. Norėčiau konsultacijos. Gal būtų galima žvilgterėt pusmečio įvykius, kas laukia. Su vyru ® banguojantys santykiai, pavargau. Ir dar kas keista, išlindo buvę simpatijos 2 ir poros dienų bėgyje abudu, kaip grybai iš po lapų. Su vienu iš jų tikrai žinau, kad ten tik saldūs žodžiai, o dėl kito (M) nesuprantu, kas su juo. Ačiū pažiūrėjusiai. Labiausiai domina, kas laukia santuokoje artimiausiu laiku,

Beje, ar Amariliai dar čia būna?

Atsakyti
Labas visoms 4u.gif
Gal kuri tarologė galėtų pažiūrėti mano situaciją ax.gif 4u.gif
Kitą savaitę turiu darbo pokalbį-konkursą doh.gif Kaip man seksis, ar laimėsiu ir gausiu tą darbą?
Būsiu labai labai labai dėkinga, jeigu pažiūrėtumėte, ką kortos rodo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Sveikos merginos, paziurekite prasau kuri kaip man seksis su naujuoju draugu? Sutikau nauja vyra, kuris atrodo labai geras , bet kazkodel labai kirba abejonės ar mums kas nors gausis:( aciu

Atsakyti
labas vakaras visoms! Gal kuri galetu pasiziureti, kaip seksis gauti darba artimiausiu metu. Praejau pirmaji pokalbi, o del antrojo, tai liepe laukt skambucio. Kuo viskas baigsis? Is anksto didelis aciu! 😇
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2017 09 07, 02:01)
Sveikos burejos  smile.gif
Simpatizuoju vyriskiui  B ,"trinames"tame paciame darbe.Ar simpatija abipuse?Galima perspektyva ar viskas ir liks fantaziju lygmenyje .Aciu

Gal galetu,kuri zvilgtelt,ne bereikalo klausiu?Aplamai maza sekme meiles srity pas mane ,kame cia saknis ?Aciu smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Kas galetu pagelbeti ir ismesti taro kortas man 4u.gif gyvenime didelis luzis: skaudus isskyrimas su mylimu vyru, visu vilciu apie seima zlugimas, sveikatos blogejimas tiek mano, tiek artimuju, pokyciai darbe, nepelnytas smeiztas mano adresu, kolektyvu keitimas pries mano nora. Tiesiog kada sulauksiu pagerejimo? Ar lemta sutikti tinkama zmogu seimai, kuris mane myles? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2017 09 12, 14:48)
Laba, kas noretu paziuret ne nusibodusiu meiles reikalu, bet kaip issuki  teisminio proceso baigties, baigsis i gera puse ar i bloga? aciu

neuzsidarykit savyje, ir neatstumkit siulomos pagalbos is kazkokio vyro, kitaip galitir nelaimet
Papildyta:
QUOTE(Zuikelis35 @ 2017 09 13, 08:06)
<p>Sveikos. Nesuprantu, yra 2 tokios pačios temos, bet čia veiksmas didesnis vyksta, tai perkeliu savo pasisakymą čia </p><p></p><p>Labukas, iūriu nauja čia viskas, net savo senąją paskyrą praganiau. Senokai besilankiau. Norėčiau konsultacijos. Gal būtų galima žvilgterėt pusmečio įvykius, kas laukia. Su vyru ® banguojantys santykiai, pavargau. Ir dar kas keista, išlindo buvę simpatijos 2 ir poros dienų bėgyje abudu, kaip grybai iš po lapų. Su vienu iš jų tikrai žinau, kad ten tik saldūs žodžiai, o dėl kito (M) nesuprantu, kas su juo. Ačiū pažiūrėjusiai. Labiausiai domina, kas laukia santuokoje artimiausiu laiku,</p><p>Beje, ar Amariliai dar čia būna?</p>

tai su kuriuo is 3 paziuret santykius?
Papildyta:
QUOTE(volungeles @ 2017 09 15, 03:19)
<p>Sveikos merginos, paziurekite prasau kuri kaip man seksis su naujuoju draugu? Sutikau nauja vyra, kuris atrodo labai geras , bet kazkodel labai kirba abejonės ar mums kas nors gausis:( aciu</p>

labai grazus santykiai i prieki, ir mintys ir jausmai jusu abieju grazus, labai toli i prieki neziurejau, pusmeciui, bet galimas nestumas apie kuri abu svajosit
Papildyta:
QUOTE(jurgita.ar @ 2017 09 16, 17:42)
labas vakaras visoms! Gal kuri galetu pasiziureti, kaip seksis gauti darba artimiausiu metu. Praejau pirmaji pokalbi, o del antrojo, tai liepe laukt skambucio. Kuo viskas baigsis? Is anksto didelis aciu! 😇

jei dar nepakviete i antra interviu, tai pakvies , o cia jusu svajoniu darbas, labai jau apie ji svajojat
Atsakyti
Burejos! Mano klausimas del darbo. Gal paziuresit ar greitai ji rasiu ir gal paziuretumet kokia sritis man butu palankiausia? Turiu patirties keliose srityse ir siunciu cv kur tik galiu!

Atkeliu
Atsakyti
Aciu labai uz atsakyma! 4u.gif na tai nera gal mano svajoniu darbas.cia gal daugiau didelis noras pokyciu savo gyvenime. Sis darbas butu man didelis issukis ir stresas, nes tai visiskai nauja man sritis, ir baisu, kad nesugebesiu. Bet kazkodel traukia mane ten 😊
Atsakyti