Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

Merginos, perkelkit klausimus i nauja tema
Atsakyti
Labai labai prašau tarologes,paziuresite jei galite -.klausimas būtų .kokie jausmai ,mintys žmogaus Ul man?gal pagaliau bus šalia manęs žmogus
Atsakyti
QUOTE(braskeles @ 2017 08 27, 15:15)
<p>Man skaudu iki begalybes, jis taip graziai tada meluoja  cry.gif as taip tikejausi su juo seima sukurt  cray.gif nesuprantu kodel nesigauna, gal as kalta...</p>

Tik neprisiimkit kaltes sau, santykiai sunkus darbas dvieju zmoniu, ir nebutinai dabar jums jums reiktu imt ir nutraukt santykius, jei jums gerai tai megaukites tuo
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2017 08 27, 10:57)
Per daug klausimų, sioje temoje atsakoma tik i sudominusį vieną klausimą. Jei norite issamios savo problemų analizės rašykite az, bet konsultacija bus mokama. Tiesa, visai nebutina kreiptis i mane, internetu konsultuoja daug tarologu, todel galite kreiptis i bet kurį.
Papildyta:

Netraumuokit mergaitės savo blaskymaisis, ji jau nusiteikusi eiti i nauja mokyklą, todel jusu neapsisprendimas ją labiau trikdo nei tai, kad eis i kitą mokyklą.

Kol kas su ja kalbejus tik tiek - paziuresim ar priims. Nesidalinu su ja abejonemis. Staiga uzpludusias abejones atsinesiau i cia. Kad gal truputis aiskumo atsirastu.
Atsakyti

Laba diena,

Atsiprašau, neseku temos. Senokai čia besilankiau. Būčiau dėkinga už konsultaciją ir paguodą.

Su vyru susituokę jau 7 metAi. NIeko aps mus nesigavo jau nuo pat pradžių. Gyvenom pas jo mamą jos bute.

Turim dukrą. Jis neprisideda prie jos išlaikymo. Tik pakėlus labai didelį šumą, t.y. išaiskėjus kad jis "nori pabandyti" su kita, pradėjo duoti +- 50 eurų dukrai - t.y. pusė sumos už darželį ir būrelius, daugiau niekam nelieka. Pati kažkaip dėl savo finansų nesiryžau išeiti, O gal dar nepribrendus tam buvau...

Šiaip ar taip savaitgalį išsikraustau. Jis šiuo metu dirba ne Lietuvoje. Klausimas - ar pasitikėti juo ir laukti kol grįš spalio mėn ir išsiskirsim gražiuoju, ar vis dėl to pačiai eiti ir tvarkyti skyrybų ir alimentų dokumentus, nes jis eilinį kartą neslaikys savo žodžio?

Na , aišku, rūpi ir kaip mums su dukra seksis gyventi :)

Būčiau dėkinga už bet kokias prognozes.

Atsakyti

kitoj temoj uzdaviau kita klausima. Sitoj kita labai rupima.

Su vyru skiriames. Dėl jo nistikimybes, melo, zeminimo ir pan.

Kelios savaites atsirado mano gyvenime kitas zmogus. Apart pokalbiu nieko nera. Bet dusiai labai artimas. Ar iseis mums kas nors? Ar verta pasiduoti iliuzijom ir svajonem?

Atsakyti
pirmaargenta - gal galite pažiūrėti? ax.gif

QUOTE(shiver @ 2017 08 03, 10:10)
Gal kuri galėtų man atsakyti į klausimą?
Darbe numatoma restruktūrizacija. Valdžia pažadėjusi darbo vietas visiems išsaugoti. Mane domina kokios perspektyvos manęs laukia naujoje pozicijoje? O gal verta pereitį į kitą darbovietę? (tam galimybė yra)

Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2017 08 22, 18:47)
Ar tai pirmas jūsų išsiskyrimas? Kortos rodo įvykių pasikartojimą, jums šie santykiai yra svarbesni nei jūsų draugui, jis neapsisprendęs, ko nori iš gyvenimo, iš santykių. Dar galite susitaikyti, bet grįšite prie tų pačių problemų, tų pačių temų....

Ačiū labai už atsakymą, net neįsivaizduojate kaip tiksliai atsakėte... milijonas bučkių jums oro_buckis.gif

Bet aš dar vieną klausimą turiu... blush-anim-cl.gif o kaip dėl V.? Ar pradėsime su juo bendrauti?
Atsakyti

Sveikos mielosios Tarologes, kreipiuosi su klausimu. 

Paskutiniu metu labai sveikata slubuoja, nezinau kas darosi, atrodo lyg kas nagus butu prikises... Na, suprantat apie ka kalbu. 

Situacija tokia, kad mano mama skiriasi su pateviu, jis labai agresyvus, vaiksto nuolatos pas burejas, o dabar dar ir susidejo su tokia viena, kuri domisi juodaja magija, bent jau mano mamos ziniomis. Norejau pakjlausti gal butu imanoma paziureti ar neesu nuziureta ar uzkalbeta? Nes atrodo, kad kazkas tiesiog siurbia mano energija, o sveikata ritasi zemyn, prisiziuriu save, maitinuosi sveikai, ilsiuosi, stengiuosi nestresuoti, medituoju reguliariai... Gydytojai tapo mano antrieji draugai (jei galima taip issireiksti), tyriausi ir krauja, ir skydliauke, nieko neranda, o plaukai kuokstais slenka, kraujosruvos ant kuno atsiranda is niekur nieko, nebezinau ka daryti. 

Labai buciau dekinga jei uzmestumet aki i mano situacija. Ar esu nuziureta ar uzkalbeta...

P.S.- kaltes del savo sveikatos problemu niekam neverciu, tiesiog tikiu juodaja magija, ir tikiu, kad ji egzistuoja. 

Atsakyti
Sveikos burejos smile.gif
paskaitau jusu tema kartais, pamaniau, kad ir man laikas pasinaudot galimybe klausimeliui 4u.gif

Siuo metu dirbu dviejuose darbuose, turiu minty senaji darba mesti, ar palankus metas tam? O gal plesytis per abu?
Aciu
Atsakyti
Sveikos merginos turiu prašymą dėl darbo reikalų.
noriu išeiti iš šio dabartinio darbo, atlyginimas netenkina visiškai... ar į manoma kažką rasti padoraus?
Ačiū. :-)
Atsakyti
Labuka mergaitės.

Labai svarbu..

Dukra su žentu ketina išsilakstyt...tiksliau dukra čia kliedi atskirai pabūt... vaikutis mazas ..gaila būtų jei iširtų .7 ti metai kartu ...

Ar galit kuri pažiūrėt gal gi ateis į protą skubotai nepadaryt nesamonės.. valdinga ir aikštinga ji žentas tikrai geras ...

Ji Indrė jis Adamas ...ar pavyks išaugot šeimą ir toliau gyventi sutarime.

Ačiū labai atsakiusiai merginai.

Gyvena Uk ..nei nuvaziuosi greit nei paprotinsi ..
Atsakyti