Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

Sveiki,

Baigėsi mano darbo kontraktas. Neliūdžiu dėl to, bet klausimas ką toliau daryti ir iš kur būtų geresni rezultatai: ar labiau susitelti į savo kūrybinę veiklą ar susitelkti naujo darbo su stabiliom pajamom paieškoms. Ačiū! 

Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2017 08 25, 14:57)
<p>Laba diena, labai norėčiau patarimo. Šiuo metu dukra lanko vieną mokyklą, eis į trečią klasę. Pasikeitus aplinkybėms - mašina, augintinis ir pan., nutariau leisti į mokyklą arčiau namų - meniška katalikiška mokykla. Vaikas kol kas rodo noro, o mane vat apniko abejonės. Ar galima būtų pažiūrėti kuri iš mokyklų jai pačiai palankesnė. Nesinori vadovautis savo pagrįstomis ar nelabai abejonėmis. Ar keisti, ar vis tik pasilikti kur ėjom? Būsiu dėkinga.</p>

Ar jūs dar netvarkote perkėlimo dokumentų? Pagal kortįas man panašu, kad jūs jau perkelimu užsiėmusi ir atgal negrįšite. Su senąja mokykla jau atsisveikinote, ar dar ne?
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2017 08 25, 19:09)
Gal kuri rasite laiko: nuo rugsėjo gresia darbo krūvio sumažėjimas, aišku, ir atlyginimas. Kol kas dar nieko iki galo neaišku, bet neramu. Tad ar mano baimės pagrįstos? O gal niekas per daug nesikeis? Arba gal geriau ieškoti kito darbo?

Ačiū

Panašu, kad jūsų nerimas turi pagrindo, tikrai jūsų pajamos sumažės.
Tik kortos rekomenduoja neskubėti mesti darbą, nes su paieškomis bus nelengva, saugokitės, kad nuo vilko ant meškos neužšoktumėte. Strigsite su darbo paieška, o radus galite būti apgauta, kažkas nebus pasakyta, ar paslėpta, paaiškės vėliau. Labai gerai išsiaiškinkite prieš eidama kas jūsų laukia, būtinai raštu pasirašykite darbo sutartį su atlyginimo ir visų sąlygų įrašymu, nes gali tekti bėgti iš darbo su dideliais nuostoliais.
Papildyta:
QUOTE(braskeles @ 2017 08 26, 09:27)
<p>Labas rytas :-)</p>
<p>Klausimas - ar M. P. planuoja su manim savo ateiti?   Jis man labai patinka, bet kazkaip jokiu iniciatyvu is jo puses del santuokos...</p>
<p>P. S. Pirmaagenta, del darbo Jus buvot teisi, supratau, ka turejot omenyje... </p>

Tikrai, kortos tik patvirtina, kad vyriškis visiškai pasyvus, mano, kad santykių nėra reikalo skubinti, jokių jo minčių apie santuoką nesimato, greičiausiai jums nusibos toks bendravimas ir susirasite naują partnerį, nors ir kaip skausminga skirti su šiuo.
Papildyta:
QUOTE(Margareta @ 2017 08 26, 18:39)
<p>Sveiki,</p><p>Baigėsi mano darbo kontraktas. Neliūdžiu dėl to, bet klausimas ką toliau daryti ir iš kur būtų geresni rezultatai: ar labiau susitelti į savo kūrybinę veiklą ar susitelkti naujo darbo su stabiliom pajamom paieškoms. Ačiū! </p>

Savo kūrybinę veiklą vystykite kaip hobį, ar kaip papildomą veiklą, bet pajamas užsidirbkite iš samdomo darbo. Jūsų kūrybinis darbas pajamų gali atnešti tik po labai ilgo laiko, reikės daug idėti darbo, lėšų, laiko, kad pradėtų nešti pajamas iš kurių galėtumėte pragyventi.
Atsakyti

Sveiki,

Kas galite paziurekit. Kokia santykiu perspektyva su vyru M. Ar jis turi kokiu jausmu mano atzvilgiu?As esu B. Aciu. 

Atsakyti

Iš tiesų tai tik ir telikę nueiti į mokyklą, pasakyti, kad išeinam ir atsiskaityti su mokykla. Naujoji mokykla laukia mūsų sprendimo ir dokumentų iš senosios mokyklos.

Labiau norėčiau pažvelgti iš dukros perspektyvų, kuri jai būtų palankesnė. Kol kas ji nori pereiti (nes sužinojo, kad kelios kiemo draugės eis į ten, nors ne į tą pačią klasę). Aš ir ryžtingai žengiau tą žingsnį, bet likus paskutiniam žingsniui apniko abejonės. Ar teisingai elgiuosi ir kur dukrai iš tiesų būtų geriau...

Atsakyti

Ar jūs dar netvarkote perkėlimo dokumentų? Pagal kortįas man panašu, kad jūs jau perkelimu užsiėmusi ir atgal negrįšite. Su senąja mokykla jau atsisveikinote, ar dar ne?

Iš tiesų tai tik ir telikę nueiti į mokyklą, pasakyti, kad išeinam ir atsiskaityti su mokykla. Naujoji mokykla laukia mūsų sprendimo ir dokumentų iš senosios mokyklos.

Labiau norėčiau pažvelgti iš dukros perspektyvų, kuri jai būtų palankesnė. Kol kas ji nori pereiti (nes sužinojo, kad kelios kiemo draugės eis į ten, nors ne į tą pačią klasę). Aš ir ryžtingai žengiau tą žingsnį, bet likus paskutiniam žingsniui apniko abejonės. Ar teisingai elgiuosi ir kur dukrai iš tiesų būtų geriau...

Atsakyti

Pirmaargenta, o man gal galite kortose paziureti kaip seksis?  :wub:

Nes praleidote 63 psl klausimeliai.  :unsure:  

Cituoju :  :4u:

Labas rytas    :4u:

Noreciau ir as ,kad ismestumete man kortas ir paziuretumete kas manes laukia   :)

1. Nuo rugsejo einu i nauja darba, ar pasiseks ten man su finansais ir pan, ?

2. Ar pavyks isigyti savo busta?

3. Kaip klostysis mano santykiai su pavadinkim ji Z vyru?   :)

Labai lauksiu atsakymo,aciu!    :angel2:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gusikas: 27 rugpjūčio 2017 - 08:22
QUOTE(Gusikas @ 2017 08 27, 09:20)
<p>Pirmaargenta, o man gal galite kortose paziureti kaip seksis?  wub.gif</p>
<p>Nes praleidote 63 psl klausimeliai.  unsure.gif  </p>
<p> </p>
<p>Cituoju :  4u.gif</p>
<p> </p>
<p style="background-color:rgb(245,245,247);">Labas rytas    4u.gif</p>
<p style="background-color:rgb(245,245,247);"> </p>
<p style="background-color:rgb(245,245,247);">Noreciau ir as ,kad ismestumete man kortas ir paziuretumete kas manes laukia   smile.gif</p>
<p style="background-color:rgb(245,245,247);">1. Nuo rugsejo einu i nauja darba, ar pasiseks ten man su finansais ir pan, ?</p>
<p style="background-color:rgb(245,245,247);">2. Ar pavyks isigyti savo busta?</p>
<p style="background-color:rgb(245,245,247);">3. Kaip klostysis mano santykiai su pavadinkim ji Z vyru?   smile.gif</p>
<p style="background-color:rgb(245,245,247);">Labiteai lauksiu atsakymo,aciu!    angel.gif​ </p>
<p> </p>

Per daug klausimų, sioje temoje atsakoma tik i sudominusį vieną klausimą. Jei norite issamios savo problemų analizės rašykite az, bet konsultacija bus mokama. Tiesa, visai nebutina kreiptis i mane, internetu konsultuoja daug tarologu, todel galite kreiptis i bet kurį.
Papildyta:
QUOTE(Izolda @ 2017 08 27, 08:31)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="pirmaargenta" data-cid="71772922" data-time="1503773531">
<div>
<p>Ar jūs dar netvarkote perkėlimo dokumentų? Pagal kortįas man panašu, kad jūs jau perkelimu užsiėmusi ir atgal negrįšite. Su senąja mokykla jau atsisveikinote, ar dar ne?</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p> </p>
<p>Iš tiesų tai tik ir telikę nueiti į mokyklą, pasakyti, kad išeinam ir atsiskaityti su mokykla. Naujoji mokykla laukia mūsų sprendimo ir dokumentų iš senosios mokyklos.</p>
<p>Labiau norėčiau pažvelgti iš dukros perspektyvų, kuri jai būtų palankesnė. Kol kas ji nori pereiti (nes sužinojo, kad kelios kiemo draugės eis į ten, nors ne į tą pačią klasę). Aš ir ryžtingai žengiau tą žingsnį, bet likus paskutiniam žingsniui apniko abejonės. Ar teisingai elgiuosi ir kur dukrai iš tiesų būtų geriau...</p>

Netraumuokit mergaitės savo blaskymaisis, ji jau nusiteikusi eiti i nauja mokyklą, todel jusu neapsisprendimas ją labiau trikdo nei tai, kad eis i kitą mokyklą.
Atsakyti
Pažiūrėkit, kurios galit ir netingit, kaip man gausis pasiimt išsimokėtinai naują telefą iš iShop'o ir kaip iš tele2? Labai bijau, kad su iShopu nepaeis, nors ten telefonas be plano gaunas ant 100 suvirš pigiau, nei iš tele2. 'Tryznioju' dabar. angel_sadangel.gif Pagal mano pačios kortas turėčiau su iShopu kažkokių problemų turėt ir lygtais nenorės duot jie man telefo dėl kažkokių tai priežasčių. O su tele2 lyg ir ok viskas, bet loveriai ir 7 kardai. Apgaulė kažkurioj vietoj. Nu jopapa. Bet rezultatas galinis diskų pažas. Lygtais turėčiau gaut tą telefoną. Reikalas rimtai svarbus, nes naujo telefo reikia man jau mirtinai- senas visiškai galutinai sulūžo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pavasario saulė: 27 rugpjūčio 2017 - 10:10
QUOTE(Pavasario saulė @ 2017 08 27, 08:05)
Pažiūrėkit, kurios galit ir netingit, kaip man gausis pasiimt išsimokėtinai naują telefą iš iShop'o ir kaip iš tele2? Labai bijau, kad su iShopu nepaeis, nors ten telefonas be plano gaunas ant 100 suvirš pigiau, nei iš tele2. 'Tryznioju' dabar.  angel_sadangel.gif Pagal mano pačios kortas turėčiau su iShopu kažkokių problemų turėt ir lygtais nenorės duot jie man telefo dėl kažkokių tai priežasčių. O su tele2 lyg ir ok viskas, bet loveriai ir 7 kardai. Apgaulė kažkurioj vietoj. Nu jopapa. Bet rezultatas galinis diskų pažas. Lygtais turėčiau gaut tą telefoną. Reikalas rimtai svarbus, nes naujo telefo reikia man jau mirtinai- senas visiškai galutinai sulūžo.

Keistas klausimas kortoms, susideliojat kur geresnis planas ar mazesni procentai ir ten perkat, jei pagal kortas rodo kad vieni neduos tai nereiskai kad nereikia nueit ir pabandyt
Papildyta:
QUOTE(Gusikas @ 2017 08 27, 06:20)
<p>Pirmaargenta, o man gal galite kortose paziureti kaip seksis?  wub.gif</p>
<p>Nes praleidote 63 psl klausimeliai.  unsure.gif  </p>
<p> </p>
<p>Cituoju :  4u.gif</p>
<p> </p>
<p style="background-color:rgb(245,245,247);">Labas rytas    4u.gif</p>
<p style="background-color:rgb(245,245,247);">Noreciau ir as ,kad ismestumete man kortas ir paziuretumete kas manes laukia   smile.gif</p>
<p style="background-color:rgb(245,245,247);">1. Nuo rugsejo einu i nauja darba, ar pasiseks ten man su finansais ir pan, ?</p>
<p style="background-color:rgb(245,245,247);">2. Ar pavyks isigyti savo busta?</p>
<p style="background-color:rgb(245,245,247);">3. Kaip klostysis mano santykiai su pavadinkim ji Z vyru?   smile.gif</p>
<p style="background-color:rgb(245,245,247);">Labai lauksiu atsakymo,aciu!    angel.gif </p>
<p> </p>

Uzsisakykit anasile pas tarologa, cia atsakoma tik i viena konkretu klausima
Papildyta:
QUOTE(braskeles @ 2017 08 26, 06:27)
<p>Labas rytas :-)</p>
<p>Klausimas - ar M. P. planuoja su manim savo ateiti?   Jis man labai patinka, bet kazkaip jokiu iniciatyvu is jo puses del santuokos...</p>
<p>P. S. Pirmaagenta, del darbo Jus buvot teisi, supratau, ka turejot omenyje... </p>

Netgi metu begyje santuokos nesimato, o ir patys santykiai nieko gero, irskokit saves verto partnerio, kuris myletu ir gerbtu, apart sexo jam nieko is jusu nereikia ir jokiu planu jis nekuria, sorry bet tai kortos ta rodo
Atsakyti

Supratau, tuomet jeigu nesunku uzduosiu viena klausimuka :4u:

Del naujo darbuko, ar nusimato pakilimas ar vis gi ieskotis dar kito? Nes noretume isigyti savo busta. Tai  vat domina finansine prasme   :unsure:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gusikas: 27 rugpjūčio 2017 - 14:13

Man skaudu iki begalybes, jis taip graziai tada meluoja  :cry2: as taip tikejausi su juo seima sukurt  :cray: nesuprantu kodel nesigauna, gal as kalta...

Atsakyti