Sveiki,
Baigėsi mano darbo kontraktas. Neliūdžiu dėl to, bet klausimas ką toliau daryti ir iš kur būtų geresni rezultatai: ar labiau susitelti į savo kūrybinę veiklą ar susitelkti naujo darbo su stabiliom pajamom paieškoms. Ačiū!
Iš tiesų tai tik ir telikę nueiti į mokyklą, pasakyti, kad išeinam ir atsiskaityti su mokykla. Naujoji mokykla laukia mūsų sprendimo ir dokumentų iš senosios mokyklos.
Labiau norėčiau pažvelgti iš dukros perspektyvų, kuri jai būtų palankesnė. Kol kas ji nori pereiti (nes sužinojo, kad kelios kiemo draugės eis į ten, nors ne į tą pačią klasę). Aš ir ryžtingai žengiau tą žingsnį, bet likus paskutiniam žingsniui apniko abejonės. Ar teisingai elgiuosi ir kur dukrai iš tiesų būtų geriau...
Ar jūs dar netvarkote perkėlimo dokumentų? Pagal kortįas man panašu, kad jūs jau perkelimu užsiėmusi ir atgal negrįšite. Su senąja mokykla jau atsisveikinote, ar dar ne?
Iš tiesų tai tik ir telikę nueiti į mokyklą, pasakyti, kad išeinam ir atsiskaityti su mokykla. Naujoji mokykla laukia mūsų sprendimo ir dokumentų iš senosios mokyklos.
Labiau norėčiau pažvelgti iš dukros perspektyvų, kuri jai būtų palankesnė. Kol kas ji nori pereiti (nes sužinojo, kad kelios kiemo draugės eis į ten, nors ne į tą pačią klasę). Aš ir ryžtingai žengiau tą žingsnį, bet likus paskutiniam žingsniui apniko abejonės. Ar teisingai elgiuosi ir kur dukrai iš tiesų būtų geriau...
Pirmaargenta, o man gal galite kortose paziureti kaip seksis?
Nes praleidote 63 psl klausimeliai.
Cituoju :
Labas rytas
Noreciau ir as ,kad ismestumete man kortas ir paziuretumete kas manes laukia
1. Nuo rugsejo einu i nauja darba, ar pasiseks ten man su finansais ir pan, ?
2. Ar pavyks isigyti savo busta?
3. Kaip klostysis mano santykiai su pavadinkim ji Z vyru?
Labai lauksiu atsakymo,aciu!