Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

Sveikos mergaitės taro.

Gal galit žvilgtelt ..

Aš J vyrukas A ... ar įvyks ilgai lauktas susitikimas ,ką jis atneš ,kokios emocijos laukia abiejų ?

Labai dėkinga .
Atsakyti

Neįmanoma naujoje svetainėje korektiškai pacituoti, bandysiu, gal kas gausis.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirmaargenta: 22 rugpjūčio 2017 - 17:26

Laba diena 4u.gif

gal galite paziureti kokie bus tolimesni santykiai su A.pragyvenom daugiau kaip 20 metu,o dabar tokia nezinia.

Aciu.

Nežinau, kas jus neramina, ar santykiai, ar finansai? Panašu, kad jūsų esate sunerimus dėl to, kad partneris nutarė pasukti kitu keliu, jis transformuoja savo gyvenimą, jam reikia kitokio gyvenimo, greičiausiai jis išaugo iš jūsų santykių, jam reikia kažko daugiau nei jūs galite duoti, todėl suka kitu keliu. Nematau šalia jo kitos moters, tiesiog žmogus pavargo būti su jumis, nes jūs jausmų nerodėte, juos buvote užspaudusi, emociškai tik vyriškio jausmai palaikė jūsų partnerystę, bet vieno žmogaus energetika išsenka, jei ji nepapildoma tik nuolat siurbiama, tad nesistebėkite, kad žmogus svarsto apie kitokį gyvenimą. Prieškaištai ri barniai nepadės, tik meilė gali išgelbėti santykius. Paklauskite savęs nuoširdžiai, ar mylite vyriškį ir jei mylite, tai paodykite savo meilę, tai gal pristabdys santykių griuvimą.

Atsakyti
QUOTE(poksht @ 2017 08 19, 11:06)
<p>Sveiki,</p><p></p><p>Norėčiau paklausti ar artimu metu pavyks įsigyti būstą?  smile.gif</p>

Taip, pusės metų bėgyje įsigysite jums patinkantį būstą
Atsakyti
QUOTE(angelface @ 2017 08 05, 10:05)
Sveikos,

išsiskyriau su draugu (T.). ar jau nėra galimybės būti kartu? ar vis tik geriau  į tą pusę nebežiūrėti?  4u.gif

Ar tai pirmas jūsų išsiskyrimas? Kortos rodo įvykių pasikartojimą, jums šie santykiai yra svarbesni nei jūsų draugui, jis neapsisprendęs, ko nori iš gyvenimo, iš santykių. Dar galite susitaikyti, bet grįšite prie tų pačių problemų, tų pačių temų, kurios jus išskyrė ir viskas kartosis. Jums pačiai spręsti, ar norite susitaikyti, ar nenorite. Viskas priklauso, kodėl išsiskyrėte, problemos nedings, jos vis pasikartos, jei jus labai skaudina ir negalite susitaikyti su jus išskyrusiais dalykais, tada negrįžkite atgal.
Atsakyti
QUOTE(Biutiful @ 2017 08 03, 20:36)
Sveikutės!

Ar galėtų kuri iš Jūsų pažiūrėti man vieną klausimą. Ar 3 mėn laikotarpiu mano meilės fronte atsiras dėmesio vertas, rimtas vyras? Nusibodo visokie prašalaičiai, norisi jau savo uosto.

Ačiū 😊

na 3 men laikotarpy tai atsiras vyrukas ...bet parasysiu daugiau, pati uzsidarius ir bijai visko ko tik imanoma bijot, jei vieni santykiai buvo blogi-nereiskia kad kitiem nereikia duot sanso, pati esi valdinga ir stipri asmenybe parodanti kad visur viska sugebi pati pasidaryt, o vyrai tokie sutverimai kad jiems nuo prigimties lemta pasirupint silpnaja lytim, as nemanau kad esi linkus butent dabar isisleist vyra i savo uzdara pasauly, tau ten gerai tavo komforto zona, jau minejau del baimiu ir jos tave persekios kol pati nepakeisi mastymo,baime kad paliks kad susiras kita ir tt, bet elgtis su vyrai moki, ir zinai kaip prie ju prieit ir jie padarys viska ko noresi ir ko reik, ir tikrai jis atsiras 3 men laikotarpy , na kortos idomios sukrito, negaliu pasakyt ar tai bus naujas ar jau pazystamas vyrukas
Atsakyti
QUOTE(laimosiux @ 2017 08 07, 14:52)
<div><p><em>Sveikos,
</em></p><p><em>Gal ne itin originalus klausimas, bet šiuo metu labai neduodantis ramybės: kaip M</em><em>. žiūri į santykius su manimi? Ar galėčiau tikėtis ko nors rimto iš viso to perspektyvoje? unsure.gif<em>
</em></em></p><p><em>Ačiū. <em>
</em></em></p></div><p></p>

as tiesiog parasysiu tiek, kad jum jo nereikia, jokiu jausmu ir planu jam neturit, norit salia saves turet stiptru namini vyra ir finansiskai stabilu, o is jo puses lyg viskas ir grazu butu ...
Atsakyti
QUOTE(blykste38 @ 2017 08 23, 16:24)
na 3 men laikotarpy tai atsiras vyrukas ...bet parasysiu daugiau, pati uzsidarius ir bijai visko ko tik imanoma bijot, jei vieni santykiai buvo blogi-nereiskia kad kitiem nereikia duot sanso, pati esi valdinga ir stipri asmenybe parodanti kad visur viska sugebi pati pasidaryt, o vyrai tokie sutverimai kad jiems nuo prigimties lemta pasirupint silpnaja lytim, as nemanau kad esi linkus butent dabar isisleist vyra i savo uzdara pasauly, tau ten gerai tavo komforto zona, jau minejau del baimiu ir jos tave persekios kol pati nepakeisi mastymo,baime kad paliks kad susiras kita ir tt, bet elgtis su vyrai moki, ir zinai kaip prie ju prieit ir jie padarys viska ko noresi ir ko reik, ir tikrai jis atsiras 3 men laikotarpy , na kortos idomios sukrito, negaliu pasakyt ar tai bus naujas ar jau pazystamas vyrukas

Ačiū! Parašėte labai tiksliai apie mane. Ir bijau, ir noriu dėmesio ir santykių, ir vienai gerai. Žodžiu, esu nudegusi labai ir aukštus reikalavimus keliu. Tai ir prsmėtau. Lauksiu tada ir parašysiu paskui kaip baigėsi 😊
Atsakyti

Labas rytas   :4u:

Noreciau ir as ,kad ismestumete man kortas ir paziuretumete kas manes laukia  :)

1. Nuo rugsejo einu i nauja darba, ar pasiseks ten man su finansais ir pan, ?

2. Ar pavyks isigyti savo busta?

3. Kaip klostysis mano santykiai su pavadinkim ji Z vyru?  :)

Labai lauksiu atsakymo,aciu!   :angel2:​ 

Atsakyti

Laba diena, labai norėčiau patarimo. Šiuo metu dukra lanko vieną mokyklą, eis į trečią klasę. Pasikeitus aplinkybėms - mašina, augintinis ir pan., nutariau leisti į mokyklą arčiau namų - meniška katalikiška mokykla. Vaikas kol kas rodo noro, o mane vat apniko abejonės. Ar galima būtų pažiūrėti kuri iš mokyklų jai pačiai palankesnė. Nesinori vadovautis savo pagrįstomis ar nelabai abejonėmis. Ar keisti, ar vis tik pasilikti kur ėjom? Būsiu dėkinga.

Atsakyti
Gal kuri rasite laiko: nuo rugsėjo gresia darbo krūvio sumažėjimas, aišku, ir atlyginimas. Kol kas dar nieko iki galo neaišku, bet neramu. Tad ar mano baimės pagrįstos? O gal niekas per daug nesikeis? Arba gal geriau ieškoti kito darbo?

Ačiū
Atsakyti

Labas rytas :-)

Klausimas - ar M. P. planuoja su manim savo ateiti?   Jis man labai patinka, bet kazkaip jokiu iniciatyvu is jo puses del santuokos...

P. S. Pirmaagenta, del darbo Jus buvot teisi, supratau, ka turejot omenyje... 

Atsakyti