Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

Sveikos merginos turiu prašymą dėl darbo reikalų.
noriu išeiti iš šio dabartinio darbo, atlyginimas netenkina visiškai... ar į manoma kažką rasti padoraus?
Ačiū labai labai.
Esu I .
Atsakyti
Gal kuri galėtų man atsakyti į klausimą?
Darbe numatoma restruktūrizacija. Valdžia pažadėjusi darbo vietas visiems išsaugoti. Mane domina kokios perspektyvos manęs laukia naujoje pozicijoje? O gal verta pereitį į kitą darbovietę? (tam galimybė yra)
Atsakyti
Sveikutės!

Ar galėtų kuri iš Jūsų pažiūrėti man vieną klausimą. Ar 3 mėn laikotarpiu mano meilės fronte atsiras dėmesio vertas, rimtas vyras? Nusibodo visokie prašalaičiai, norisi jau savo uosto.

Ačiū 😊
Atsakyti
Sveikos,

išsiskyriau su draugu (T.). ar jau nėra galimybės būti kartu? ar vis tik geriau į tą pusę nebežiūrėti? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angelface: 05 rugpjūčio 2017 - 09:11
QUOTE(pirmaargenta @ 2017 01 11, 11:40)
Konsultuojamės toliau  4u.gif

Klausimus formuluokite kiek įmanoma tiksliau, primenu, kad taro kortomis į klausimą - kada neatsakome, geriau klausti, per pusę metų, per metus. Giliems sudėtingiems klausimams - rimtos analizės, tai ne šiai temai. Bet "ar išlaikysiu egzaminą" irgi prastas klausimas. Aukso viduriukas tarp tų kraštutinumų būtų puiku.

Tabu temos: sveikata, gimimai, mirtys.

Visos Tarologė labai laukiamos, klausimai niekada nesibaigia biggrin.gif

Prašau tolerancijos ir pagarbos vienos kitoms ( čia daugiau naujokėms).
Papildyta:
Merginos, kurioms nebuvo atsakyta ankstesnėje temoje, perkelkite klausimus į naują  4u.gif

Papildyta:
Sveiki,
situacija yra tokia:turejau artima drauga A daug metu atgal. Kiekvienas nuėjom savo keliu,turim savo seimas. Per tuos metus kartais pasisveikinam internetu,nes gyvenam ne vienoje šalyje, Tik yra keistas dalykas: abu bendraujam kaip kate su šuniu,nors ir nėra ko pyktis. Toks jausmas,lyg is manęs kažko laukiama...gal galimybe yra pamatyti kas tai galetu būti?smile.gif
Aciu jums smile.gif
Atsakyti
Laba diena,

Gal galėsite pasižiūrėti.
Šiuo metu einu skyriaus vadovo laikinas pareigas, ar pavyks užimti šias pareigas ir eiti pastovias pareigas.
Didelis ačiū
Atsakyti

Sveikos,

Gal ne itin originalus klausimas, bet šiuo metu labai neduodantis ramybės: kaip M. žiūri į santykius su manimi? Ar galėčiau tikėtis ko nors rimto iš viso to perspektyvoje? :unsure:

Ačiū. 

Atsakyti

Laba diena 4u.gif

gal galite paziureti kokie bus tolimesni santykiai su A.pragyvenom daugiau kaip 20 metu,o dabar tokia nezinia.

Aciu.
Atsakyti

Sveikos, ieškau taralogės, kuri galėtų pažiūrėti į Taro kortas man rūpima tema. Ne už ačiū. Lauksiu žinutės. Ačiū :4u:

Atsakyti

Sveikos mielosios Tarologes, kreipiuosi su klausimu. 

Paskutiniu metu labai sveikata slubuoja, nezinau kas darosi, atrodo lyg kas nagus butu prikises... Na, suprantat apie ka kalbu. 

Situacija tokia, kad mano mama skiriasi su pateviu, jis labai agresyvus, vaiksto nuolatos pas burejas, o dabar dar ir susidejo su tokia viena, kuri domisi juodaja magija, bent jau mano mamos ziniomis. Norejau pakjlausti gal butu imanoma paziureti ar neesu nuziureta ar uzkalbeta? Nes atrodo, kad kazkas tiesiog siurbia mano energija, o sveikata ritasi zemyn, prisiziuriu save, maitinuosi sveikai, ilsiuosi, stengiuosi nestresuoti, medituoju reguliariai... Gydytojai tapo mano antrieji draugai (jei galima taip issireiksti), tyriausi ir krauja, ir skydliauke, nieko neranda, o plaukai kuokstais slenka, kraujosruvos ant kuno atsiranda is niekur nieko, nebezinau ka daryti. 

Labai buciau dekinga jei uzmestumet aki i mano situacija. Ar esu nuziureta ar uzkalbeta...

P.S.- kaltes del savo sveikatos problemu niekam neverciu, tiesiog tikiu juodaja magija, ir tikiu, kad ji egzistuoja. 

Atsakyti
merginos prasau zvilgterekite ka rodo kortos, nujauciu kad darbe vyksta nevisiskai grazus dalykai, kaip tureciau reaguoti ar kalbeti su kolegomis, ar sakyti vadovui. ar geriau islaukti, viskas praeis. O galbut as klystu.
Ačiū žvilgterėjusiai
Atsakyti

Sveiki,

Norėčiau paklausti ar artimu metu pavyks įsigyti būstą?  :)

Atsakyti