Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

QUOTE(blykste38 @ 2017 07 26, 11:51)
na 3 men begyje susitikimo nebus tarp jusu
del santykiu, pati nezinai kam tau ju reikia, jausmu nera jokiu is jusu abieju, reiktu pasidomet jo gyvenimu, nes salia jo yra moteris, jam idomu bendraut su tavim o tu lyg uzkereta lauki kiekvienos jo zinutes, santykiai jusu isliks draugiski, manau puses metu begyje svarstysit susitikima, tik kazkokie sunkumai iskils is jo puses , gal su dokumentais kokiais

Aciu!
Atsakyti
Aciu uz atsakyma, taiklu, praejo ta trauka tam zmogui smile.gif

Turiu nauja klausima. Darbe mane vercia dalyvauti atrankoje i kita pozicija. Atranka vyks per mano atostogas, del to turiu atsaukti visus planus, bet musu imoneje yra pasitaike atveju, kai zmogu vercia dalyvauti, taciau is tiesu i ta pozicija priima visai kita. Galbut taip dirbtinai kuria konkurencija. Kaip man seksis toje atrankoje? Ar liksiu kvailes vietoje? Ar ta nauja pozicija uzimsiu vis tik? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2017 07 17, 19:17)

Jūs tikriausiai esate stipri asmenybė ir jis vis abejoja, ar galėsite bendrauti. Jis žmogus pratęs viską po savo padu pakišti, todėl dar neapsisprendžia ar jums pavyktų būti kartu, Dar nenusprendė kokiu būdu jus paversti musele ir apipinti savo voratinkliu. Perspektyvoje, vyriškis dominuos ir jei būsite su juo, tai turėsite būti jam paklusni.

Dekoju labai. Griztu su feedback'u. Deja taip ir ivyko- as nesileidau pakisama po padu, tai nieko doro ir nesigavo mums. Jus teisi esate- esu stipri ir niekada nestovesiu uz vyro. Galiu stoveti tik salia.
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2017 01 11, 11:40)
Konsultuojamės toliau  4u.gif

Klausimus formuluokite kiek įmanoma tiksliau, primenu, kad taro kortomis į klausimą - kada neatsakome, geriau klausti, per pusę metų, per metus. Giliems sudėtingiems klausimams - rimtos analizės, tai ne šiai temai. Bet "ar išlaikysiu egzaminą" irgi prastas klausimas. Aukso viduriukas tarp tų kraštutinumų būtų puiku.

Tabu temos: sveikata, gimimai, mirtys.

Visos Tarologė labai laukiamos, klausimai niekada nesibaigia biggrin.gif

Prašau tolerancijos ir pagarbos vienos kitoms ( čia daugiau naujokėms).
Papildyta:
Merginos, kurioms nebuvo atsakyta ankstesnėje temoje, perkelkite klausimus į naują  4u.gif

Labas, turiu klausima, ar D. bus gyvenime su manimi, ar ne ? is anksto dekoju.
Atsakyti
Sveikos,Mielosios,drebančia širdim aš...,
mano vyras V. sako,kad padavė skyryboms,ojei,slysta man žemė iš po kojų...
Ar bus vis gi skyrybos,o gal netyčia susitaikysim?
Ačiū iš anksto.
Atsakyti
QUOTE(*Drugeliai* @ 2017 07 30, 06:04)
Sveikos,Mielosios,drebančia širdim aš...,
mano vyras V. sako,kad padavė skyryboms,ojei,slysta man žemė iš po kojų...
Ar bus vis gi skyrybos,o gal netyčia susitaikysim?
Ačiū iš anksto.

Labai liudna, bet taip -3 men begyje rodo skyrybas
Ne visi vyrai megsta but "po padu" jus per daug savim pasitikinti ir aplamai per stipri net nemoteriska asmenybe, beje jausmu is jusu puses - nera, pas ji viskas pagrysta argumentais ir jis visada- visada teisus netgi jei ir neteisus jis irodys kad teisus
Net nezinau ar patarimas bandyt pasikeist- isgelbetu santykius, kai jausmu nera tai labai sunku juos susigrazint
Papildyta:
QUOTE(so.am.i @ 2017 07 27, 19:20)
Aciu uz atsakyma, taiklu, praejo ta trauka tam zmogui smile.gif

Turiu nauja klausima. Darbe mane vercia dalyvauti atrankoje i kita pozicija. Atranka vyks per mano atostogas, del to turiu atsaukti visus planus, bet musu imoneje yra pasitaike atveju, kai zmogu vercia dalyvauti, taciau is tiesu i ta pozicija priima visai kita. Galbut taip dirbtinai kuria konkurencija. Kaip man seksis toje atrankoje? Ar liksiu kvailes vietoje? Ar ta nauja pozicija uzimsiu vis tik? smile.gif

Taip jums yra daug sansu uzimt nauja pozicija
Atsakyti
QUOTE(blykste38 @ 2017 07 30, 13:05)
Labai liudna, bet taip -3 men begyje rodo skyrybas
Ne visi vyrai megsta but "po padu" jus per daug savim pasitikinti ir aplamai per stipri net nemoteriska asmenybe, beje jausmu is jusu puses - nera, pas ji viskas pagrysta argumentais ir jis visada- visada teisus netgi jei ir neteisus jis irodys kad teisus
Net nezinau ar patarimas bandyt pasikeist- isgelbetu santykius, kai jausmu nera tai labai sunku juos susigrazint
Papildyta:

Ačiū... Neįsivaizduoju,kaip visa tai reikės ištverti...
Tikrai taip, jis visada teisus. Jausmų iš jo pusės taipogi nėra jau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Drugeliai*: 30 liepos 2017 - 14:59

Sveiki,

Kas galite paziurekit. Kokia santykiu perspektyva su vyru M. Ar jis turi kokiu jausmu mano atzvilgiu?As esu B. Aciu. 

Atsakyti
Sveikos. As vel su klausimu. Kokios perspektyvos sitam darbe? Kas laukia artimiausia pusmeti? Ar tik juodas arimas, ar ir ivertinimas?
Atsakyti
Labas vakaras, turiu klausima del darbo, kokios perspektyvos nusimato (siuo metu atostogauju), ar rasiu patinkanti? aciu
Atsakyti
Laba diena

gal galite pažiūrėti ar pavyks man susitaikyti su I ?
Dekoju smile.gif
Atsakyti
Sveiki. Mergaitės. Labai reikia pagalbos. Reikalas tame, kad buvo 2019 planuojamas darbovietės, kur aš dirbu, uždarymas. O dabar reikalai pasisuko kita linkme ir yra gandų, kad viskas vyks kur kas greičiau. Labai prašau, kas galite, pažiūrėkite ką kortos rodo dėl mano darbo. Nežinau nei ką galvoti, nei ko imtis toliau (
Atsakyti