Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

Laba diena,

Gal kortos parodys ar nusimato mano gyvenime vyras per ateinančius metus?
Atsakyti
QUOTE(** Svaja** @ 2017 01 19, 19:26)
Tai rami pusmetį pabuvau ,darbas namai vaikai ,jokių rimtų tūsų biggrin.gif  tai va ...noris pokyčių ,pasiilgau , o ir pasirodyt norisi  smile.gif paskraidysiu ir grįšiu  o pas kui dievai težino ką darysiu bigsmile.gif
Man pokyčių reik tada as suaktyvėjus,..auginau plaukus ,sugalvojau trumpai nusikirpau...kažko trūko...tai nusiblondinau ....kol kas rami ,bet noriu išgauti spalvą tik man  biggrin.gif  tai atspalvių žiurinėju  biggrin.gif

Žinau kad tuoj šulas šaus ir vėl tamsi būsiu rolleyes.gif tokia nenuorama ,dėmesį mėgstanti...juk liūtas  biggrin.gif

Nu jau tikrai,liutui scenos reikia biggrin.gif
As tai baile,nusikerpu viena plauka ir gailiu paskui biggrin.gif Nors dabar nusireziau kasas ir dar negailejau biggrin.gif
Kazin kur Amariliai dingo?
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2017 01 20, 11:43)
Nu jau tikrai,liutui scenos reikia biggrin.gif
As tai baile,nusikerpu viena plauka ir gailiu paskui biggrin.gif Nors dabar nusireziau kasas ir dar negailejau biggrin.gif
Kazin kur Amariliai dingo?

biggrin.gif na scenos gal nereikia biggrin.gif

Jo įdomu,ir Pavasario saulė prapuolė unsure.gif
Atsakyti
Metai nauji prasidejo,taip norisi ir nauju izvalgu biggrin.gif Kam del darbo,kam del meiles,a ne?
Mano zenklo atstovams Palmira zadejo visai neblogus metus,tai jau laukiu kada cia kas gero prasides ax.gif O kaip Tau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oneiga: 20 sausio 2017 - 16:22
QUOTE(Oneiga @ 2017 01 20, 16:04)
Metai nauji prasidejo,taip norisi ir nauju izvalgu biggrin.gif Kam del darbo,kam del meiles,a ne?
Mano zenklo atstovams Palmira zadejo visai neblogus metus,tai jau laukiu kada cia kas gero prasides ax.gif O kaip Tau?

Aš kažkaip nesidomėjau,šiuos metus nei ieškosiu meilių ty vyro nei ką,leidžiu vagai savaime tekėti ... o ką atneš metai tu džiaugsiuos . Jau ačiū pernai metai vėjų prinešė..aišku tai pamokos ir dėkinga už jas. 4u.gif Tikiuos nebus blogiau nei pernai .

Tiesiog reikia būti geram ir gėris dvigubai pareis,tokia ir stengiuos būti ..ir žinai ..pirmas gėris man nutikęs buvo tas kad ..mano brolis man lb netikėtai pats pasiūlė pagalbą liepė ją priimti griežtai , čia buvo man lb netikėta ypač iš to brolio ...visad prieš miegą Dievuliui dėkoju už mano brolius ir vaikus ,draugę gerą. Kai nustoji galvoti tik apie save savaime viskas susitvarko. Reikia žmogui tik suprasti ...o suprasti paded pamokos . Jos ne veltui duotos. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ** Svaja**: 20 sausio 2017 - 17:38
Laba vakara,

Būsiu dėkinga už atsakymą į mano klausymą:

Kadangi nesenai grįžom į Lt, pradėjau ieškotis darbo, klausymas būtų toks : Ar pavyks susirasti darb pysmečio bėgyje?
Atsakyti

Labas rytas  :4u:  Noriu del darbo paklausti. Ka blogai padariau, kada ir ar tikrai padariau? Man tik pasake kad skundesi del manes vadovai bet nieko daugiau! Stresuoju labai ir istisai man darbines sutuacijos sapnuojasi, gal jau reikia mankstint sparnus is ten...  :cray:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braskeles: 22 sausio 2017 - 09:16
Galite paziureti man...pavyks nemokama moksla gauti ar teks uz savo pinigelius...? :-) Busiu labai dekinga...
Atsakyti
Sveikos merginos,
Pradejau ir as dometis taro kortom, bet sau niekaip neiseina interpretuoti
Situacija tokia: niekaip neiseina vyriskis is galvos jau puse metu...lyg butu apsede kas...matau kiekviena savaite...nzn ar vedes ar turi seima...paklausti negaliu, jis mano destytojas smile.gif Didelis jo demesys ir noras padeti man...tik klausimas kaip studentei ar moteriai smile.gif Laaaaabai jau jis patinka man kaip vyras wub.gif
Klausimas: kokie sio vyro ketinimai, jausmai man ir santykiu perspektyvos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Reikia ant zemes nusileisti arba toliau skraidyti padebesiais smile.gif)))
Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(protegi @ 2017 01 22, 19:19)
Sveikos merginos,
Pradejau ir as dometis taro kortom, bet sau niekaip neiseina interpretuoti
Situacija tokia: niekaip neiseina vyriskis is galvos jau puse metu...lyg butu apsede kas...matau kiekviena savaite...nzn ar vedes ar turi seima...paklausti negaliu, jis mano destytojas smile.gif  Didelis jo demesys ir noras padeti man...tik klausimas kaip studentei ar moteriai smile.gif Laaaaabai jau jis patinka man kaip vyras  wub.gif
Klausimas: kokie sio vyro ketinimai, jausmai man ir santykiu perspektyvos  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Reikia ant zemes nusileisti arba toliau skraidyti padebesiais smile.gif)))
Aciu  mirksiukas.gif

Protegi, jūs abu galvojate apie vienas kitą su simpatija. Jūs pati labai mielai nertumėte į nuotykį, galvojate apie galimus aistringus santykius. Vyriškis simpatizuoja, mielai paflirtuos, nors į rimtesnius santykius, ar romaną nesivels. Išnaudokite sau naudingai jums skiriamą dėmesį, bet neturėkite tuščių vilčių, nes labai nusivilsite ir jausitės įskaudinta. Nerodykite pati iniciatyvos, o dėstytojo rodomą dėmesį mielai priimkite ir išnaudokite jį sau pragmatiškai, studijose. Saugokitės manipuliavimo, nes jis tam turi galias, o jūs deja, nelabai ką galite.
Atsakyti
Atkeliu klausimuką, gal galite pažiūrėti ax.gif 4u.gif
QUOTE(Vijoka @ 2017 01 16, 12:56)
Laba diena,
prašau padėliokite  4u.gif 
Darbe vyksta nemalonūs dalykai, kažkokios paslaptys, nutylėjimai,neliko draugiškumo,tiesiog nebemalonu ten dirbti  verysad.gif turiu planų viską pakeisti, ar pusmečio bėgyje kortos mato pokyčius darbinėje veikloje,kurie labai susiję su MB, ar pavyks įgyvendinti turimus planus? Ačiū 4u.gif  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Christina @ 2017 01 21, 18:36)
Laba vakara,

Būsiu dėkinga už atsakymą į mano klausymą:

Kadangi nesenai grįžom į Lt, pradėjau ieškotis darbo, klausymas būtų toks : Ar pavyks susirasti darb pysmečio bėgyje?

Jūs ieškote darbo, bet kažkodėl netikite, kad jums pavyks rasti darbą. Nors turite patirtį ir gerai dirbate, jums trukdo jūsų neigiamas nusistatymas, jau iš anksto nusiteikę, kad paieška bus sunki ir jums teks nusivilti, kad jums nepasiseks. Jei pakeisite savo išankstines neigiamas nuostatas, panaudosite visas savo turimas patirtis ir įjungsite į darbo paiešką visus draugus ir pažįstamus, jums pavyks rasti darbą.
Atsakyti