Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

Sveikos merginos deliojancios kortas. Labai reikia jusu pagalbos. Smarkiai susipykau su vienu brangiu zmogumi. Nerandu sau vietos. Bijau kad jau viskas nepataisoma cray.gif Gal kuri galetu zvilgtelt ar dar yra tikimybe kad viskas susitvarkys. Jo vardo pirma raide V. Busiu labai dekinga. Man tai labai svarbu
Atsakyti
Sveikos, statybos eina i pabaigą, statytojai zada dar vasara raktus atiduoti.Tačiau domina ar yra reali galimybe dar siais metais isikelti? Ar viskas vyks sklandziai? Kaip pasiseks dokumentacija ir piniginiai reikalai?
Atsakyti
QUOTE(adelaida6 @ 2017 06 27, 10:14)
Sveiki, turiu klausimą - keičiasi darbovietės direktorius nuo pirmadienio. Gal galit pažiūrėt, ar su to naujo žmogaus atėjimu nusimato didesnė alga, kažkokios karjeros galimybės konkrečiai man?

zinokit perspektyvos su nauja valdzia labai jums palankios, ir algos pakelimas galimas ...tik, reiks idet ziniu ar ,gal pasitobulint ,ar netgi koki kursa pereit, bet viskas svieciasi i jusu nauda
Papildyta:
QUOTE(Zemyna32 @ 2017 06 30, 11:37)
Laba diena taro mergaitės  4u.gif
Gal galėtumėte pažiūrėti kas manęs laukia meilės srityje artimiausiu metu. Yra vyrukas M.Z, pusmetį blaškomės, tai kartu, tai vėl atskirai. Nebežinau ar verta dar ko tikėtis iš šių santykių. Kokia šių santykių perspektyva ? Dėkoju iš anksto už atsakymą  4u.gif

uzbegant visai istorijai uz akiu, jusu santykiu perspektyva butu labai grazi, gal net ir bus, bet jums abiem reik dirbt siuo klausimu, pati nerodai nespinduliuoji jokiais jausmais, gal reiktu jau atsivert ir parodyt kazkokius jausmus, mintys jo grazios, gal ir noretu rimtesniu santykiu, naujos pradzios, kitokio lygio, bet jis nieko negauna i tai , atverkit sirdy ir santykiai pasikeis
Papildyta:
Merginos, as suprantu jusu visu norus, bet jus turit irgi suprast, ne visos cia profesionales delioja kortas, taigi asmeniskai as atsirenku klausimus kam atsakyt- kodel ? todel kad kai i kai kuriuos klausimus zinau -nesugebesiu atsakyt
i asmenines zinutes neatsakau taip pat ...sorry
[/B][COLOR=blue]
Atsakyti
Sveikos burejos. Nera aplink jokiu gerbeju siuo metu - ar atsiras koks vaikinas per artimiausia pusmeti?
Aciu
Atsakyti
Sveikos, mergaites! 4u.gif Gal kuri galetu pasiziureti, kaip man seksis vienai su dukrele paatostogaut siltuose krastuose?kelione rugpj. pacioj pabaigoj, rugs. pr. Viena su vaiku keliauju pirmakart ir nezmoniskai bijau, ar viska rasiu, ar kas nenutiks. Ko tiketis? Nu toks konkretus issukis, ir noriu, ir bijau 😂.
Atsakyti
Sveikos, merginos, susiduriau su kvaila situacija. Vienas vyras man taip krito i aki, kad nesuprantu savo minciu ir tos nenormalios traukos tam zmogui. Romano nemezgam, net jokiu uzuominu i tai nera ir buti negali. Klausimas: ar man pavyks atsikratyti sito apsedimo (kitaip net nezinau, kaip ivardinti tokia busena)? Jauciuosi kaip 5-oke, pirma karta susiradusi nuotolini aistru objekta. Pati imu pavargti nuo savo kvailu fantaziju biggrin.gif
Atsakyti
Šiek tiek koreguoju savo klausimą: Sveikos, merginos, susiduriau su kvaila situacija. Vienas vyras man taip krito i aki, kad nesuprantu savo minciu ir tos nenormalios traukos tam zmogui. Romano nemezgam, net jokiu uzuominu i tai nera ir buti negali, bet ta fantazija liejasi per krastus, ir nesuprantu, ar man tik atrodo, ar taip ir yra - pagaunu ji keistai spoksanti. Klausimas: koks to zmogaus poziuris i mane? Ar man pavyks atsikratyti sito apsedimo (kitaip net nezinau, kaip ivardinti tokia busena)? Jauciuosi kaip 5-oke, pirma karta susiradusi nuotolini aistru objekta. Pati imu pavargti nuo savo kvailu fantaziju biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo so.am.i: 11 liepos 2017 - 12:11
Na kaip matau, daugelis čia klausinėja apie santykius, matyt tai aktualiausia tema biggrin.gif Aš tarp jų smile.gif
Labai smarkiai nesitikiu atsakymo, bet jei kas ras laiko, būsiu dėkinga.
Klausimas: kokios romantiškų santykių perspektyvos su L.? Paleisti ar mėginti? Jei reikės kažką sukonkretinti būtinai atsakysiu.
Atsakyti

Taip, jums pavyks įrodyti tiesą ir gauti tai, kas jums priklauso.
[/quote]
Atejau pasakyti,kad issipilde! mirksiukas.gif 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Labukas ismintingoms zinovems,
Naujas etapas, kuriame visko daug ir naujo, bet jame ir naujas vyriskis; pasimetusi, sutrikusi, ir pametusi galva 😁
Kaip i tai ziuri kortos?
Aciukas is anksto
Atsakyti
norejau paklausti ar galu gale as isigysiu ta savo issvajota busta??lygtai galimybes yra o kaip nesimato to finalo taip nesimato.tai kaip ten bus?
Atsakyti
Laba diena, jeigu galima ir as turiu klausima. Kokie E.K. jausmai man ir santykiu perspektyva su juo? Zmogus bendrauja labai noriai, kalba, kaip noretu, kad mes butumem pora, taciau pakvietes susitikt vis 'atsaukia'- atsiranda nuolat kazkas, kas sutrukdo. Tai jau imu nebesusigaudyt, kaip cia kas. Aciu tai, kuri paziures. 4u.gif
Atsakyti