Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

QUOTE(SaturDAY1 @ 2017 06 28, 16:52)

Gal kas galetu zvilgtelt?
Atsakyti

per daug klausimu , gal kreipkites kur privaciai kas daro gilesnes ir issamesnes analizes
....na gal tada svarbiausias....kaip darbiniai reikalai....jei galit bukit geros perzvelkit ....nes manau jei darbo bus tai ir pinigeliu gal siek tiek...😉
Atsakyti
QUOTE(dzese @ 2017 07 05, 12:30)
per daug klausimu , gal kreipkites kur privaciai kas daro gilesnes ir issamesnes analizes
....na gal tada svarbiausias....kaip darbiniai reikalai....jei galit bukit geros perzvelkit ....nes manau jei darbo bus tai ir pinigeliu gal siek tiek...😉

Aš su kortomis nedraugauju, mano energetika su jomis nesutinka, bet diagnozuoju kita sistema. Tačiau tai darau tik pažįstamiems. Todėl nežinau ar mano sistema užkabino jus, ar parodė mano pačios reikalus biggrin.gif Bet žodžiu, pabandžiau ir pati dėl įdomumo ir rodo, kad reikalai bus jums per ateinantį laiką: rudenį, žiemą tikrai geri, turėtų susitvarkyti darbo sritis, jei tik neperlenksite lazdos smile.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu paklausti kokia mano santykiu perspektyva su R? Yra galimybe man vaziuoti studijuoti i uzsieni, kaip paveiktu musu santykius toks mano nusprendimas..
Atsakyti
blykste38, gal Jūs galėtumėte pažiūrėti? 4u.gif Esu "užstrigusi" mokslu - karjeros reikaluose dėl susiklosčiusiu aplinkybiu. Kaip reikalai klostysis toliau iki metu pabaigos? Na, įtariu strigima kurį laika ir po mokslu baigimo, tai svarstau, gal po rugsėjo būtu verta kokiam mėnesiui tiesiog išvykti kažkur, kol darbo/praktikos neturiu. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimeta: 05 liepos 2017 - 14:48
QUOTE(Monteverte @ 2017 07 05, 14:33)
Aš su kortomis nedraugauju, mano energetika su jomis nesutinka, bet diagnozuoju kita sistema. Tačiau tai darau tik pažįstamiems. Todėl nežinau ar mano sistema užkabino jus, ar parodė mano pačios reikalus biggrin.gif Bet žodžiu, pabandžiau ir pati dėl įdomumo ir rodo, kad reikalai bus jums per ateinantį laiką: rudenį, žiemą tikrai geri, turėtų susitvarkyti darbo sritis, jei tik neperlenksite lazdos smile.gif

Aciu🌷
Atsakyti
QUOTE(SaturDAY1 @ 2017 06 24, 22:56)
Dar karta jums nuosirdingai dekoju, kad skiriate savo laika.
Na taip pirma diena tikrai sunki buvo jau galvojau kad teks mesti ir kito ieskotis. Bet uzsispyrimas savo daro  . Taciau siuo metu kilo kitas neduodantis ramybes klausimas. Vat darbe susipazinau su vaikinu T.  ( uzkalbino) na or pradejom bendraut. Butu labai idomu suzinoti kokios mintys apie mane. Ar gali  buti kazkas rimto ar tik siaip laisvas bendravimas.
Is anksto dekoju  smile.gif

Gal kazkas gali zvilgtelt?
Atsakyti
Vis dar labai aktualu, ir busiu dekinga jei kas perzvelgs.
QUOTE(Eri` @ 2017 06 25, 16:20)
Sveikos cia besilankancios.
Labai keistai nutiko, kad per nakti issiskyriau su draugu, isgyvenome poroja beveik metus, (tai kaip ir mazai laiko taciau pakankamai daug). Joniniu naktis pateike stebukla, vakara praleidom smagiai o nakti ( 4 val ryto) teko atsisveikinti..
klausimas butu itin elementarus... kas toliau? ar jis gris, ar mes vel susieisim? ar visgi pamirst... Galbut kazkur uz kampo tyko manes jau kitas gyvenimas su kitu vyru?
Ir jei nesunku, pasakykit prasau izvalgas apie vaikus mano gyvenime?

Aciu, lauksiu bet kokios izvalgos

Atsakyti

Merginos, noriu paklausti, ar būtų norinčių atvykti į mano konsultacijas Kaune gyvai pabendrauti?
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2017 07 05, 18:04)
Merginos, noriu paklausti, ar būtų norinčių atvykti į mano konsultacijas Kaune gyvai pabendrauti?

as uz smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites. Ir vel santykius su vyru istiko krize. Kartais net atrodo,kad artejam prie skirybu slenkscio,o gal jau ant jo ir stovim ...Gal kuri gali paziureti ka zada kortos? Iskarto didelis ACIU
Atsakyti
Gal galėtumėte patarti dėl sklypo pirkimo. Pernai su vyru nusižiūrėjome sklypą su ežero pakrante ir mišku. Jis mus labai sužavėjo, bet nesiryžome pirkti. Atėjus pavasariui vis pakalbėdavome apie jį, bet pardavime jo jau nebebuvo. Neseniai su mumis susiekė sklypo savininkas ir pasiūlė pirkti tą sklypą. Vertiname taip kaip ženklą, kad reiktų pirkti. Tačiau abejonių yra. Ar verta į jį investuoti? Gal galite pažiūrėti šią situaciją. Ačiū!
Atsakyti