Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

Labas
Gal mergaites kuri perzvelgsite ir pasakysite ar man verta testi santykius su V? Ir ar pageres kiek piniginia ir darbo klausimai? Nes taip sunkiai pas mane viskas kad taip dar nebuvo.....buciau labai dekinga
Atsakyti
Sveikos merginos.
Noreciau ir as tarologiu paklausti 4u.gif

Ar vyras, vardu A. isties myli mane, kaip kad ir tvirtina? Kokios ateities su juo tiketis?
Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Prieš daugiau nei mėnesį čia prašiau patarimo dėl naujų pareigų ir nežinau ar tai sutapimas, ar ne, bet gautas atsakymas pasitvirtino. Atėjo laikas ir iškilo aikštėn darbai, apie kuriuos buvo gražiai nutylėta, specialiai nesakyta. Dabar lyg ir norėtųsi kibti į darbus, bet jaučiuosi išsekusi morališkai, nežinau už ko griebtis, apima beviltiškumo jausmas, o ir palankumo nejaučiu. Galbūt geriau tiesiog palikti šį darbą ir ieškoti kitos veiklos savo gyvenime? Ką rodo kortos? Taip kaip yra dabar manęs netenkina ir tam tikra prasme žlugdo... Ačiū Jums iš anksto...
Atsakyti
sveikos,gal galite paziureti ar bus stabilu pas mane darbe,nes darbe keiciasi valdzia ir baisu ar neatleis ar liks stabilus finansai ,ir dar ,tik nesijuokit bet turiu slapta svajone pradeti laikytis teises ,bet esu zemute ir turiu komplesa del ugio ,taigi bijau net pradeti ,ar islaikyciau is tikro jas ?nes pinigeliu ir taip neprudai o pradeti kursus noreciau jau kita menesi ir ar man pavyktu ar net nebandyti dar nelaikas?
Atsakyti
Sveiki, turiu klausimą - keičiasi darbovietės direktorius nuo pirmadienio. Gal galit pažiūrėt, ar su to naujo žmogaus atėjimu nusimato didesnė alga, kažkokios karjeros galimybės konkrečiai man?
Atsakyti
Laba diena, norėčiau paklausti tokio dalyko, maždaug pusmetį jau tęsiasi tokia situacija, kad mūsų šeimos pajamos auga,tikrai turime daug darbo ir galimybę uždirbti, tačiau nutinka tokie dalykai, nelaimingi atsitikimai, avarijos, gaisras, kurie reikalauja vis didesnių ir didesnių investicijų, ar tai atsitiktinumas? Kaip padaryti taip, kad nustotų tokie dalykai, kurie pastoviai reikalauja didelių investicijų?
Atsakyti
QUOTE(SaturDAY1 @ 2017 06 24, 22:56)
Dar karta jums nuosirdingai dekoju, kad skiriate savo laika.
Na taip pirma diena tikrai sunki buvo jau galvojau kad teks mesti ir kito ieskotis. Bet uzsispyrimas savo daro  . Taciau siuo metu kilo kitas neduodantis ramybes klausimas. Vat darbe susipazinau su vaikinu T.  ( uzkalbino) na or pradejom bendraut. Butu labai idomu suzinoti kokios mintys apie mane. Ar gali  buti kazkas rimto ar tik siaip laisvas bendravimas.
Is anksto dekoju  smile.gif

Atsakyti
Laba diena, gal kas nors pastebes ir mano klausima. Siuo metu gyvenime kaip ir neturiu, kuo skustis, bet labai nesutariu su vyro gimine. Anksciau tvyrojusi tyli itampa peraugo i saltaji kara. Mano nuomone, tie zmones yra be galo arogantiski, pagiezingi, menkinantys kitus ir aukstinantys save, tikri intrigantai, salia ju jauciuosi blogai, todel paskutiniu metu kiek tik imanoma esu atsiribojusi. Ir labai idomus sutapimas - pradejusi nesutarti emiau labai daznai sirgti, ypac po pasaipaus uosvio palinkejimo "nesirgti ir ilgai gyventi" (kaip zmogus, pergyvenes vezi, drasiai tyciojasi). Man idomu, kokiu dar staigmenu galiu sulaukti is tos seimos, ar ju neapykanta man ir mano seimos santykiams tures itakos?
Atsakyti
Laba diena taro mergaitės 4u.gif
Gal galėtumėte pažiūrėti kas manęs laukia meilės srityje artimiausiu metu. Yra vyrukas M.Z, pusmetį blaškomės, tai kartu, tai vėl atskirai. Nebežinau ar verta dar ko tikėtis iš šių santykių. Kokia šių santykių perspektyva ? Dėkoju iš anksto už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zemyna32: 30 birželio 2017 - 13:39
Laba diena, noriu konsultacijos ir as.
Kova suzinojau apie savo onkologine liga. Dabar gydausi, svytina.

Parsakykit kokia mano ateitis. Ar as visiskai pasveiksiu?kiek man liko? unsure.gif nebijau sito atsakymo 😊
Ar grisiu i darba, kas keisis gyvenime, kaip bus seimoj.

Aciu
Atsakyti
QUOTE(Glascha @ 2017 06 28, 09:34)
Laba diena, norėčiau paklausti tokio dalyko, maždaug pusmetį jau tęsiasi tokia situacija, kad mūsų šeimos pajamos auga,tikrai turime daug darbo ir galimybę uždirbti,  tačiau nutinka tokie dalykai, nelaimingi atsitikimai, avarijos, gaisras, kurie reikalauja vis didesnių ir didesnių investicijų, ar tai atsitiktinumas? Kaip padaryti taip, kad nustotų tokie dalykai, kurie pastoviai reikalauja didelių investicijų?

Na kortos jums tikrai neatsakys i sitaklausima, kaip taisykle - sakoma sėkmė myli tyla, gal is jusu rato kas nors labai pavydi ir tai sukelia jums sunkumus, minties galia gali but labai stipri, del uzkalbejimu kokiu ar apsaugos reiktu kreptis pas kokius ekstrasentus , aiskiariagius, gal jie padetu jums su apsauga nuo bloga linkinciu zmoniu
Atsakyti
QUOTE(eirona @ 2017 06 25, 16:51)
Sveikos,
Norėčiau sužinoti kokia santykių perpektyva su V? Jis į mane rimtai žiūri?☺
Ačiū lb už įžvalgas wub.gif

Pirmas dalykas kas krenta i akis , is jusu abieju nera jokiu jausmu , toks vaizdas kad V reikalingas tam kad issigydyt senas zaizdas, o jam siuo metu labiau darbai rupi
nelabai susigaudau, arba jus abu po kazkokiu skyrybu ir nei vienam realiai nereikia jokiu santykiu, arba jusu santykiai griuva ir juos bandot issaugot ir isisavint klaidas kokias padaret, is jusu puses reiktu ismokt valdyt pavyda, ir galbut ....galbut santykiai pereitu i kita lygy, kadangi is V puses jam noretusi ramiu graziu santykiu o ne chaoso namie, jeigu save sugebesit suvaldyt ir lbiau pasitiket V namau santykiai gali issirutuliot i geresnius grazesnius santykius
Papildyta:
QUOTE(dzese @ 2017 06 25, 17:04)
Labas
Gal mergaites kuri perzvelgsite ir pasakysite ar man verta testi santykius su V? Ir ar pageres kiek piniginia ir darbo klausimai? Nes taip sunkiai pas mane viskas kad taip dar nebuvo.....buciau labai dekinga

per daug klausimu , gal kreipkites kur privaciai kas daro gilesnes ir issamesnes analizes
Papildyta:
QUOTE(Leidana @ 2017 06 26, 13:16)
Sveikos merginos.
Noreciau ir as tarologiu paklausti  4u.gif

Ar vyras, vardu A. isties myli mane, kaip kad ir tvirtina? Kokios ateities su juo tiketis?
Aciu labai  4u.gif

tik pradejus deliot kortas vaizdas aiskus
ne neverta tiket juo, tik atsiradus geresniam jo akim variantui paliktu ir net nieko nesakes, galbut jis ir noretu ateity ramiu graziu santykiu, bet siuo metu pas ji galvoi chaosas ,jis dar kitos nepaleides is sirdies o kad uzimt jos vieta prireiks daug laiko, jam gerai jis laimingas matydamas kad juo kazkas zavisi ir demesi rodo, santykiai neatnes nieko gero, jus nebusit kartu anksciau ar veliau jusu keliai issiskirs
Atsakyti