Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

QUOTE(Oneiga @ 2017 06 19, 23:20)
Ne, nebandau.Neduota man.
Vis norejau Tau pasakyt, kad atsitiko taip, kaip ir sakei - palaukiau ir darbas atsirado smile.gif Dabar siek tiek per galva verciuos, bet kaip nors.Cia Tau uz teisinga matyma 4u.gif  4u.gif  4u.gif
As irgi turiu apelsinmedi, tik jis jau su vaisiais.Kvapais pasimegaut neteko.

O aš sakyčiau nėra to tokio 'duota/neduota' su kortomis. Gi čia ne dvasias kokias matyti smile.gif Juk ištraukus kortas jos vistiek kažką rodys- tai tereikia mokytis išskaityti, ką jos pasakyt bando biggrin.gif Dėkui labai Tau už gerą žodį- smagu žinoti, kad išsipildė, ką pasakiau blush-anim-cl.gif aciuks.gif pas mane tai vaisiai keli kabaliuoja, nesuprantu, kris jie ar nekris. Bet šitie lyg byrėt norintys, tačiau tuo pat metu jis žiedus skleidžia. Jaunas pas mane tas medelis, tai mistika dar kol kas, kaip ten su jais būna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasario saulė @ 2017 06 22, 10:07)
O aš sakyčiau nėra to tokio 'duota/neduota' su kortomis. Gi čia ne dvasias kokias matyti smile.gif Juk ištraukus kortas jos vistiek kažką rodys- tai tereikia mokytis išskaityti, ką jos pasakyt bando biggrin.gif Dėkui labai Tau už gerą žodį- smagu žinoti, kad išsipildė, ką pasakiau blush-anim-cl.gif  aciuks.gif pas mane tai vaisiai keli kabaliuoja, nesuprantu, kris jie ar nekris. Bet šitie lyg byrėt norintys, tačiau tuo pat metu jis žiedus skleidžia. Jaunas pas mane tas medelis, tai mistika dar kol kas, kaip ten su jais būna biggrin.gif

Pas mane irgi jaunas.Keli vaisiai jau nukrito.Puoliau ragaut, nu, zinok, pakankamai aitrus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2017 06 22, 12:43)
Pas mane irgi jaunas.Keli vaisiai jau nukrito.Puoliau ragaut,  nu, zinok, pakankamai aitrus biggrin.gif

Pas mane prikritusių pilna, ale ragaut nesinori biggrin.gif mama kažkada lyžtelėjo vieną, sakė nežmoniško rūgštumo biggrin.gif pas mane ne visai apelsinmedis- kalamondinas (citrus calamondin) citrinos ir apelsino ar tai mandarino hibridas hmm.gif O pas Tave apelsinmedis kokio dydžio vaisius veda? Normalius apelsino dydžio, ar mažesni jie? Kažkaip nelabai įsivaizduoju ant dekoratyvinio apelsinmedžio kabaliuojančių 'tikro' dydžio apelsinų. Gal man per privatą turėtum ūpo pasidalint nuotraukom? 4u.gif happy.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pavasario saulė: 22 birželio 2017 - 20:52
Sveikos!!!!
Praśau tarologių pagalbos....
Gal galit žvilgtelėti del vyro V?
Užtenka porą sakinių.
Ačiū :-)
Atsakyti
QUOTE(eirona @ 2017 06 23, 09:16)
Sveikos!!!!
Praśau tarologių pagalbos....
Gal galit žvilgtelėti del vyro V?
Užtenka porą sakinių.
Ačiū :-)

Eirona, parašykite konkretų klausimą, jei norite atsakymo. Del vyro V galima žvilgtelėti tik ką žiūrėti? Ar žmoną turi? Ar jus su juo konkuruojate del to pačio posto? Ar išvyks į užsienį be jūsų? Ir t.t. ir t.t. Yra be galo daug temų, kurias galima žvilgtelėti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2017 06 23, 11:54)
Eirona, parašykite konkretų klausimą, jei norite atsakymo. Del vyro V galima žvilgtelėti tik ką žiūrėti? Ar žmoną turi? Ar jus su juo konkuruojate del to pačio posto? Ar išvyks į užsienį be jūsų? Ir t.t. ir t.t.  Yra be galo daug temų, kurias galima žvilgtelėti.  4u.gif

O jetau kokia aš žiopla! :-D
Tiesioģ ar jis į mane rimtai žiūri? Nori ilgalaikių santykių?
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif
Gal kas man pagelbes. Ar mano santykiai turi ateiti su A.? Kokie jausmai jo man?
Aciu smile.gif
Atsakyti
[quote=eirona,2017 06 23, 13:15]
O jetau kokia aš žiopla! :-D
Tiesioģ ar su V įmanoma santykių perpektyva? Kurti ateitį ...apie tai noriu sužinoti ☺
Ačiū lb už įžvalgas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eirona: 24 birželio 2017 - 13:16
Sveiki
Labai rupi klausimas del darbo.
Siuo metu einu laikinas pareigas, ateina naujas imones vadovas. Ar pavyks likti uzimamose pareigose.
Didelis aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2017 06 10, 21:21)
Pirmiausia jums teks daug mokytis. Netaip greitai perprasite darbą, kaip jūs tikites. Kažkoks idealizmas matosi, manau, kad arba jūs šiek tiek kitaip įsivaizduojate  būsimas pareigas, arba jums netiksliai jos buvo apibūdintos, paaiškės neigiamos pusės apie kurias nebuvo pasakyta. Tik nepergyvenkite dėl to, nes jums bus suteikta pagalba ir mokymai, todėl jums pavyks viską išsiaiškinti ir išmokti. Pinigai nebus lengvai uždirbami, negalėsite tikėtis atlyginimo nedaug dirbdama. Pradžioje jausitės suvaržyta, negalesite pilnai atsiskleisti, bet gal tai ir natūralu, turbūt ne daug kam pasiseka nuo pat pradžių jaustis darbe kaip inkstui taukuose. Apibendrindama galiu pasakyti, kad adaptacinis laikas gali būti šiek tiek ilgesnis nei tikitės, bet po to viskas bus gerai.

Dar karta jums nuosirdingai dekoju, kad skiriate savo laika.
Na taip pirma diena tikrai sunki buvo jau galvojau kad teks mesti ir kito ieskotis. Bet uzsispyrimas savo daro . Taciau siuo metu kilo kitas neduodantis ramybes klausimas. Vat darbe susipazinau su vaikinu T. ( uzkalbino) na or pradejom bendraut. Butu labai idomu suzinoti kokios mintys apie mane. Ar gali buti kazkas rimto ar tik siaip laisvas bendravimas.
Is anksto dekoju smile.gif
Atsakyti
Sveikos cia besilankancios.
Labai keistai nutiko, kad per nakti issiskyriau su draugu, isgyvenome poroja beveik metus, (tai kaip ir mazai laiko taciau pakankamai daug). Joniniu naktis pateike stebukla, vakara praleidom smagiai o nakti ( 4 val ryto) teko atsisveikinti..
klausimas butu itin elementarus... kas toliau? ar jis gris, ar mes vel susieisim? ar visgi pamirst... Galbut kazkur uz kampo tyko manes jau kitas gyvenimas su kitu vyru?
Ir jei nesunku, pasakykit prasau izvalgas apie vaikus mano gyvenime?

Aciu..

p.s. esu buvus pas keleta bureju gyvai, taciau visu nuomone skyresi, nebuvo vieninga siais klausimais.

Aciu dar karta. lauksiu bet kokios izvalgos
Atsakyti
Sveikos,
Norėčiau sužinoti kokia santykių perpektyva su V? Jis į mane rimtai žiūri?☺
Ačiū lb už įžvalgas wub.gif
Atsakyti