Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

QUOTE(Amisu @ 2017 06 12, 20:14)
merginos prasau zvilgterekite,  dingo vienas popierius is darbovietes,  ar prie dingimo prikiso  pirstus kolege ar tiesiog kazkaip  tas popierius kur uzkrito .

Labai aciu  uz atsakyma  4u.gif

pirmaargenta prašau paziurekite mano klausima 4u.gif
Atsakyti
O kur Amariliai dingusi? Kur Matrica dingusi (berods toks jos nickas buvo), kur Rodnega, Akali, Oneiga, Wejuske, Andro? Kur visos, kurios anksciau cia budavo? Dabar uzeinu cia, tai tokia nyki tema pasidariusi, o buvo tiek geru bureju ir siaip fainu moteru. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pavasario saulė: 16 birželio 2017 - 11:23
QUOTE(Pavasario saulė @ 2017 06 16, 11:12)
O kur Amariliai dingusi? Kur Matrica dingusi (berods toks jos nickas buvo), kur Rodnega, Akali, Oneiga, Wejuske, Andro? Kur visos, kurios anksciau cia budavo? Dabar uzeinu cia, tai tokia nyki tema pasidariusi, o buvo tiek geru bureju ir siaip fainu moteru.  verysad.gif

Gyvenimas nestovi vietoje. Viskas keiciasi, gaila, kad ne visada mums patinka tie pokyčiai.
Kam nepatinka tema, tas nesilanko, kam reikia patarimų, bet neturi pinigų nueiti pas būrėją mokamai konsultacijai, ateina čia.
Turėdama laisvo laiko šią temą palaikysiu ir merginoms atsakysiu, jei bus norinčių šiaip paplepėti apie gyvenimą tikrai netrukdysiu. 4u.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif Gal galite paziureti kokia perspektyva su bendradarbiu? Ar as jam patinku, ar rimtai jis ziuri i mane 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo theater: 18 birželio 2017 - 15:45
Sveikos mergaites, galetumet paziureti.
Vyras isejo gyventi atskirai. Galvojam apie skyrybas. Ar yra kita moteris ar dar yra vilties kad sugris?
Širdingai dekoju
Atsakyti
QUOTE(Pavasario saulė @ 2017 06 16, 12:12)
O kur Amariliai dingusi? Kur Matrica dingusi (berods toks jos nickas buvo), kur Rodnega, Akali, Oneiga, Wejuske, Andro? Kur visos, kurios anksciau cia budavo? Dabar uzeinu cia, tai tokia nyki tema pasidariusi, o buvo tiek geru bureju ir siaip fainu moteru.  verysad.gif

Nedingus nedingus as biggrin.gif Vis uzeinu cia tyliai.
Kaip Tau sekasi, Saulute?Kortos vis dar nekalba?
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2017 06 19, 07:15)
Nedingus nedingus as biggrin.gif Vis uzeinu cia tyliai.
Kaip Tau sekasi, Saulute?Kortos vis dar nekalba?

Sveika, kaip faina Tave matyti 4u.gif 4u.gif kortas aš dabar padėjus į šoną, darau pertrauką nuo jų. Man po truputį, va, apelsinmedis pražydo ant stalo, tai visas kambarys apelsino žiedais kvepia wub.gif mėgaujuos biggrin.gif O kaip Tu? Bandai kažką su kortomis? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasario saulė @ 2017 06 19, 21:49)
Sveika, kaip faina Tave matyti 4u.gif  4u.gif kortas aš dabar padėjus į šoną, darau pertrauką nuo jų. Man po truputį, va, apelsinmedis pražydo ant stalo, tai visas kambarys apelsino žiedais kvepia wub.gif mėgaujuos biggrin.gif O kaip Tu? Bandai kažką su kortomis?  ax.gif  4u.gif

Ne, nebandau.Neduota man.
Vis norejau Tau pasakyt, kad atsitiko taip, kaip ir sakei - palaukiau ir darbas atsirado smile.gif Dabar siek tiek per galva verciuos, bet kaip nors.Cia Tau uz teisinga matyma 4u.gif 4u.gif 4u.gif
As irgi turiu apelsinmedi, tik jis jau su vaisiais.Kvapais pasimegaut neteko.
Atsakyti
QUOTE(theater @ 2017 06 18, 15:44)
Laba 4u.gif Gal galite paziureti kokia perspektyva su bendradarbiu? Ar as jam patinku, ar rimtai jis ziuri i mane 4u.gif  4u.gif

Jūsų bendradarbis nori jus geriau pažinti, pabendrauti, bet jis nėra labai romantiškas žmogus, todėl jūsų bendravimas gali būti tai artimesnis, tai vėl nutolti. Nėra jokių tolimų planų, žmogus nori su jumis bendrauti ir jus geriau pažinti. Kol kas tik tiek.
Papildyta:
QUOTE(Žavi73 @ 2017 06 13, 07:38)
Sveikos mergaitės

Ar galima paklausti ?

Planuoju į Ispaniją išlėkti savaitei liepos gale rugpjūtį pas savo brangenybe ..

Sklandi kelionė bus gal rudeniui atidėti ?

Dėkoju atsakiusiai merginai .

Liepos gale jums juridinių reikalų tvarkymas sutrukdys išvykti.

Papildyta:
QUOTE(Kačia @ 2017 06 18, 20:33)
Sveikos mergaites, galetumet paziureti.
Vyras isejo gyventi atskirai. Galvojam apie skyrybas. Ar yra kita moteris ar dar yra vilties kad sugris?
Širdingai dekoju

Kačia, nepanašu, kad jūsų vyras grįš pas jus, nes jūsų vyras yra tarp dviejų moterų. Viena iš jų jau mama, kita tik svajoja apie motinystę. Kuri iš jų esate jūs, jums geriau žinoti.
Atsakyti
Dėkoju Pirmaargenta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2017 06 20, 19:42)
Jūsų bendradarbis nori jus geriau pažinti, pabendrauti, bet jis nėra labai romantiškas žmogus, todėl jūsų bendravimas gali būti tai artimesnis, tai vėl nutolti. Nėra jokių tolimų planų, žmogus nori su jumis bendrauti ir jus geriau pažinti. Kol kas tik tiek.

ačiū, kad pažiūrėjot 4u.gif Iš bendradarbio elgesio atrodo, kad jam patinku, už rankos vis paiima, apkabina, darbo šventėje sakė, kad mane pradeda įsimylėti..ar tiesa neaišku ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo theater: 21 birželio 2017 - 17:42
QUOTE(theater @ 2017 06 21, 17:41)
ačiū, kad pažiūrėjot 4u.gif Iš bendradarbio elgesio atrodo, kad jam patinku, už rankos vis paiima, apkabina, darbo šventėje sakė, kad mane pradeda įsimylėti..ar tiesa neaišku ax.gif

Taip, patinkate, tik kol kas jokių tolimų planų neturi. Žmogus nori jus geriau pažinti.
Atsakyti