Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

QUOTE(gustika @ 2017 06 11, 16:18)
pirmaargenta,aciu uz atsakyma.
Likau nustebinta,nes po teisybei,tai seksas santykiuose man siame gyvenimo periode yra maziausiai idomus dalykas.
Uzduodama klausima apie besalygiskuma,mintyse turejau zmogaus priemima tokiu,kokiu jis yra,be noro keisti,pritraukti iki savo idealo,nezinau ar aiskiai save isreiskiu.
Iki siolei atidirbinejau karminius rysius,tad dabar parupo,ar tai bus kitokio tipo partneryste.

Gustika, jums reikėtų asmeninės konsultacijos, ne viešos. Kreipkitės pas ką nors indvidualiai. Bijau, kad jūsų atidirbimai tęsis ir toliau, bet tikrai cia ne ta vieta, kur daromos gilios analizes ir prognozės.
Papildyta:
QUOTE(braskeles @ 2017 06 11, 21:46)
<p>Aciu  4u.gif  </p><p>Laimejau konkursa i valstybes tarnyba, todel atlyginimas kaip ir pagal istatyma... kolektyvo nezinau bet efektinga moteri ten jau maciau :-D tik ant dienu pradesiu dirbti, aisku visai nauja ir nezinoma sritis bet labai tikiuosi ismokti :-)</p>

Taip, atlyginimas pagal įstatymą, bet su laiku pamatysite, kad yra niuansu, tada ir pajusite ką reiškia - myli/nemyli.
Atsakyti

Aciu :-) aisku liudna, bet dabar jau kitaip nebus...

Atsakyti

Aciu uz atsakyma, del pasitikejimo istiesu yra daug problemu, kurias sunkiai sekas spresti. Del pinigu tai labai keista, as pati neblogai uždirbu ir nesivaikau kazkokiu ypatingu turtu :hmm:​ bet tuo paciu negaliu pasakyt ir kad visai man jie nerunerupi:(

Atsakyti

pirmaargenta, 09 Bir 2017 - 21:00, parašė: Kažkur girdėta - aplinka kalta, tik ne aš pati 4u.gif Yra keli dalykai - jūs bijote pasitikėti vyrais, kurie atsiranda jūsų gyvenime, jums atrodo, kad jie gali įskaudinti ir palikti, jūs bėgate nuo santykių ir būnate ne nuoširdi bendraudama, neatsiveriate, lyg aktorė scenoje užsidedate kaukę ir vaidinate kažkokį vaidmenį. Ar jums mama nedarė įtakos sakydama, kad turite susirasti turtingą vyrą? Jums labai svarbu vyro pinigai. Tai priežastys, kodėl jūs viena ... Tik jei suprasite, kad galite būti laiminga ne vien vyro išlaikoma, bet ir pati dalį pinigų šeimai uždirbdama, jei nustosite bijoti, kad jus įskaudins, kad jus paliks, o bendraudama su vyrais nebandysite visada savo tiesą įrodyti, o stengsitės rasti abiem priimtiną kompromisą, jums metų bėgyje pavyks sutikti vyriškį, kuris taps jūsų partneriu ilgalaikiams santykiams.
[color=#565656][font=Roboto]Aciu uz atsakyma, del pasitikejimo istiesu yra daug problemu, kurias sunkiai sekas spresti. Del pinigu tai labai keista, as pati neblogai uždirbu ir nesivaikau kazkokiu ypatingu turtu[/font][/color] :hmm:[color=#565656][font=Roboto]​ bet tuo paciu negaliu pasakyt ir kad visai man jie nerunerupi:([/font][/color]
Atsakyti
merginos prasau zvilgterekite, dingo vienas popierius is darbovietes, ar prie dingimo prikiso pirstus kolege ar tiesiog kazkaip tas popierius kur uzkrito .

Labai aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės

Ar galima paklausti ?

Planuoju į Ispaniją išlėkti savaitei liepos gale rugpjūtį pas savo brangenybe ..

Sklandi kelionė bus gal rudeniui atidėti ?

Dėkoju atsakiusiai merginai .
Atsakyti
Sveikos, mergaites, sveika Svaja 4u.gif kaip laikaisi? smile.gif

Pirmaargenta, bukit gera, paziurekit, kokius karminius rysius as turiu su L. jei galima. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasario saulė @ 2017 06 14, 11:08)
Sveikos, mergaites, sveika Svaja 4u.gif  kaip laikaisi? smile.gif

Pirmaargenta, bukit gera, paziurekit, kokius karminius rysius as turiu su L. jei galima. 4u.gif

Labu mergyt,aš normoj..
Tu kaip??
Atsakyti
QUOTE(** Svaja** @ 2017 06 14, 18:31)
Labu mergyt,aš normoj..
Tu kaip??

Per privata gal einam pasisneket, nesinori man viesai rasyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasario saulė @ 2017 06 14, 11:08)
Sveikos, mergaites, sveika Svaja 4u.gif  kaip laikaisi? smile.gif

Nepyk, Pavasario saule, bet nieko aš tau nežiūrėsiu. Kodėl, pati pažiūrėk kortomis.
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2017 06 14, 20:58)
Nepyk, Pavasario saule, bet nieko aš tau nežiūrėsiu. Kodėl, pati pažiūrėk kortomis.

Pasakyk. Nedelioji karminiais klausimais?
Nesneka su manim mano kortos jau kuris laikas. Sneketu- ateiciau deliot i tema.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pavasario saulė: 14 birželio 2017 - 21:59
QUOTE(Pavasario saulė @ 2017 06 14, 21:44)
Pasakyk. Nedelioji karminiais klausimais?
Nesneka su manim mano kortos jau kuris laikas. Sneketu- ateiciau deliot i tema.

biggrin.gif biggrin.gif jei kortos neatsako, tai ir aš tau nepadesiu. Tu pati turi su savom mintim ir problemom susidoroti. Kartais mums niekas padeti negali, tik mes patys.

Merginos, kitą savaitę atostogausiu, todėl galiu suteikti kelias indvidualias konsultacijas. Konsultacijos mokamos. Rasykite až kas norite konsultacijos, rezervuosiu laiką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirmaargenta: 15 birželio 2017 - 07:25