Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

QUOTE(SaturDAY1 @ 2017 05 31, 11:33)
pirmaargenta
Labai jums aciu. Na taip i si zmogu tikrai dedu labai jau daug vilciu..Beje dar turiu viena klausimelis kilo . Kaip  jau supratau nieko gero nesitiketis su M. tai ar bus siais metais  perspektyvos meiles reikaluose?  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2017 05 31, 21:41)
Svaja, labai pritariu dėl praeities, jei žmogus negali paleisti praeities, tai jis nesukurs ateities ir niekas už jį to negalės padaryti

O dėl tavo santykių, tai trumpai pasakysiu tiek, kad jei tu to vyruko neatstumsi, tai iš jo pusės tikrai gražūs  ketinimai ir mintys apie bendrą ateitį. Tik tu kažkaip nelabai prisileidi, vis stumi nuo savęs. Ar ne jaunesnį vyruką sutikai? Kodėl toks pasipriešinimas?  4u.gif

Ne, bijau ...kad nesibaigtų skausmingai... pernai istorija kad nesikartotų...

Lb norėčiau kad būtų viskas ok tarp mūsų ..tikrai..bet prisibijau...jis...jis ***** jausmai jo... nu patiket sunku..

Žodžiu tyliu nes ..žinai ...kai prasižioji..

smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ** Svaja**: 31 gegužės 2017 - 21:54

Sveiki :4u:  Turiu tokių apmąstymų, kurie labai ilgą laiką neramina. Prieš 5 metus išsiskyriau, buvau pakankamai jauna ir tai labai skaudžiai išgyvenau. Visus tuos metus visaip stengiuosi save motyvuoti, viską priimu kaip pamoką ir tik tai daro mane stipresnę, tačiau dvi sritys: finansai ir meilė, kurios visada su didžiulėmis kliūtimis. Norėjau paklausti ar šiais metais šiose srityse man pavyks pasiekti gerų rezultatų? Konkrečiai ar atsiras antra pusė šalia manęs ir ar bus pagerėjimas finansų srityje? Iš anksto dėkoju :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalle: 31 gegužės 2017 - 21:55
QUOTE(Svarovski @ 2017 05 30, 22:34)
Labas vakaras.Gal galite paziureti ar priimti darba ligonineje full time (nes siuo metu dirbu agenturai)ar beieskant ne ligonineje galiu rasti dar ka geriau ? smile.gif
Ir trumpa prognoze domintu ar nusimato koks jaunikaitis taip pat cia man:)

smile.gif
Atsakyti

Sveikos,  ar gali kuri pasiziuret kaip seksis meiles reikalai?  Ar pavyks ka susirasti?  Nes toks jausmas,  kad prakeiksmas uždėtas:'(

Atsakyti
Laba diena, Pirmaargenta. Gal galit pažiūrėti, kokie T.G. jausmai man bei santykių perspektyva su juo? Mėtausi tarp jo ir kito žmogaus, nerandu ramybės. Ačiū iš anksto. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vetmi: 05 birželio 2017 - 11:10
QUOTE(miss*peony @ 2017 05 09, 09:37)
Sveikos 4u.gif

Gal kuri padėlios kortas dėl santykių? ax.gif  Gyvenam kartu, viskas kaip ir neblogai, kol neapsipykstam, abu valdingi, tai būna sunku, nes nusileist nevisad gaunas unsure.gif  Kokios santykių perspektyvos, ar kvepia vestuvėm? wub.gif

Ačiū labai!! 4u.gif

ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras. Turiu du vaikus, pasvajoju apie trečią. Ar kortos dar rodo man vaikų ar jau nusimato tik anūkai? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, prašau tarologių , kuri galėtų pažiūrėti vieną klausimą. Keletă sakinių tik. Ar su vyru E įmanoma santykių perspektyva? :-)
Ačiū lb lb :-)
Atsakyti
Labas, mergaites!
Visa gyvenima nesiseka draugystes su moteriskos lyties astovemis, nors pati esu moteris. Visada prasideda uzkulisiniai zaidimai. Siuo metu isgyvenu si etapa. Kaip viena moteris, vardu R, zaidzia nesvarius zaidimus. Noriu paklausti, kaip issispres sis reikalas ir kaip man elgtis?
Aciu atsakiusioms 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(volungeles @ 2017 06 02, 21:09)
<p>Sveikos,  ar gali kuri pasiziuret kaip seksis meiles reikalai?  Ar pavyks ka susirasti?  Nes toks jausmas,  kad prakeiksmas uždėtas:'(</p>

Kažkur girdėta - aplinka kalta, tik ne aš pati 4u.gif

Yra keli dalykai - jūs bijote pasitikėti vyrais, kurie atsiranda jūsų gyvenime, jums atrodo, kad jie gali įskaudinti ir palikti, jūs bėgate nuo santykių ir būnate ne nuoširdi bendraudama, neatsiveriate, lyg aktorė scenoje užsidedate kaukę ir vaidinate kažkokį vaidmenį. Ar jums mama nedarė įtakos sakydama, kad turite susirasti turtingą vyrą? Jums labai svarbu vyro pinigai. Tai priežastys, kodėl jūs viena ...
Tik jei suprasite, kad galite būti laiminga ne vien vyro išlaikoma, bet ir pati dalį pinigų šeimai uždirbdama, jei nustosite bijoti, kad jus įskaudins, kad jus paliks, o bendraudama su vyrais nebandysite visada savo tiesą įrodyti, o stengsitės rasti abiem priimtiną kompromisą, jums metų bėgyje pavyks sutikti vyriškį, kuris taps jūsų partneriu ilgalaikiams santykiams.
Atsakyti
QUOTE(braskeles @ 2017 05 31, 21:44)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="braskeles" data-cid="71644907" data-time="1495710950"><div><p>Jauciuosi nevykelis  huh.gif  vis vaikstau i konkursus bet vis lieku 2  unsure.gif  paskutini karta daugiausia balu surinkau bet visvien nepaeme! Veliau skambino siule kitas pareigas bet del atlyginimo nesutikau, gal be reikalo? Gal kas su manim negerai? Dabar pirmadieniui vel ruosiuos konkursui, bet man jau dabar baime kad vel nepavyks :-( o gal as be reikalo noriu is seno iseit?!</p></div></blockquote><p> bis.gif pavyko! Jei turesit laiko zvigtelkit prasau kaip seksis  4u.gif​ </p>

4u.gif Sveikinu, laimėjus konkursą ir gavus darbą 4u.gif

Jūs dirbsite dėl pinigų ir karjeros, ne dėl savirializacijos. Jums seksis daryti karjerą, periodiškai dalyvausite mokymuose.
Kolektyvas kartais ne moteriškas? Net jei ir nėmoteriškas, tai bent jau viena įspdinga gražuolė tikrai yra, kuri yra viso ko centras ir susirenka visų dėmesį. Man kiek keistokos kortos iškrito vadovybės ir pinigų atžvilgiu . Ar jūsų atlyginimas sutartyje įrašytas, ar tik žodinis susitarimas? Toks įspūdis, kad su pinigų gavimu bus problemos, nes labai jau nenoriai jie bus mokami, o ir atlyginimo dydis gali priklausyti ne tiek nuo darbo rezultatų, kiek nuo vadovybės simpatijų/antipatijų. Nepanašu, kad ilgai čia užsibūsite, po kurio laiko dairysitės į naujus tolius.
Atsakyti