QUOTE(pirmaargenta @ 2017 05 30, 21:52)
Ar tai mokama operacija? Kažkas susiję su pinigais, Vietą panašu, kad gausite, bet ar apsigalvosite ir kitur panaudosite pinigus, ar pritrūksite pinigų, ar dar kažkas įvyks, kas jums sutrukdys, bet čia kažkokie pinigai įsipina. Per mažai info, kad pasakyti tiksliai.
Papildyta:
Jis mano, kad jūsų santykiams aplinkiniai nepritaria, labai dėl to pergyvena. Ar jūs kažkuris esate įsipareigojęs? Turite partnerį? O gal tiesiog esate ant skirtingų socialinių laiptelių? Jūsų santykiams yra kliūtys ir nepanašu, kad jas įveiksite.
Papildyta:
Jis mano, kad jūsų santykiams aplinkiniai nepritaria, labai dėl to pergyvena. Ar jūs kažkuris esate įsipareigojęs? Turite partnerį? O gal tiesiog esate ant skirtingų socialinių laiptelių? Jūsų santykiams yra kliūtys ir nepanašu, kad jas įveiksite.
keista: mes abu esame laisvi. Pas mus dar tik santykių pradžia. Mane neramina tai, kad jis vis dar su kažkokiu kartėliu, liūdesiu ir pykčiu kalba apie buvusia žmoną. nors išsiskyręs jau apie 3 metus.
mes nesame darbu susije. kiek suprantu, jis paprastas darbuotojas, aš dirbu vadovaujama dirbu, bet čia manau ne tame esmė... kažkaip viskas paviršiumi. atrodo, kad viskas gerai, bet jaučiu, kad negerai.
QUOTE(ralija @ 2017 05 31, 09:07)
keista: mes abu esame laisvi. Pas mus dar tik santykių pradžia. Mane neramina tai, kad jis vis dar su kažkokiu kartėliu, liūdesiu ir pykčiu kalba apie buvusia žmoną. nors išsiskyręs jau apie 3 metus.
mes nesame darbu susije. kiek suprantu, jis paprastas darbuotojas, aš dirbu vadovaujama dirbu, bet čia manau ne tame esmė... kažkaip viskas paviršiumi. atrodo, kad viskas gerai, bet jaučiu, kad negerai.
ralija, suprantu, kad ne tokio atsakymo tikėjotės, bet kortos nerodo jūsų kartu. Jūs rašote, kad esate vadovė, o jis paprastas darbuotojas, štai jums ir atsakymas - vyriškis nenori būti ant žemesnės socialinės pakopos nei draugė. Jis matyt turi kompleksų, jei jam tai svarbu. Bendraukite, bet jei vyriškis turi nepilnavertiškumo kompleksą, vargu ar jums pavyks jį išgydyti. Gal dar nuoskaudos iš buvusių santykių tęsiasi, jis dar dvasiškai su ex susijęs, o jei tai buvo bažnytinė sąjunga, tai kortos dažnai parodo, kaip įsipareigojusį žmogų. Kol žmogus nėra nutraukęs bažnytinės santuokos, tol įsipreigojimai lieka.
Jei norite giliau pasikapstyti po jūsų santykius, tada kreipkitės pas tarologes gyvai, nes tokia analizė užims nemažai laiko
Papildyta:
QUOTE(ratas-kvadratas @ 2017 05 31, 10:38)
Sveiki, Pirmaargenta norėčiau ir aš paklausti- yra šalia vyriškis M.D., kokios jo mintys, koks jis žmogus, ką galvoja apie mus, kokia santykių ateitis. Būčiau labai dėkinga
Klausimų labai daug, bet atsakysiu labai trumpai - jūs abu į santykius žiūrite rimtai, manote, kad jie turi perpektyvas ir norėtumėte būti kartu. Kortos rodo, kad jūsų sąjunga yra perpektyvi, atneš daug džiaugsmo.
Noreciau, kad paziuretunet toki klausima. Jau kaip ir suradau darba. Neuzilgo tureciau pradet dirbt. Kol kas ziuriu kas prie ko, darbas nelengvas. Paziurekite prasom perspektyvas siame darbe, nes vis dar galvoju, ar sugebesiu ji dirbti. Aciu
Sveikos merginos
Su artėjančia vasara Jus
Baigėm paskutinę pradinę šiandien su mažuoju
Ka norė norėjau pasakyt ...del tų buvusių žmonų,moterų..
Esu tos nuomonės kad jei vyras ar moteris nuolat apie tai kalba ypač naujam žmogui..nieko gero nebus nes nepaleistas žmogus nei iš galvos nei iš širdies ...
Manau net neverta kurti planų su tokiu žmogumi,praeitis turi turėti savo vieta ..nes daznai kliudo ateičiai tie dalykai..
Pirmaargenta, gal galėtumėi trumpai žvilgtert..
Jis A aš J ...Žodžiu keisti dalykai 4,mėn vyksta ..negaliu plėstis kol kas .kokia santykių perspektyva į priekį tarp mūsų ?
Dėkoju lb..
Su artėjančia vasara Jus
Esu tos nuomonės kad jei vyras ar moteris nuolat apie tai kalba ypač naujam žmogui..nieko gero nebus nes nepaleistas žmogus nei iš galvos nei iš širdies ...
Manau net neverta kurti planų su tokiu žmogumi,praeitis turi turėti savo vieta ..nes daznai kliudo ateičiai tie dalykai..
Jis A aš J ...Žodžiu keisti dalykai 4,mėn vyksta ..negaliu plėstis kol kas .kokia santykių perspektyva į priekį tarp mūsų ?
Dėkoju lb..
QUOTE(Indian.summer @ 2017 05 31, 07:50)
Sveika Pirmaargenta, norejau taves paklausti kaip klostysis tolimesnes perspektyvos ir santykiai su R? turejome gan rimta pokalbi ir siuo metu yra abejones kaip pasielkti. Aciu Jums labai jei paziuresite
Merginos, mane tos jūsų mįslės, paslaptys labai vargina, nes ir taip neturint jokių duomenų apie žmones yra sunku į juos susikoncentruoti, o kai jūs prirašote mįslių, kurias tikitės, kad įminsiu, tai tikrai nesitikėkite. Kortos atsako į labai konkrečius klausimus. Jei norite konkretaus atsakymo, tai ir paklauskite to, ką norite sužinoti. Aš ne ekstrasensė ir nematau jūsų gyvenimo, aš tarologė ir skaitau kortas, jei neaprašote aiškiai situacijos, tai ir nesitikėkite gauti tikslų atsakymą.
QUOTE(** Svaja** @ 2017 05 31, 21:29)
Sveikos merginos
Su artėjančia vasara Jus
Jis A aš J ...Žodžiu keisti dalykai 4,mėn vyksta ..negaliu plėstis kol kas .kokia perspektyva į priekį tarp mūsų ?
Dėkoju lb..
Su artėjančia vasara Jus
Jis A aš J ...Žodžiu keisti dalykai 4,mėn vyksta ..negaliu plėstis kol kas .kokia perspektyva į priekį tarp mūsų ?
Dėkoju lb..
Svaja, labai pritariu dėl praeities, jei žmogus negali paleisti praeities, tai jis nesukurs ateities ir niekas už jį to negalės padaryti
O dėl tavo santykių, tai trumpai pasakysiu tiek, kad jei tu to vyruko neatstumsi, tai iš jo pusės tikrai gražūs ketinimai ir mintys apie bendrą ateitį. Tik tu kažkaip nelabai prisileidi, vis stumi nuo savęs. Ar ne jaunesnį vyruką sutikai? Kodėl toks pasipriešinimas?
QUOTE(pirmaargenta @ 2017 05 31, 19:35)
Merginos, mane tos jūsų mįslės, paslaptys labai vargina, nes ir taip neturint jokių duomenų apie žmones yra sunku į juos susikoncentruoti, o kai jūs prirašote mįslių, kurias tikitės, kad įminsiu, tai tikrai nesitikėkite. Kortos atsako į labai konkrečius klausimus. Jei norite konkretaus atsakymo, tai ir paklauskite to, ką norite sužinoti. Aš ne ekstrasensė ir nematau jūsų gyvenimo, aš tarologė ir skaitau kortas, jei neaprašote aiškiai situacijos, tai ir nesitikėkite gauti tikslų atsakymą.
Laikinu sita komentara 👍👍👍
Jauciuosi nevykelis vis vaikstau i konkursus bet vis lieku 2 paskutini karta daugiausia balu surinkau bet visvien nepaeme! Veliau skambino siule kitas pareigas bet del atlyginimo nesutikau, gal be reikalo? Gal kas su manim negerai? Dabar pirmadieniui vel ruosiuos konkursui, bet man jau dabar baime kad vel nepavyks :-( o gal as be reikalo noriu is seno iseit?!
pavyko! Jei turesit laiko zvigtelkit prasau kaip seksis